Koltuk altı terlemesi nasıl engellenir? Rahatsız edici koltuk altı ıslaklığı nasıl önlenir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Terlemek her ne kadar doğal bir döngü içinde gerçekleşse de oldukça rahatsız edici bir durum. Özellikle koltuk altı terlemesi, hayatı zindana çevirebiliyor.
Şimdi sana koltuk altı terlemesi nasıl önlenir, koltuk altı ıslaklığı nasıl önlenir kısaca anlatayım. Tamamen doğal yollardan bahsedeceğim merak etme.
Meyve ve sebze tüketimini artırmak, koltuk altı terlemesini azaltmak konusunda oldukça etkili. Ayrıca tam tahıllı gıdaların tüketimine de ağırlık vermelisin.
Yediklerimiz, içtiklerimiz terimizi etkiliyor anlayacağın. Çevremde 'Koltuk altı teri nasıl önlenir?' diye soranlara ilk önerim budur. Bol su içmek de koltuk altı terlemesini hafifletiyor.
Adaçayının faydalarını saymakla bitiremem, gece terlemelerini engellemek için tavsiye edilen adaçayını tüketmeyi deneyebilirsin.
Sirke ve lavanta suyu karışımı rahatsız edici ter kokusunu engellemek konusunda oldukça etkili. Bu karışımı doğal bir deodorant olarak kullanabilirsin.
Sağlıkla kal.
Koku deyince aklima belediye otobusu tikis pikisken
koltuk altina roll on niyetine cemen surmus dayi geldi :)
Senin soruna gelince bacim hormonal bir problemin olabilir terin sadece kiloyla alakasi yok sana belkivsacma gelecek ama
sirke banyosu yap
bir bardaga yakin elma sirkesini banyo suyuna koy hem saclarin yumusar hem vucut elektirigini alir
veen guzel tavsiyem limon kesinlikle.
bakteri oldurucu bir etkiye sahip terlesen bile orda bakteri olusumunu ve kokuyu wngelleyici etkiye sahip
koltuk altina gunde bir kac kez roll on surer gibi pamukla sur ozellikle eski medeniyetlere ait bir yontem dedigimi mutlaka yap
Teşekkürler deniyicem umarım ise yarar
Terlemeye son vermek istiyorsa , ameliyatla koltuk altında ki, ter bezlerini aldırman gerekıyor...Yok kokusunu onlemek ısterım dersende bır cok parfum var piyasada...Arastr kokusunu en begendıgını al...Sağlıklı gunler dılerım :)
Ayni sorun bendede var kolarim yaz kış ıslak çözüm var aslında ben terkur die krem kullandım ama bir fayda etmedi bide maxim siye bir roolon varmış ama pahalı ensonda amiliyat ets kalici Botoks hem pahalı hem geçici bwn cok utanıyorum koltuk altımdan :((((((
Meme kanseri olmak istiyorsun heralde. Terletmeyen koltuk altı ürünleri yurt dışında bu nedenle yasaklandı.
evet onlar genelde kesmez çünkü
Cevap
28Cevap
çözümü burda :) Sadece reklamlardan biliyorum,kullanışlı mı bilemem :) link
yanlış hatırlamıyorsam odaban isminde bir sprey var sadece tek fıs la günboyu koltukaltı terlemesinden kurtulursun.. piyasada pek bulunmayan bir ürün eczanelere bak. ben almanyadan getirtiyorum genelde
tmam kardeş teşekürler
Türkiye'de bulmak zor mu?
çok nadirde olsa eczanelerde bazen denk geliyor.. gerçekten çok etkili bir ürün kullandığında göreceksin... ebay dan alabilirsin www.ebay.com/.../221588114314
Pahalı bişeymiş :D
Epilasyon yap. Tüy varsa tabi terler. Hala yoksa Gratis'te bu ürün çok iyidir tavsiye ederim link
Olabilir. tüy yok kesinlikle. dediğiniz ürünü sorusturacagım teşekkürler
terlemesini önleyemezsin ama kokmasını önlersin ; ) rexona kullanıyorum ben sprey olanlardan bi kere bıle ter koktuğumu bilmem. gunde ıkı kez kullanıyorum. erkekler ıcın olanda ıyıdır bence. dene derim ;)
Ben hala bir çözüm bulamadım bulursan banada söyle :( Yazın beyaz giymeye korkuyoruz 45 derece sıcakta vücut ne yapsın o da haklı pişiyoruz yakında buharlaşıp uçucaz.
Bulursam dönüş yaparım tamam :) ya öylede sinir bozuyor ama. gerçekten
he ya sorma anasını satıyım :) lisede ceketle dolaşırdım millet de polat alemdara özeniyorum sanardı :D
Bir şey var ama doktora danışmadan kesinlikle kullanmaman gereken bir şey. Roll on şeklinde bir ilaç. Driclor
O kullandıkların sadece kokuyu önler senin doğal vücut terlemesini durduran ürünler kullanman lazım ama neler olduğunu bilmiyorum ayrıca sağlıksız
Duştan çıkınca deodorant sur.. Bu arada bu bir hastalık doktora gorun
başkalarına nasıl geliyor peki o koku sen huylanmış olmayasın bir sor istersen bkaç tanıdığına
Oraya birsey enjekte ediyorlardi onlemek icin dolgu maddesi galiba
Rexona ama spray olan. Ciddiyim. Roll on falan hic birseye yaramiyor
onuda aldım
Kardeşim onun küçük bir operasyonu var google yaz çıkar .
Araştırıyorum saol kardeşim.
Kilo sorunu varsa terleme olabilir hemde fazla, spor yaparsan terlemeyi kontrol altına alabilirsin kilo vererek
Normalim cok zayıf olmak istemiyorum
Ter bezlerin çok aktif olabilir bir doktora görün
Roll-on terlemeyi önlemez. Kokuyu önler. Günlük ped yapıştır,, cidden ıslaklığı alıyor, arkadaşım kullandı.
Günlük ped. En incesini kullan. Koltuk altına göre kes.
:) ciddimisiniz ya
-abi napican
-koltuk altinda kulkanicam abi
- hasikomen * . Der
valla bunun karikatürunu yapacam çalan olmasin. :))
Ha ha ha. @onder_harun
Bence sen de kullan. Gece pedi falan hatta. Çok ihityacın oluyodur belli günler eminim.
Ya da senin kullandığın markayı öner.
Yasin 18 olmasina verip gülüp geciyorum.
belli günlerde ihtiyacim olma konusunda verecegim cvb yasina büyük gelir :) emin olabilirsin
:) :) :)
bunu kullan, yüzde yüz cözüm.
Nasıl kullanıyorsun bende de var acaba ben mi yanlış yapıyorum
Deodorantı 10 cm mesafeyle sık ve pudralı deodorant kullan
Kendini kasma, stres yapma. Bunun dışında kullanabileceğin bir kaç antiperspirant var, terletmiyor.
Bendede basladı yeni yeni ya yoktu bole bir sorunum
temizleme jeli var. terli bölgeye kurutmadan sür o bakteri öldürür baya bi süre koku veya ter olmaz
terleme engellenemez..bu senin vücut yapınla alakalı bir şey..
Bazen bende de oluyor 8x4 iyi geldi Nİvea deniycem yakında
Kesinlikle bitkisel bir çözümüm var ve çok basit bir çözüm
Aşırı terleme varsa sadece ameliyat, botoks, antiperspirant, krem, koltuk altı bantları
Aynı sorunu babamda yaşıyordu karbonat sür faydalı
Driclor rollon eczaneden alabilirsin
Çok işe yarıyor mu
arkadaşın kullanıyodur zaten sen kullanmazsın :D
ahha tamam tamam teşekür ettim :D
Dedorat ve rolon kullan
Çok bir etkisi olmuyor ki
Bu arada tam profilindeydim :D
pastırma, çemenmi yiyon napıyon :D
Hayır et yemem ki
rexona kullan şu pudralı olandan hem kokmaz hem terlemez
romol kullana bilirsin.
pudra kullanabilirsin
Sık sık düş al pudra sur derderont sur
Hanımefendi su icmediginizden
kosma hareket etme ve sıcak ortamlarda durma
sweat set losyon tek çare usta, dua edersin bana
karbonat kullanabilirsin
bazen bende de oluyor
Stick kullan..
bence bi doktora git deri hastalığı olabilir...
Pudrali deodorant al
Deo ile ancak.
Ped koy.
tuzla kendini :)
Malesef bende de oluyor bir çözüm bulamadım bende
kötü bir durum demi
Malesef öyle :-(
Kili kes pampa
ahhaha kıldanmı ter çıkıyor sanıyosun sen :D
pudralı kullan bide
lazer yaptır kurtul
Zayıfla