Tüy sorunu olan bayanlar, genital bölgenizdeki kıllardan nasıl kurtuluyorsunuz?

1) genital bölgenizdeki kıllardan nasıl kurtuluyorsunuz ben eldivenle alıyorum oradaki kılları canım çok yanıyor yinede yıllardır öyle alıyorum yani kıllarda azalma olsun diye olduda ama bu azalma yetmez çünkü kıllar çıkarkene çok kötü oluyor pıtır pıtır çıksada alsam diyorum birde yeni farkettim anal kısımlara doğru hafif tüy var onlardan nasıl kurtulucam normalde kolaltımda tüy çıkmaz arkadaşlarım ne güzel tüysüzsün diyorlar ama genital bölgemde resmen kıl yani ona tüy denmez krem felan önerin lütfen birde o kremaleri kulanırsam kaç gün sonra çıkıyor mesela ben eldivenle alınca 14 gün sonra felan siyahlanmaya başlıyor ... onun haricinde bacaklarımı epilasyon hariç kuoför gariç nasıl halledebilirim bacaklarım fazla çıkmıyor böle çok seyrek ve tüy şeklinde o tüylerden kremle kurtulursam eğer siyahlaşırmı yoksa sarı kalırmı yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
birde ikinci konu olmasın genital bölgemde sivilce çıktı iç bölgesinde biraz bu arada evli felan değilim biri öyle yorum yapmışta o sivilce canımıacıtıyor eczaneden alabileceğim ilaç var mıkimseyede söyleyemem utanırım
Tüy sorunu olan bayanlar, genital bölgenizdeki kıllardan nasıl kurtuluyorsunuz?