Eğleşirken popoya, fiziğe falan filana bakıyorsunuz. Evlenince de durum böyle mi yoksa, yüzde mi güzel olmalı?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar itici bir soru ve itici cevaplar ya. Bu kadar sığ olmayın arkadaşlar.
Gerçekleri mi konuşmayalım yani?
Yani sizin gibisi de burada binde bir. Merakta ettiğim bı soruydu , sormuş bulundum.🤷🏻
Benimkini bayağı değiştirdiler 😅
Umarım sayilariniz artar 🫶🏻
Evlilik konusunda da yüzeysel şeylerin yaşanması konusunda da fizik öndedir
Evlilik dediğin şey her sabah aynı güne birlikte uyanmak, o yüzden yüze bakmak elbette çok önemli ama bahsettiğim sadece fiziksel güzellik değil canım. Bakışlarındaki samimiyet, yüzündeki o doğal ışık ve sana hissettirdiği huzur çok daha kıymetli ✨ Kalbinin güzelliği yüzüne yansıyan, baktıkça içinin ısındığı biriyle hayatı paylaşmak bambaşka bir his 🌸 Sence de bir kadının en güzel makyajı yüzündeki o içten gülümsemesi değil midir 💄
Cevap
5Cevap
Fiziği güzel yüzü çirkin birine eglenmelik olarak bakılır
Söylüyorlar bunu zaten de acaba evlenecekleri zamanda mi böyle yapıyorlar bı sorayım dedim.
Sanırım şöyle dusunuyorlardir evleneceğim kadın güzel olursa cocuklarimda güzel olabilir gibisinden yani. Simdi fizikte bir yere kadar şöyle düşün taş gibi fiziğin olsun ama yüzüne bakınca adamın hevesi kaçsın. bilemedim
Bence evlenecekse ikisine de dikkat ediyorlar ama güzel değilse en azından a. esli olsun diyorlar 🤷🏻.
Dikkat etmiyor demedim fakat benim görüşüm obez değilseniz normal bir fizik ve güzel bir yüzle yeterince dikkat çekersiniz. Ama ne olursa olsun erkekler bizim ülkenin erkekleri trans bir kadını bile haketmiyor onların kafalarındaki ben soyliyim sana boyu uzun olanida istiyorlar minyonuda sarışını ayrı esmeri ayrı kumrali ayrı renkli gozluyu ayrı tüm özellikteki kadınları kendi iclerinde ayrı ayrı istiyorlar o yüzdende isterseniz Adriana Lima olun eşiniz böyle biriyse sizi her şekilde aldatabilir.
Maalesef ki
Sorunuz yanlış yalnız egleseceklerine bakılmaz, evleneceğine bakılır. Çünkü biri geçici diğeri evladiyelik
Eglesecekse hiçbir yerine mi bakılmaz diyorsunuz?
O da doğru
Seçme şansın olmadı mı 😂
Olsun artık böyle bı ihtimalde seninde kafanda net ne istediğin
Kaç kere okudum anlamadım 😂 . Ama olsun umarım her şey gönlünce olur
Aa evet, bende bunu kanıtlar birileri, diye sormuştum aslında ama cevaplar beni hayal kırıklığına uğrattı. Frekans vs. Bilmiyorum ama bende sevginin , dürtülerden üstün olduğunu düşünüyorum.
Pekii
Ben sadece yüze bakıyorum
Herseyinle iyi guzel olmali
Yüz onemli
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar