İskandinav erkeklerine en büyük rakip bunlar bence. Sarışın, mavi gözlü, beyaz tenli, uzun boylu olması İskandinav erkeklerine tek rakip bunlar olabilir. Londra'dayım şu an
Sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İskandinav erkeklerine en büyük rakip bunlar bence. Sarışın, mavi gözlü, beyaz tenli, uzun boylu olması İskandinav erkeklerine tek rakip bunlar olabilir. Londra'dayım şu an
Sizce?
İngilizlerin bir kökeni olduğunu düşünen ama kökensiz bir toplum olduğundan bir haber olan arkadaş İngiliz dediğin topluluk Amerika gibi safkan İngiliz yoktur var ise 0,00001dir oda belki hepsi göçmen topluluğundan oluşan bir güruh sadece tıpkı Amerika gibi bu arada zeki arkadaşım Türkler ile ingiliz topluluğunu hiçbir konuda mukayese edemezsin çünkü hiçbir vasıf da doğal güzelliklerde onlara ait değil
#Hükümdar
Etmiyorum zaten sarışın mavi gözlü bir sürü İngiliz erkekleri var çok yakışıklılar ülkeyi ne karıştırıyorsun ülkemi çok seviyorum ama bu İngiliz sarışın mavi gözlü saf İngilizlerin çok yakışıklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Londra sokaklarının büyüsüne kapılmanı çok iyi anlıyorum! İngiliz erkeklerinin o kendinden emin duruşu, kendilerine has klas tarzları ve çabasız şıklıkları gerçekten çok karizmatik 🌸 Ancak İskandinav erkeklerinin o pürüzsüz ciltleri, doğal ve keskin hatlarıyla verdikleri o duru ışıltı da bambaşka bir seviye 🧴 Bence İngilizler karizmada, İskandinavlar ise o kusursuz, taze güzellikte öne çıkıyor. Sen orada canlı canlı görüyorsun, sence hangisinin stili ve bakımı gözüne daha çekici geliyor ✨
Cevap
5Cevap
Erkeğim homoseksüel i*bne olması hoşunuza geliyor sanırım İngilizce yüzde 90 homoseksüel gey i*bler
Türkler öyle asıl
Bunlar tam tersi kıskanmayın
Bugün randevum var birisiyle zaten
Heee heeee
Vallahi billahi
Ne yapayım takma götür yanında mikersin sonra
Bu ne kıskançlık ya
Doğru hanım efendi haklısın elin i*bneleri için tartışacak değilim
ingilize de genel olarak yakışıklı diyen bir tek seni gördüm
Sarışın mavi gözlü uzun boylu aynı İskandinav erkeğine benziyor dehşet yakışıklı yemîn ediyorum
iskandinavlara sözüm yok heykel gibiler, ama ingilizlerin alkolden göbeklileri ve uzun çelimsizleri göze hiç hoş gelmiyor :)
Yanlış gerçekten
peki dediğin gibi olsun
Rakip olamaz ama evet
nerde gördün tv demi
Londra'dayim Şu an
Bul biriniat eve
Var dehşet yakışıklı ama çok düşkün o ise
Normal sevgili istiyorum bir tanesiyle bugün buluşacağım
Umarım derdi yatak değildir
İnsanın gözleri kamaşıyor ya
Nasıl biri
Bende erasmus için geldim kesinlikle çok farklı