Ya hiç jiletle almadım ama şu an çok acil almam lazım alta doğru mu üste doğru mu yapacağım? Ayrıca kanar mı diye korkum var. Koltuk altı tüyleri jiletle nasıl alınır?koltuk altı tüyleri jiletle nasıl alınır?
Koltuk altını jiletle almak aşırı hassas bir konu. Çünkü bu bölgedeki cildimiz doğası itibariyle çok hassas ve doğru şekilde işlem yapılmadığında yaşam kalitemizi derinden etkileyecek şekilde zarar görebilir. Bu sebeple doğru şekilde ve doğru malzeme kullanarak bu bölgede işlem yapmak işin püf noktası. Jiletle koltuk altı nasıl alınır konusunu yardımcı olmak için biraz derinlemesine ele almak istiyorum.
Yukarıda biraz gözünüzü korkutmuş olabilirim ama koltuk altı jiletle nasıl alınır sorusunun yanıtı tek kelimeyle kolay olabilir. Bu konuda hiç gözünüz korkmasın jilet ile koltuk altını almak diğer tüm yöntemlerden daha kolay ve konforlu. Özellikle ağda yönteminde çekilen acı düşünülünce jilet pratik, ekonomik, konforlu bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.
Koltuk altı nasıl alınmalı? Tabii ki yumuşak yumuşak :) Öncelikle koltuk altı tüyleri vücuttaki diğer tüylerden biraz farklı yapıda. Bu tüyler her yöne uzamaları sebebiyle tıraş konusunda da dikkati bu yönlere vermek gerekiyor. Tüylerin çıkış yönüne doğru jileti tutmak ve doğru bir biçimde tıraş etmek elbette işin püf noktası. Bunun dışında ilk başta dediğim gibi yumuşak bir ten, tahrişsiz acısız bir tıraşın olmazsa olmazıdır. Ben kendi tecrübemde Gilette Satın Care'e bir rakip görmüyorum cildi yumuşatma ve tıraşa hazırlama konusunda. Tıraşı bir de Gilette Venus ile yaparsam gerekli tüm parametreleri bir araya toplamışım demektir.
Yukarıdaki açıklamalarımla koltuk altı nasıl alınır sorularına verdiğimi düşünüyorum.
Tüyleri jiletle almak için kolay yöntemler var. "Koltuk altı tüyleri jiletle nasıl alınır?" sorusuna cevap bulalım.
Koltuk altı tüyleri jiletle nasıl alınır?
koltuk altı tüyleri jiletle nasıl alınır?
Tüy almadan önce koltuk altı bölgesi su ile ıslatılmalı. Bu tüylerin yumuşamasını sağlar. Tıraş bıçağı ile tüy almadan önce tıraş jeli de kullanılabilir. Tüyler jilet ile tüylerin çıkış yönüne bakılarak alınmalı. Tüyleri jilet ile aldıktan sonra, alınan bölge ile durulanmalı. Ben yukarıdan aşağı doğru alıyorum. Koltuk altı tüylerini almak için tıraş bıçağı seçimi oldukça önemlidir. Jiletle alınan koltuk altı kararması ve kanama birçok kişiyi korkutuyor. Doğru tıraş bıçağı ve doğru yöntem seçimi ile bunun önüne geçmek mümkün.
Koltuk altı için tavsiyem Gillette Venus tıraş bıçağı!
Gillette Venus
Ben uzun süredir koltuk altı ve diğer bölgeler için Gillette Venus kullanıyorum. Cildimde tahrişe ve kesiğe sebep olmuyor, cildimde mükemmel pürüzsüzlük sağlıyor. Su ile aktifleşen barları sayesinde tüylerimden zahmetsiz şekilde kurtuluyorum. Gillette Venus çeşitleri;
Gillette Venus Snap
Gillette Venus Breeze
Gillette Venus Swirl
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kolunu kaldır üstten alta doğru iki ufak teek kalırsa da üstten yanlara oğru yap yavaşça yap acele etme
Koltuk altı kıllarını o bölge kuruyken kolayca alabilirsiniz. Terliyken veya koltukaltınız nemliyken jiletle kılları almak zorlaşır ve deriniz o esnada daha yumuşak olduğundan kolayca kesilebilir. Koltuk altlarınız kuruyken kolayca kılları aynı yönde tıraş eder gibi alabilirsiniz.
Senin kıllarını bim in tek bıçak jileti bile alır ilk önce suyla yıka sabun sur köpürt orayı ondan sonra allatn yukarı yukardan aşşagi carpraz hiç fark etmez
Gergin tutarak tüylerin çıkış yönüne doğru alırsan kesilmez. Tras bıçağının burada rolü büyük jel barları olan bir traş bıçağı tercih etmelisin. Islak ya da tras jeli ile sürerek daha rahat alırsın. Alttan yukarı doğru önce al dikkat et tüylerin çıkış yönlerine
Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru almalısın. Çok bastırmamaya dikkat et. Kanamaz. Kullanacağın tıraş bıçağının markasını bilmiyorum ancak kızlar için üretilen bir ürün seçmeni tavsiye ederim. Onlar asla kesme ve kanama yapmıyor. Gillete Venüs ürünlerini deneyebilirsin. Ancak şu an karantinada alamam diyorsan elindeki ürünle en iyi sonucu alman için ürünü kullanırken bastırma. Uygulamayı duşta yap. Tıraş köpüğün varsa kullan yoksa duş jeli işini görür. Cildini kayganlaştırıcı bir ürün kullanırsan cildin tahriş olmaz. Daha sonra ise nemlendiri bir ürün kullan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Koltuk altı tüyleri jiletle nasıl alınır?
Koltuk altı tüyleri jiletle alınacaksa öncelikle köpük ya da jel kullanılmalıdır. Alış yönü yukarıdan aşağıya doğru olmalıdır. Aksi takdirde sivilcelenmeler ve tahrişler görülebilir.
Koltuk altı tüyleri için en iyi tıraş makinesi tavsiyesi nedir?
Benim tavsiyem, Gillette Venus Comfortglide Olay. Nemlendirici barları olduğu için tıraş edeceğin bölgeyi sadece suyla ıslatman yeterli. Jel ya da köpüğe gerek yok. Jilet suya temas eder etmez nemlendirici barlar aktifleşip kendiliğinden köpük ve kaygan bir zemin oluşturacak. Böylece tıraş makinesi teninde kayıp gidecek, tüyleri kolayca alacak ve kesik gibi korkuların olmayacak 🌺
Tabiki alabilirsin kuru kuru alma ama erkekler için olan nemlendirici traş jeli kullanabilirsin bıçağın cildinde rahatça kaymasını sağlar ayrıca bıçağa fazla baskı uygulama
En İyi Cevaplar