Arkadaşlar birçok markanın el kremleri var piyasada.. Ve sürekli değişiyor. Kimyasallardan korka korka mecbur kullanıyoruz özellikle bu mevsimlerde. Sizce ellerin bakımı için ne yapmalıyız, en iyi krem hangisi, hangi kremi kullanmalıyız? En iyi el çatlak kremi sizce hangileri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cilt Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zeytinyağlı el bakım kremler. Bu kremler hem ellerimize nem sağlamış oluyor hemde pamuk gibi yapıyor. Oldukça etkili kremler bence. Ya da vazelin kullanabilirsin. Ben kış aylarında çok kullanıyorum genelde vazelini. Hem ellerim yumuşacık oluyor hemde çatlak veya kuruluk gibi bir sorun var ise eğer onların önüne geçmiş oluyor hızlı şekilde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elleri Pamuk Gibi Yapan En İyi El Bakım Ürünleri
Herkese selamlar 😊 Ellerimiz ve ellerimizin sağlığı, hijyeni, temizliği hepimiz için önemli. Günlük hayatta en çok kullandığımız uzvumuz ellerimiz. Bu yüzden el bakımına ekstra özen göstermeliyiz. Ellerimize iyi bakmak, hem sağlık açısından önemli hem de estetik açıdan hoş bir görünüm sağlıyor. Bende en iyi el çatlak kremi seçeneklerini ve en iyi el kremi ya da el bakım ürünlerini sizlere aktaracağım.

1. Nuxe Reve De Miel El ve Tırnak Kremi:

Nuxe'un bu ürünü, zengin içeriğiyle ellerimizi derinlemesine besler ve tırnaklarımıza da güç katar. Ballı formülü sayesinde cildinizi yumuşatırken, tırnaklarımızın sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar. İçeriğindeki doğal yağlar ile ellerinizdeki kuruluk hissini anında hafifletir. Benim sevdiğim ve kullandığım bir krem.
2. Yves Rocher Riche Creme:

Yves Rocher'in Riche Creme el kremi, içeriğindeki argan yağı ve karite yağı ile ellerimize yoğun nem sağlar. Cildimizi derinlemesine beslerken aynı zamanda ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Zengin yapısı ile ellerimizde ipeksi bir his bırakır. Ve o his benim en sevdiğim histir. Bence siz de seveceksiniz.
3. Neutrogena El Kremi:

Neutrogena'nın el kremi, hızla emilen formülü ile ellerimizi anında nemlendirir. Norveç Formülü olarak adlandırılan bu ürün, ekstra kuru eller için ideal bir seçenektir. Derinlemesine nemlendirme özelliği ile çatlamış ve tahriş olmuş cildi onarmayı sağlar.
4. Bioderma Aquasoft 24 Hour Moisturizing Hand Cream:

Bioderma'nın Aquasoft el kremi, 24 saat boyunca süren nemlendirme etkisi ile ellere yoğun bakım sağlar. Hassas ciltler için uygun olan bu ürün, su bazlı formülü sayesinde hızla emilir ve yağlı his bırakmaz. Bence elleri sık sık kuruyan ya da tahriş olanlar için gayet uygun ve ideal bir seçenek.
5. CeraVe Onarıcı El Kremi:

CeraVe'in onarıcı el kremi, ceramid ve hyaluronik asit gibi etkili içeriklerle ellerimize derinlemesine nem sağlar. Kuru ve tahriş olmuş cildi yatıştırır. Hipoalerjenik yapısıyla hassas ciltler için uygun bir seçenek.
Benim en iyi el kremi ya da el bakım ürünlerini önerilerim bu kadar. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hoşça kalın 🌸
10 Yorumla
Kimyasallardan korkuyorsan haftada bir gün ellerini zeytinyağı ile ovmanı tavsiye ederim.
Bunun dışında ben Body Shop'un el kremini kullanıyorum gayet de memnunum.
Ellerin çok kuruyorsa Neutrogena'nın parfümsüz el kremi var o da çok iyi.
Eşim de ondan kullanıyor.50 Yorumla
Neutrogena yağlı his bırakmaz. En iyi el kremi.. Bunun yanında hint yağını tavsiye ederim, çok besleyicidir.
22 Yorumla- +1 yıl
hint yağı? okaliptus mu? nasıl birşey?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
18Cevap
+1 yılTabiki forever living markasına ait ürünler. Alanında en kaliteli ve dogal ürünleri üreten ve 160 ulkede faaliyet gosteren bir şirkettir. Uluslar arasi sertifikalarida bunu en iyi sekilde kanıtlamıştır ki artık doktorlar bile bu firmanın ürünlerin reçetelerine yazmaktadır. Ancak şirket network marketing sistemi ile çalıştığından ürünleri piyasada satılmaz. Zaten bu nedenle alanında en kaliteli ürünlere sahiptir. Bende mesleğim gereği bu firmanın ürünleri ile çalışıyorum. Çok beğendiğiniz ve severek kullandığınız o kozmetiklerden uzak dursanız iyi edersiniz. Aldığınız ürünlerin icerigini oluşturan maddeler nelerdir hic okuyup inceleyen var mı? Forever şirketinin ürünleri ile tanıştığınızda urunlerin kalitesinin farkina varip piyasada satılan kanserojenleri bir daha asla kullanmaz ayrica böyle kaliteli ve dogal ürünleri ürettiği için sirkete teşekkür edersiniz. Çünkü forever living bir aile şirketidir.
Bu konuda özelden iletişim kurabilirsiniz.12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bu kadar yazmışsın.. :) marka yı inceliyorum.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılEllerimde egzama var,yaz kış hep kupkuru ve öyle çok çatlıyorki resmen yarıkların dibine oturmuş kanı görebiliyorum öyle söyleyim.EXCİPİAL LİPO diye bi krem yazmıştı doktorum öyle harika bi krem ki benim babannem gibi olmuş ellerimi bile pamuk gibi yaptıysa (zaten daha ilk sürdüğünüzde neyden bahsettiğimi anlarsınız) sizinde işinize yarıycağına eminim.Kesinlikle kullanın derim.
12 Yorumla- +1 yıl
ya ben pamuk gibi olsun istemem tabii. .sonuçta erkeğim.. :) daha iyi renklerde canlı ve sağlıklı olması isteğim.. Ama güzel bir krem önerdin. eminim ki, çok faydası olur hepimize.. çok teşekkür ederim.
+1 yılkrem kullanmakla olacak iş değilki bu durumu etkileyen pek çok faktör var kullandığın sabun en büyük etken mesela.doğal sabunlar kullan.akdenizliyiz biz sabunumuzu kendimiz yapıyoruz defne yağından zeytin yağından.sana tavsiyem doğal sabunlar kullan.ellerini sıcak tut el nem kaybedinse kurur poyraz ve soğukta elini kurutur.sana bi tavsiye e ve c vitamini içeren ürünlerin kabuklarından çıkan yağı kullanabilirsin.mesela portakal ve limonun kabuğunu sıkınca yağımsı bişi çıkarya onu kullanabilirsin
10 YorumlaCilt Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. dove çatlatır
arko karartır
en iyisi vazelin rosense yoksa jansın bebi
niveyağda karartıyor hacıt =))))))aksfnmaşgmooal11 Yorumla- +1 yıl
ilginç tespitler.. :) +1
neutrogena digerlerine göre biraz daha pahallı ama çok etkili
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın.. yeni bir şeyler aramaya gerek yok..
- +1 yıl
Aynen arkadaş yazmış bunu kullan mutlaka
Neutrogena el kremini norveçli balıkçıların kullandığı rivayet edilen marka.
kremleri kokusuzdur, antialerjiktir, sabunu çok faydalı bir icattır.41 Yorumla- +1 yıl
sabununu hiç denemedim..
+1 yılkremlerin yanında el bakım yağlarıda var ..kimyasal içermeyen onlardan da alabilirsiniz.
17 Yorumla- +1 yıl
mesela neler?
- +1 yıl
keten yağı..tavsiye edilir
- +1 yıl
bende keten yağı var.. mahiyeti nedir? genel bakımmı, parlaklıkmı, nemlendiricimi?
- +1 yıl
- +1 yıl
Keten tohumu yağı ve keten tohumu cildi yumuşatmaya yarayan Omega-3 kaynağıdırlar ve aynı zamanda cildi sağlıkla besleyen karoten ve E vitamini bakımından da zengindirler.
diyor.. teşekkür ederim paylaşım için.. - +1 yıl
rica ederim
@cookie bilgilendirdiğin için teşekkürler..
+1 yılHaftada bir kez Zeytinyağı ve esmer şekerle ellerine peeling yapip ölü derilerden kurtulabilirsin. Ellerini kurutan şeylerden biri de kullandığın el sabunu ellerini yikadiktan sonra kendine uygun gördüğün nemlendiriciyle nemlendirmeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılel kreminde neutrogena yı tek geçerim. ama öyle yoğun kremler sevmiyorum dersen vaseline markasının hafif kremlerini kullanabilirsin.
arko ve niveadan hoşlanmıyorum ben sürdükten sonra ellerimde kalıp hiç emilmiyorlar oraya buraya bulaşıyorlar anca.00 YorumlaBen Dove man öneririm Buda aklınızda bulunsun Ellerin parlak ve temiz görünmesi için çok az bir vazelin öneririm Soğukta çatlağı önlüyor , Hemde kimyasallığı pek yok. İlk 5 dakika yağlanma gibi oluyor. Ellerimizdeki dokuyu besler .
00 Yorumla
+1 yılneutrogena derdim uzun yıllar kullandım.ama artık loccitane diyorum.hem hafif,hem yağsız,kolay emilir,hoş kokulu.ama kazık gibi,ellerin yumuşak oluyor ama cebin deliniyor./
10 YorumlaNeutrogena'nın yoğun bakım kremi vardı küçük tüpte; şeffaf ve sürünce beyaz olan. Ellerimin kupkuru, kırmızı olduğu bir kış iyileştirmişti.
20 Yorumla
+1 yılKüçüklugumden Berri nivea kullanırım ilk su bazlisini surerim bu cildinin içini besler sonra yağlı olanı sürüyorum bu da kurumasını engeller (nivea soft beyaz olan, diğeri köyü lacivert teneke)
00 Yorumla
+1 yılFarmasinin el kremlerini kullanabilirsin yagli his birakmiyo cabucak cildin kremi emiyo ve 3-4 saat kremin elinde nemini hissedebiliyosun ayrica icersinde kimyasal paraben yok ben butun serisini kullandim hatta krem bitmeden aliyorum sizde deneyin derim 🤗
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar bizzat kullanıp çevremde de herkesin bende görüp begenerek istedigi muhtesem krem kokusuna hayran kaliyosunuz. Ve paraben silikon hiç bir zararli kimyasal içermiyor denemenizi tavsiye ederim. ne kadar doğala kacarsak o kadar iyi bizler icin :) Farmasinin mavi aloeverali ve deniz terapili el kremi naturelle serisiydi hatta aldığım sayfayi paylaşayim sizlerle belki faydalı olur iyi gunler😊
00 Yorumla
+1 yılEyüp Sabri Tuncer markasının el kremi çok güzel zeytinyağli
Yağlı his bırakmıyor kesinlikle hemde uygun fiyatlı13 Yorumla- +1 yıl
Ben yıllardır Nıvea soft kullanıyorum.Hem çok kolay emiliyor hem yumuşacık bebeksi bir doku sağlıyor.Ama sürekli kullandığım içindir belki herkeste aynı etkiyi yaparmı ancak deneyerek biliceksiniz
10 YorumlaNorveçli balıkçılarınki .. reklamında vadettiği el bakımını gerçekten de sağlıyor ..
20 Yorumla
+1 yılRossman mağazalarında olan altapharma melkfett mit ringelblumenextrakt aynısefa çiçeği özlü vazelin tarzı bir bakım kremi
00 YorumlaBen her türlü krem kullanırım yeter ki iyi nemlendirsin. Nivea son kremdi fena değildi. Rus markasını da kullanırım Barhatnye ruchki
00 Yorumla
+1 yılBen el kremi olarak nivea marka kullanıyorum dışı beyaz yuvarlak orta boy ne çok yağlı ne çok yağsız
00 YorumlaKatalog dan satılan ürünler helal sertifikalı yani tercih ediyorum
ya da gül özlü alkolsüz rosense gibi00 YorumlaNeutrogena benim vazgeçilmezim şöyle ki; ellerim hava soğuduğunda ellerim kızarırdı ve canımı yakardı o gün bu gün hiç bir kızarma yok Neutrogena süper
10 Yorumla
+1 yılArko classic 300 ml kuru veya kurumuş ciltler için extra gliserinli naturel krem kullanıyorum.Arko'nun üstüne tanımam.
00 YorumlaLoccitane shea yağ el kremi pahalı ama çok güzel yapıyor.
10 YorumlaDalanın D'olive kremini çok beğeniyorum zeytinyağlı yumuşacık yapıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneutrogena'nın üstüne el kremi tanımam.. zaten norveç şartlarına göre üretilen bir krem, bize yeterli olur
40 Yorumla
+1 yılBugüne kadar en iyi mağazada denediğim garnier avokadolu olanı
00 Yorumla
+1 yılYves Rocher'den alabilirsiniz, el kremi adı Karite bire bir. 100% bitkisel 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılSalyangoz krem ve badem yagi kullaniyorum cok iyi geliyor
00 Yorumlavaselin... yeni ürünleri ama. tüm kozmetik satan yerlerde bulabilirsin.
00 YorumlaArko nun üstüne tanımam hem heryerde var hem de ekonomik.
00 Yorumla
+1 yılNivea tabiki atopik bir cildim olmasına rağmen en iyi gelen krem nivea nın koyu mavi kutuda olanını tek geçerim.
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena hydro boost krem çok iyi hem al hem yüz olarak çok temiz saf sorbe bir krem güzel nemlendiriyor bakım olarakta çok iyi
00 Yorumlaneutrogena dan vazgeçmem
20 Yorumlaeczanede satılan el kremlerinden al.
01 Yorumla- +1 yıl
hımm mantıklı :) bence soruyu bir kaç kez daha okumalısın..
cadeavera :) alman markasıdır yalnız :)
02 Yorumla- +1 yıl
Alman markası derken? zaten pek türk malı kullanmıyoruz.. isviçre, kanada, amerikan yada fransız malları kullanıyoruz..
+1 yılNeutrogena kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılNeutrogena kesinlikle..
10 YorumlaNeutrogena el kremi
Vaseline
Nivea
Avon Care 💫00 YorumlaEl ve tırnak için inecto kesinlikle
00 YorumlaAroma yağ kullan 2 günde bir.
00 Yorumla
+1 yılFarmasinin zeytin yağlı kremi güzel..
00 YorumlaOriflame :) çok kuruyosa en yağlı krem arko :)
00 Yorumladove-yeşil çay ve salatalık özlü
02 Yorumla- +1 yıl
yeşil çay?
+1 yılDove derim başka bişe demem hacımm
00 YorumlaBiobellinda kullanıyorum kimyasalı az diye
00 Yorumla
+1 yılneutrogena derim dene al
00 YorumlaArko krem bile yeterli bana göre
00 Yorumladermokil kullanıyorum her ürünü çok güzel.
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena yoğun nemlendirici kremleri
20 Yorumla
+1 yılDove'un vücut losyonuna bayılıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
bende kullanıyorum..:)
Bebek yagi
12 Yorumla- +1 yıl
masaj da başarılı... bakım?
+1 yılBen vazelin kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılThe body shop en iyileri arasında parası da öyle😂
00 Yorumla
+1 yıldove be abicim
saygılar00 Yorumla
+1 yılArko nem ve neutrogena