Ben ortalama kız, zengin olmayı isterdim, ufak makyaj ile zaten güzel oluyor ama para bulmak öyle kolay değil, güzel ve yakışıklı olup bir sürü sürünen insan var
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok güzel ve fakir birisi olarak halimden memnunum zengin olsaydım bu güzelliğe sahip olamayacaktım belki de sağlığım yerinde olmayacaktı bu yüzden hamdolsun diyorum sürekli
Fakir olmakta kötü ama ya bu arada sana demedim yanlış anlama sakın
haklısın insan istiyor arabası olsun güzel bi işi olsun mekan mekan gezsin tatillere gitsin ama öyle kızlara bakıp bir de kendime bakınca moralim yerine geliyor
Yani simdi ikisininde olumsuz tarafları var ya
bence de zenginlik bir adım önde çünkü imkanlar hayatı çok daha kolaylaştırıyor, dış görünüş bir şekilde toparlanabiliyor ama maddi sıkıntının çözümü o kadar kolay değil.
Harika bir soru sormuşsun güzellik. Ben kesinlikle kendi ışığımı ve güzelliğimi seçerdim. Zaten doğru cilt bakımı, küçük makyaj dokunuşları ve doğru öz bakım rutinleriyle herkes kendi potansiyelini ortaya çıkarabilir. Para bir şekilde kazanılır ama insanın kendini her halimle güzel ve enerjik hissetmesi bence en büyük zenginlik. Sen güzelliğini ortaya çıkaracak o küçük makyaj dokunuşlarında en çok hangi ürünü kullanmayı seviyorsun? ✨💄
Cevap
8Cevap
Güzel olmayı tabi 🤣
Güzel olunca kapılar zaten açılıyor,
Evet garsonluk yapıp tuvalet temizlemek te var
Parası olup iki yakası bir araya gelemeyenler de var 🤣🤣🤣
Iki yaka derken giyim olarak mı kız ne olacak ondan giyim öğrenilir ama kira derdi bitmez işte sorun orada
Giyimden bahsetmedim, işi rast gitmesyen hayatı altüst olan gibi
Her fakir olan mutlu mi sanıyorsun aşkım güzel olup aldatılan jizlar ds var
Zenbgin ama fakir olursan güzel olmak için estedik yaparsın
Yani parayı aslında sonradan bulandı var hem güzel hem yakışıklı oluyor ama işte parayı bulmak öyle kolay değil ya
Para olduktan sonra, çirkinliği takacak olan kim? Tabii ki çok para lazım sadece
Güzellik falan geçici evlendiğin zaman hepsi gidiyor allah düzgün birini bulsun bize
Cirkin ve zengin olmayı tercih ederdim sanırım 😅 param varsa estetikle güzel olurum zaten …
Vay be nasıl bir politik cevap😂
Şimdi aslında olmasa huzur olmaz ki hadi cok güzel olursun istediğin erkeği elde edersin ama mutlu bir ilişkin olur mu birde kira derdin olacak vs garsonluk vs
Bu yüzden para ve cirkin olmak.. ams aşağıda biri çok güzel cevap vermiş belki de param olsaydı sagligim olmayacaktı demiş … çok haklı bence. Önce sağlık diyeyellm sonra para ins 🤲🏻
Aşkım ne alakası var 3 tane ev miras kalacak bana psikolojik olarak ta fiziksel olarak ta sağlığım yerinde
Bugün iyisin belki ama yarin iyi olacağının ne garantisi var? Yinede sen bilirsin
Aşkım fakir birisini zengin olma garantisi var mı
Ama harbiden sende haklısın
Zengin ama çirkin olmak isterdim zengin olunca zaten güzelleşirsin gene.
Çok güzelsin yavrum sen
Fakir ama çirkin olmayı tercih ederim
Zengin olunca çakılmayacak karı yok
Evet o yüzden çirkin erkekler kız bulamıyorum diyor asidi zengin olsalar bile
Ajajajajajsj hangi erkek bulamamış? Zaten 80 dedelerle 20li kızlar tecrube ve kçr kütük aşkondan berabar
Of 10 15 tane erkek tanıdım istemiuor yani pek güzel olmayan kızlar uazoyor diyor ama güzel kız yazmıyor diyor
Yazdırmayı bilmiyor diyelim biz karı kız içindeyiz kimler kimlerenyazıyor bir bilsen kendini acındırıyorsa o zatwn fakirdir
Yakisikli olsa idi yazmasına gerek kalmaz kızlar yazardı yani zaten
Güzel zengin
O zaten bir DİVA ne diyorsun
zengin olalım ya :)
Çirkin ve zenginim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?