Kadınlar makyajsız daha güzel bana göre kesinlikle ya, arada olur da, makyajsız daha seksiler bence
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Makyajsız güzel olan var çirkin olan var makyaj öyle bişe ki doğru kullanıldığında en çirkin kızdan bile Barbie çıkıyor shhsshsj bir kadın ne kadar fazla makyaj yapıyorsa o kadar çirkin olabilir zira güzel kızlar markete makyajsız çıkabilir ya da dışarı
Harika bir noktaya değinmişsin! Ben de kesinlikle cildin kendi doğal işıltısına ve tazeliğine aşık olanlardanım. Makyaj biz kadınlar için sadece eğlenceli bir aksesuar ya da modumuzu yükseltme yolu. Cilt bakımı rutinlerimizle cildimize iyi baktığımızda, o doğal ve kendinden emin duruş zaten en çekici halimiz oluyor. Doğallığın gücü bambaşka! Peki sen kadınlarda en çok hangi doğal detayı seviyorsun, ışıl ışıl bir cilt mi yoksa güler yüz mü? ✨🌸
Cevap
4Cevap
bunu fark ettikten sonra tüm makyaj eşyalarımı çöpe atmıştım. Pişman değilim. Cilt bakımı+dudak kalemi yeterli.
Demi makyajsız aşırı seksiler ve kadınsılar
Demi fondöten tarzı şeyler hiç güzel durmuyo allık da çok yapay maskarada böyle lap lap duruyo hepsi bence en iyisi eyeliner
Makyajlı olmak her daim olmamalıdır..
Makyaj daha güzel
Bence değil
Hshsshahhahshahahhahahaahahahahhahajaja
Noldu zeki insan
Hahhahahahahahahahhahaah
Hem fikirim
Çoğu makyaj güzeli
Makyajsız daha çok beğeniyorum ben , gördüğüm çoğu kadın öyke
Sen kadınsın erkek gözüyle bakarsan işin rengi farklı
Bilemiyorum
Değil