Eski flörtüm bugün durduk yere on üzerinden beşlik çocuksun yazdı. Bir altımın olduğunu düşünüyordum :) Siz kaç puan verirsiniz mümkünse yüze, fiziğe ayrı ayrı

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski flörtüm bugün durduk yere on üzerinden beşlik çocuksun yazdı. Bir altımın olduğunu düşünüyordum :) Siz kaç puan verirsiniz mümkünse yüze, fiziğe ayrı ayrı

eski flörtün sadece laf olsun diye öyle söylemiş, fotoğrafa bakınca gayet toplu ve fit duruyorsun. yüzde yedilik bi durum var, fizik ise en az sekiz buçukluk duruyor.
Eski flörtün biraz haksızlık etmiş sanki yakışıklı. Fiziğin gerçekten harika görünüyor, kas tanımın son derece yerinde ve emek verdiğin çok belli. Fizik için sana rahatlıkla 10 üzerinden 9 veririm. Yüzün de gayet sempatik, temiz ve çekici; yüzün için de net bir 8 çalışır. Kendine hiç haksızlık etme, gayet karizmatiksin ✨ Cildinin bu sağlıklı ve taze ışıltısını korumak için günlük nemlendirici ve güneş kremini ihmal etme derim 🧴 Sen haftada kaç gün antrenman yapıyorsun bakalım?
Cevap
2Cevap
Yanlış anlamayin ama yüzünüzle vücudunuz uyuşmuyor. Yüzünüz bebeksi vücudunuz farklı. Tuhaf geldi bana 😀ama saygisizlik anlaminda demiyorum.
Ya sakalla ne alaksi var her sakali tüyü olan erkeksi mi oluyor, yüzünüz genel olarak çocuk gibi yani genç 15/16 gibi. Vücudunuza bir şey diyemem uygun olmaz. Gayet fit işte.
Kesin ya aslan ya koçsundur sen
Ben de aslanım. Ayni karakterim.
Öv beni öv beni övvvvvvv
Öhöm centilmenliyi bozmayalim. Her kes herkesi beyenemez kendimizle barişik olalim
Ede bilir.
Miğdeyle alakasi yok.
Uyumla ilgili. Dış görünüş ya da huy olarak değil. Bi uyum varsa ordan düm düz devam eder
Zevkler farklıdır 😀
Yeah 💅🏻
Fizik 10
Yüz yapay zeka efekt gibi olmuş
Ama yüze de 6 diyorum
Ben daha o fiziğe ulaşamadım
Bacak ta çalışmam lazım
2-3 senedir dengesiz yapıyorum
Naturel ama üstüne dğşmüyordum bu sene üstüne düşmeye başladım günlük 100 şınav hatta kendimce proğram yaptım hareketleri öğrenip uygulıyıcam
Şınav :
Elmas Şınav :
Barfix :
Dips :
Bench Dips :
Lunge :
Sumo Squat :
Mekik :
Dumbbell Triceps Kickback :
hammer curl :
Triceps Rope Pushdown :
biceps curl :
barbell biceps curl :
Barbell Row :
Lat pulldown :
T bar row :
Dumbell row :
Barbell row :
Shurg :
Reverse close grip pulldown :
Şınav her gün dip 1 gün ya da 2 gün ara veriyorum aşırı zorlarsan 1-2 gün ara veriyorum
Günlük 3-4 hareketi yapıyorum
Sumo Squat
Lunge egzersiz iyi geliyor
Bas kanka bas kaslar yansın
Sjsjsjs Salona yazısaydım var ya vohooo
Şimdi pazularım çıkardı poz verip atardım 🤣🤣🤣
Beslenme kötüydü benim o düzeldi şimdi hareketleri doğru yapmak kaldı
Şınavda bile bölgesel etkisi var
Omuz Gögüs Sırt
8 puan
Yüz 7
Vücut 8
Bi Henry Cavill etmez ama kötü değil nhwqmqn arkandaki duvara bak o adama benziyon
Rica ederimm
Photshop gibi duruyor
Güzel çıkmış
1 puan için üzülme ya sjsshsj 6 puansın
Bunu diyen flört maldır 9/10
Lafımı geri alıyorum
10/4
10 derim
6/10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?