Mesela 160 50 kiloysa dar omuzlu falan geriye kalan çoğu şey estetikle düzeltiliyor
47 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela 160 50 kiloysa dar omuzlu falan geriye kalan çoğu şey estetikle düzeltiliyor
Cevap
11Cevap
Çok basit. En belirgin şey boynundaki adam elması yumru. Sesinin kalınlığı, ellerinin kemikli olması, kas yapısının belirgin olması, bacaklarının çarpık olması. Buraya kadar anlayamayanlar için tünelden önceki son çıkış da taştaşları avuçlamak olur ama onu pek tavsiye etmem.
Adem elmasıestetikle yok ediliyo basit bi operasyon. ellere yag enjekte edilir ama bende ihtiyacsız cogu kızlardan kucuk zaten ellerim. kas yapısı hormon kullanınca gidiyo yaglar geliyo yumusaklasıyosun. bacak carpıklıgından kastın ne
Erkek bacaklarında genelde diz altlarından itibaren dışa doğru oval bir çarpıklık olur.
Bilmiyorum bende var mı ama mesela o kaslar testo blovker alınca eriyo yaglar geliyo ve yapısı değişiyo zaten yag enjeksiyonu ile bacak carpıklıgını bile bitiriyolar olursa yaptırırıö ama elli kiloyım
Emin misin iyice bundan? Ömür boyu vücudunun doğal işleyişine karşı ilaçlar alarak direnmeye çalışacaksın? Fiziksel boyutunu geçtim, zihinsel boyutu zamanla çok yıpratıcı olabilir. Bu işlere girişmeden önce iyice düşünmek lazım.
Söyle söyleyim trans olmayı herkes keyfi sanıyo ama aynaya bakınca bedeninde gördüğüm em ufak bi maskülen şey (ki ben şanslıyım diğerlerime göre160 50 kilo ve feminen hatlara sahibim ilaçsız) 3 gun aglatıp ciddi intihar düşündürtecek depresyonlara sokuyor ve beyin yapın norolojin kadınlara yakın tomografide vs görünüyor translarda, dolayısıyla tedavi ilaçlar. ama çeşitli ameliyatlar olan translar zaten ilaçı bırakıyor bel altı konuşmak istemedim.
Tabii o ruh halini hissetmeden anlamak zor. Sadece kimi insanlar ruhsal bir bunalımda olup anlam arayışı içine düşüp kendi varlığından nefret ederek daha iyi olacağını düşündüğü, dönüşü olmayan müdahalelerin altına giriyor. Daha sonra bu yeni hali de kendisini iyi etmeyince hepten derin bir bunalıma düşüp çaresiz olduğuna inanmaya başlıyor. Bu daha yıpratıcı oluyor ilerisi için, o yüzden iyi düşünmek lazım dedim. Orası da senin bileceğin iş tabii.
omuz, adem elması, elmacık kemikleri. parmaklar.
Omzum kızlardan dar arkadaşlarımdan adem elması da estetiği var. parmaklarım da kız ölçüsünde yüzüklerden baktım
genetik olarak şanslısın o zaman
Ayaklarımı bi takıyorum 39 giyiyorum metreyle ölçtüm 38.5 dedi bilmiyorumannem40 dedi ağladım. ama bilmiyorum bu numara giyem kadımlarda var galiba ben 160 ım ama
normalden küçük ayakların.
Yaa tesekkur ederim çok mutlu oldum. normalde kaç olmalı ki
180 boyum 47 numara ayaklarım. :D
Ohaa normal erkekler gemelde kaç giyiyo kızlar kaç
42-45 erkekler
38-40 kızlar
Boyun iyi ama şanslısın erkekte onemli bence uzun boy
180 artık ortalama boy ya, uzun değil
bence ses ele veriyor tam olarak düzeltilebilen hiç görmedim. onun dışında 1.60 falan olması zaten baya düşük ihtimal türkiye’de. bide tabii kemikli yüz vsde var. ayakları da büyük olabilir boyuna göre
Ben160 ım sesim ince estetikle daha da incelir ses mika vs yaptı. tek güvensizliğim ayaklarım 39 falan ama bir sürü kadın var yani bu numara biraz büyük ayaaklı elleriö baya annemle aynı
Ben anlamam da zaten benim için aynılar. Yani ha trans Ha normal kadın bunda bir şey yok hatta bazıları daha iyi oluyor Transların
Gırtlak ve el bileklerinden
Bunları estetik ile düzeltemiyorlar
Gırtlak var aem elması silinir bazında olmaz bile zaten. El bilellerim kız arkadaşlarmdan ince ya da aynı zayıflarla
Zayıf olması önemli değil kemik yapısından anlaşılıyor
Taylanda gittim. Arkadaş hepsine soruyor ladyboy musun diye ben zaten hiç yanılmadan anlıyorum ladyboy olanları
Sana foto atardım ama üşendim, dediğim gbii özellikle metreyle falan ölçtük arkadaşlarımla. tek sorum ayaklarım ama 38.5 çıktı 39 ayakabı falan giyerim ama boyuma göre yinede büyük o maalesef 160 ım
Ayakların büyük sayılmaz. Bak çok ciddiyim bilenlerdeki kemik yapısından anlaşılıyor 😂😂 at foto üşenme
Ciddem mi ayakalrım beni ağlatıyo korkuyorum anlaşılır diye, ben annemle ölçtüm yan yana tutup ve zaten önceden de ellerim kız eli gibi falan deniyodu,
Estetik falan oldun mu hiç
Atsana foto yorumlayayim
Yok hiç olmadan buşekildeyim yüz hatlarımda baby face diye söylüyolar pek ihtiyaç yok diye ama ben yinede istiyorum normal kızlar bile yaptıoyo. foto utanıyorum ve pcdeyim tel bozuk
Ailen destek oluyor mu. Estetik derken meme estetiği falan demek istedim
Bi gün birine kargo verdim en az benim kadar vardı hemen anlaşılmıştı ama mika gibiyse zor anlaşılır
Kollara baksam yeter.
Nope ellerim ve kolum cogu kızdanincee
Benim etmiyo kız arkadaşlarımla ellerimi parmaklarımı vs hep ölçtüö çoğundan ince bile, sadece ayaklarım 39 ama var galiba bu numara yaygın boyum 160 ama birazcıkboyuma göre büyük ama monica belluci 43 giyo 168
Mesela nasıl ki dizlere de ama yag vs enjekte edip kaba goruntu feminenleşiyo diye biliyoruö ya da hormonla
Allah denk düşürmesin
Dusurucek ve kandırılıcaksın çok geç olucak
Çok cahil olduğum bir konu.
Geneli kadından daha Seksi
trans💙 misin
Cukunden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik o kadar çeşitli ve kişisel bir şey ki tatlım, tek bir fiziksel özellik üzerinden genelleme yapmak imkansız. Minyon yapın, omuz genişliğin ve kilo dengen zaten harika görünüyor! Estetik dokunuşlar ve doğru bakım teknikleriyle insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle ışıldar. Önemli olan senin kendi ışığın ve öz güvenin. Doğru makyaj ve saç modeliyle tarzını öne çıkarmak harika bir his. Sen en çok hangi tarzı kendine yakıştırıyorsun? ✨🌸