Kırgız kızları çook güzel ve çook çıtır, ben birkac kez yattım, kazak kızla da yattım, kırgız kızlarının vajinası çook dar yatakta kıvranıyorlar mızzık mızzık ötüyorlar, çook tatlı kızlar..
Ben daha o şerefe nail olamadım. Ben onu götürene kadar o beni götürdü. Paramı sömürdü dolandırdı koydu oraya. Erkekleri iyi çözmüşler öyle güzel davranıyorlar. Kıza aşık oldum ama iyi de si... i beni.
@Stanislao Ağzını topla konuş. Yaptığım yorumu nerenden anladın bilmiyorum. 1 yıldan fazla olmuş, belli ki uykulu falan yazmışım. O beni götürdü derken benim ona yaptığım Açım dedi canım acıdı, yemek yemesi için para gönderdim, sonra daha samimi oldu sürekli konuştu, habire borcunu ödedim, Yalnızdı ülkede, evlenirim umudu oluştu içimde. sonra çok pis dolandırdı ve bir de üstüne küfürler yedim. Şimdi ona küfür etme hakkı bana aitti. Benim maksadım temizdi. Soru başlığındaki adama yorum yaptın mı? Bildiği bütün pozisyonları denemiş. Ona lafın yok mu? Ayrıca g. vat neye deniyor haberin yok heralde.
@siklaman Valla kardeş, boşanmamın hemen ardından arkadaşlık sitesinde denk geldi. Zaten duygusal boşluktaydım. Anlattı bir kaç bişey, Türkiyeye gelmişler çalışmaya, Antalyadaymış pansiyonda kalıyorum dedi. falan filan derken bir acitasyon çekti. 2 günlük yemek param kaldı, o zaman 20 tl 2 gün götürüyordu. Ben de buna cepbanktan para gönderdim gidip yemek yesin diye. kendi içimden geldi. ilk parayı ben gönderdim. sonrasında muhabbet ilerledi, aramızda yaş farkı da vardı. Kız ev hayatı istediğini anlatıyordu. Bir adan ilişki içinde buldum kendimi, pansiyona borcunu ödedim, yol parasına kadar da gönderdim. Sonra da beni engelledi. Bir şekilde başka numaradan ulaştım, Açtı ağzını yumdu gözünü, küfürler havada uçuşuyor. Yaa ben sana ne yaptım ki? Zaten yalnız yaşıyordum, yeni ayrılmışım duygusal açlığım vardı. Evlenirdim de onun hesabını yaparken, kalkıp bir de küfür yedim. Ondan sonra bana yukarıda da adisin kardeşimsin diye yorum yazıldı. İşte bu beyni kıt canımsın kime güveneceklerini bilmiyorlar. Kendilerini çok zeki zannediyorlar ama zerre alakası yok. Gerçi gelmediği de iyi oldu. Bir de çok da tanımıyorum o da ayrıca bir noktaydı. Haa şu ben onu götürecekken o beni götürdü cümlesi de tabi insanın aklına her şey getiriyor. Yazdığımda o an aklımdan ne geçiyordu ben de hatırlamıyorum. Şimdi okuyunca evet yeni dikkatimi çekti.
onlar ata vatandan gelmiş güzel insanlardır merttirler ve elleri çok lezzetlidir bir et yemeği yaparlar ki insanlar parmaklarını yer o derece birde çok samimi olurlar.
Bana göre genelde çok çocuksu duruyor ama güzellerine de rastlamıştım. Yine de hayatta birlikte olmam daha Türkiye'deki kızların kompleksleri dağları deliyor bir de Asya'da oligarşilerin altında ezilerek büyümüş halklardan birileriyle birliktelik kıyamet gibi bir şey.
Türk kızlarına gerek karakter gerekse dişil özellikleri olarak bin basar. Ayrıca gerçekten çok insancıllar kibar ve nazikler. Şaka yapmıyorum 3 ay sevgili ol davranışları ve tutumlari ile okadar bağlıyorlar ki onun için hep daha fazlasını yapmak ve onun sürekli mutlu olmasını istiyorsun.
Çok beğenmiyorum açıkçası. Safkan asyalı kadın tipi bana hitap etmiyor. Melez asyalılar güzel olabiliyor. Hollandalı ve Koreli merkezi bir kızla tanışmıştım o aşırı güzeldi. Hollanda'da. gelen uzun boy, renkli göz, Kore'den gelen minyon göz, burun ve yüz hatları... Gerçekten melez harikasıydı. Ancak Kırgız fenotipi fazla köylü ve iddiasız geliyor bana maalesef. Tabii seven sever zevkler tartışılmaz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bildiğimiz or.. pu kalimenin tam temsili olurlar.
Doğru düzgün insanı bulamadım.
Genç kızlar ülkemizde fühüş mesleği icra ediyorlar.
Yaşlanınca ticaret başlıyorlar.
İstanbul Aksaray laleli bölgesinde bolca bulunurlar.
Normal. Silik yüze sahipler. Genel olarak tatlılar. Ama çok kaba olduklarını biliyorum. Türkiye Türklerine bakışlari bazılarında iyi bazılarında kötüdür ama genelde biz Araplara nasıl bakiyorsak ( zengin ) Kırgızistan'a gelen Türk ticaretciler radarlarindadir. Cunki zengin gözüyle bakilirlar.
Kırgız birisi olarak yorumlarda herkes saçmalamış yani aynı ırktan olan insanların hepsi aynı mı yani Türklerin hepsi nasıl farklı tiplemeye sahipse bizde farklıyız birbirimizden bazıları kabadır bazıları nazik ya da bazıları güzel bazıları hoş gözükmeyen şahsen ben kırgız olarak kırgız erkeklerini daha hoş buluyorum yani bu tamamen karakter meselesi
Orta Asya Türk Cumhiyetlerinin kızları çok tatlı oluyorlar ama dikkat etmek de lazım, benim internetten yazıştığım bir Türkmen kızı vardı, yalancının teki çıktı sonradan...
Ben seni yakından o gözleri görmek isterim açıkçası güzel mi? Can mı canan mı hayat dolu aşkla bakmadan güzel olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok çirkinler maalesef tanıdıklarım da var. Kırgız kızları da erkekleri de çok çirkin. Ve Türk hastasılar. Hatta kızlar Türk ve evli erkek hastası. Kendi erkeklerini beğenmiyorlar evli olacak Türk olacak.
hiç kırgız arkadaşım olmadı o yüzden yorum yapamam, özellikle aşağıdaki arkadaş gibi hiç yapamam :)) her millette iyi de var kötüde, küçük de var büyük de :)) ne biliim. şans işi bu
En İyi Cevaplar