Bence önemli, yalana gerek yok.
Sizce?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence önemli, yalana gerek yok.
Sizce?
Cevap
21Cevap
Önemli dürüst olmak gerekirse ama kadınlarda güzel olmak o kadar kendine herşeyi sürüyor sevilmek için üzülüyorum sadece sevilmek için ne çok acı çekiyorlar güzel görünmeliyim yoksa istediğim gibi bir erkek tarafından sevilmeyeceğimi acısını gözlerinde görüyorum sürekli güzel görünmek için kendilerini çok yoruyorlar halbuki kendilerini salınca ne kadar mutlu oluyorlar o halleri ile erkekler bizi tercih etmez diye
Önemli olmasa niye normal birinin peşinde bir sürü kişi yokken yakışıklı veya güzel birinin arkasında köpek olan çok
Önemli tabii ama tek başına belirleyici değil.
Önemi değil diyen bile kendini kandırır
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak bile etmez
Niye tatlım sen farklı misin
Ama kendi yorumunda yakışıklı olmalı demişsin bu çelişki değil mi aşko
Dis gorunus dedigin buysaaa inan baska biseyin onemi yok
Kiz simsiyah ninja gibi giyinmis ona ragmen gozu alamiyorsun
Zengin olmak önemli paran varsa çoğu şeyi alıyorsun
Kimse kendini kandirmasin ic guzellik filan diye. En azindan ilk etapta. Neticede kimse kapagini begenmedigi kitabin icerigini merak etmez
Önemli tabi ama aşırı güzel biri karakteri size uygun gelmediyse harun abiden farkı kalmıyor benim için fhshshs
Bi işe girerken bile diş görünüşün aşiri aşiri iyiyse hemen alinirsin mesela yani bence
kendine bakarak , bakımlı olarak , güzel veya yakışıklı görünebiliriz
Kimse nasıl bir tip ile doğacanı kendi seçemiyor ama karakterini kendi belirleyebiliyor bence önemli olan karakter.
eger zeka karakter kisilik yoksa dis gorunusun bir onemi kalmaz
Fizik olarak çok önemli
Bende önemli diye düşünüyodum ta ki taş gibi kaslı uzun boylu yakışıklı çocuuğun yanında obez kısa bi kız gördüğümden beri
Önemli tabi yakışıklı olmalı mutlaka 🤤❤️
Evet önemli
Önemli tabi
Abartıldığıı kadr defgil
Evet önemli
kjz cok guzel he
Önemli tipsizsen şansın olmuyor kendimden bilirim
Önemli olmasa bu yasa kadar yalnız kalmazdım
Hayır
Evet
Çok önemli maalesef ki
Evet gerçekten
Önemli tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket Seçimim: Evet
Kesinlikle katılıyorum sana fıstık, ilk izlenim her zaman çok değerli. Ama buradaki asıl mesele kusursuz olmak değil, öz özen göstermek bence. Işıl ışıl bir cilt, bakımlı saçlar ve kendine olan sevgin dışarıya harika bir enerji yayıyor. Kendine baktığında hissettiğin o yüksek öz güven seni zaten anında çekici kılıyor ✨ Doğal ışıltını öne çıkaracak küçük bakım rutinleri yapmayı seviyor musun peki, senin vazgeçilmez bakımların neler 🌸
Bakıma ihtiyacım yok, güzelim zaten.
Özgüvenine bayıldım! Doğal güzelliğini hafif bir güneş kremi ve nemlendiriciyle korumak bile bu ışıltını yıllarca taze tutmaya yeter harika kadın ✨💅