Merhaba kızlar, Watsons'da Philips'in yüz temizleme makinesini görmüştüm. Fiyatı 250 tl idi. Acaba aranızda kullanan var mı? Ve bu makinenin siyah nokta temizleme özelliği var mı? Siyah nokta temizleme makinesi işe yarıyor mu? Vakumlu siyah nokta temizleme aleti kullananlar var mı?vakumlu siyah nokta temizleme aleti kullananlar
Siyah noktaları geçirmek için kullanılan yöntemden biri vakumlu temizleme aleti dir. Siyah noktaları geçirmek emek istiyor maalesef. Vakumlu aleti düzenli ve temiz cilde kullanmalısın.
Kullanmadan önce yüzünü temizlemelisin. Yüzüne buhar uygulayarak gözenekleri açarsan siyah noktalar daha çok gelir. Vakumlu aleti kullanmadan bu yöntemi uygulayabilirsin.
Siyah noktaları tamamen geçirmek çok zor. Bu konuda vakumlu siyah nokta temizleme aleti çok işe yarıyor. Düzenli kullanmaya ve doğru şekilde kullanmaya dikkat etmelisin. Çok fazla bastırmamaya da özen göster. Bu aleti kullanmadan önce yüzünün temiz olması önemli. Kullandıktan sonra iyice temizlemlisin. Düzenli kullanmak siyah noktaları geçirecektir.
Ben bir zamanlar kullanıyordum. Vakumlaması iyi olması lazım. Gerçekten işe yarıyor haftada 2 kere yapıyordum. Sonra peeling yapıyordum. Siyah noktadan eser kalmıyordu.
İse yaramiyor, ben yorumlarini okudum olumlu sonuc alan almayan kadar fazla. duzenli kullanmadiginda da geri donuyor zaten. Bir de altta okudum siringa ile nasil aliyorsun?
iğnesinini çıkarıyorum. ilk önce yüzüme buhar banyosu yapıyorum ve genellikle duştan çıkınca. buhar banyosundan hemen sonra siyah noktanın olduğu yere getirip şırınga ile siyah noktayı ççekiyorum. bittikten sonra da nemlendirici ya da tonik sürüyorum. sıkmadığım için de iz kalmıyor. fakat şırınga iri olanları çekmede daha iyi minik olanlar sorunum. ve şırınga ile anlımdakiler daha kolay temizlendi. sanırım orası daha gergin olduğu için temizlemek daha kolay oldu.
Tesekkurler denemek istiyorum. Sende biraz daha arastir ama siyah nokta icin krsin bir care yok 100tl az bir para degil denemek istersen al ama sanmiyorjm
Çok araştırdım kimilerinde işe yaramış kimilerinde hiç yaramamış tavsiye etmiyorlar Ama bir araştırdığım bir şey daha var o da jelatin toz jelatin maskesi. baktım neredeyse memnun kalmayan hiç yok
En İyi Cevaplar