Hangisi daha çekici?
Esmer
Sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Cevap
3Cevap
tarz meselesi ama esmer erkeklerin ayrı bi havası var genel olarak daha maskülen duruyolar bence
normalde esmer tercihimdi ama eski survivor yarışmacısı yunus emre'yi görene kadar... çok yakşıklı bi sarışın yaaa... çok hoşlaşıyom ondan ben
Kendim sarışın kumral arası olduğum için sarışınlar bana iğrenç geliyor. Esmerler bi fazlasıyla çekici bence.
severiz :))
tabiki beyaz tenli sarışın Avrupai erkekler. aksini iddia eden de yine bunları görünce eriyor
Her insanın zevki aynı olmak zorunda değil ki. Avrupalı erkek sevende tek bir sepepten sevmiyor. Bazıları pasaport için ya da daha rahat yaşamak için tercih ediyor.
yakışıklı adamlar ya. esmer diye atıp tutup, sarışn ya da turist görünce eriyen çok kadın arkadaşm oldu.
Turist olunca normal çünki adamlar çok uzun boylu yapılı insanlar saçları stilleri çok değişik. Ama normalde trde kimse sarışın erkeklerin yüzüne bakmazdı
Esmerr yenir
İkiside yenur
sarisinnn 😛
Esmer de sarışın erkekte severim
Ben tabiki
Esmer tekler abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence çekicilik ten renginde değil, erkeğin kendine gösterdiği öz bakımdadır harika çocuk. Düzenli cilt bakımı yapan, saçına özen gösteren ve kendine ait bir tarzı olan her erkek zaten hemen öne çıkar. Yine de bence esmer erkeklerin o sıcak ve gizemli havası bir tık daha çekici geliyor bana. Senin için durum nasıl, dış görünüşte en çok neye dikkat edersin? ✨🧴