Bence abartı çirkin bir kız ne kadar güzel olabilir ki de örneğin burnu yamuk, dudağı ipince, çenesi içe çökmüş
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence abartı çirkin bir kız ne kadar güzel olabilir ki de örneğin burnu yamuk, dudağı ipince, çenesi içe çökmüş
Güzellik doğal bir şey. Bu makyajlarla desteklenebilir ancak doğuştan güzelliğe sahip olmayan kadınlarda aura yoksa hiç şansları yok. Ben ortalamanın da altında kadınlar gördüm peşinden herkes koşuyordu. Bakıyorum bir kriteri de yok güzelliği de yok ama o enerjisi var. Bazı kızlar çok güzel olur enerji olmaz, bazı kızlarda çirkin olur enerjisi yüksek olur. Buna da dişil enerji diyorsunuz.
Bende hic aura yok
Napicam bilmiyorum hayatim boyunca surekli sonuk basrolun yanindaki o yan rol olcam galiba
Ay ben de senin gibi düşünüyordum sonra internetten bir videoya denk geldim kadın yaşlı makyaj yapınca benim gibi görünüyordu 19 20 yaşlarda yapay zekâ da değildi
Bana hic inandirici gelmiyor ua
Ben içten içe inanıyorum ya
Bence bu durum biraz bakış açısıyla alakalı tatlım. Makyaj sihirli bir değnek değil ama doğru tekniklerle yüz hatlarını öne çıkarıp ışıldamamızı sağlıyor ✨ Asıl mesele kimseyi baştan yaratmak değil, olan güzelliği ve öz güveni ortaya çıkarmak 🌸 Herkesin kendine has bir çekiciliği var, yeter ki doğru bakım ve dokunuşlarla o ışıltıyı yakalayalım 💄 Sen günlük hayatında daha çok doğal dokunuşları mı yoksa belirgin makyajları mı seviyorsun?
Cevap
1Cevap
makyaj değil de bakım olmasın o, çirkin her zaman çirkindir evet ama bakım ve sporla bi nebze olsun daha iyi gözükebilir
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?