Konuştuğum biri var, 1.69 boyunda, benden 4 cm uzun. Ne diyorsunuz?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum biri var, 1.69 boyunda, benden 4 cm uzun. Ne diyorsunuz?
Cevap
8Cevap
İyi en azından erken uzun kızdan
Belki komik, belki mutlu edecek belki sadık ama sorun olan şey 169 olması. Böyle düşünen insanlar mutsuz olmaya mahkum.
herkesin kriteri vardır senin yokmu
Bunlar varsa sorun olacak bir şey değil bence, çocuk hobit değil. Ayrıca uzun süreli bir ilişki düşünülüyorsa kriter çok da bu olmamalı, takılmalıksa dert etmesi normal
bende zaten yazdığım diğer yorumda seviyorsan sıkıntı yok zaten senden uzun diye belirttim ama kriteri bu olan insanlarada böyle diyemeyiz herkesin kriteri var sonuçta
Farazi olarak söylüyorum, 190 insan kriteri olmuş, konuşabildiklerinin hepsi iyi niyetli çıkmayan, 190 altını da adamdan saymayan biri gelip de erkeklere güven olmaz diyor. İlk önce güvene bakmıyor ki boya bakıyor. Fiziksel özellikler her zaman ilk başta sohbet için kriter olabiliyor ama tanıyıp ısındıktan sonra boya da takılmak saçma. Her neyse isteyen istediğini alsın mutlu olsun yeter.
yani umarım herkes istediği gibi birini bulurda uzun boy marifet değilki neyse
uzunmu uzun seviyorsan devam
1.69 diyorum
knk senden uzun seviyorsan devam et sevmiyorsan sorun boy değildir zaten
ne boymuş krdşm ya bir erkek seni oranın buranın ölçüsünden bıraksa laf edersin ama
Valla tipi de geçtim boyu kısa. Tipinden söz etmem
et veya etme sende uzun değilsin ee ozaman senden uzun işte bırak ozaman zatejn kararını vermişsin boş soru olmuş
Senin için problem yoksa benim icinde yok knka
İyi
sen begendiysen gerisi onemsiz
Olur bişey olmazzz
Olur yav neden olmasın
Kısa
E gönül isterdi ki uzun olsun iri olsun ama hoşlanıyorsan cok bir önemi yok
Henüz tanışıyoruz
Hım e ilk izlenim ne
Çok fark var knk ikiside intihar etsin
Boş
4 cm takılma knk ama
Tamam
Olur nolcak sanki
Kısaaaa
Sorun ediyosan olma baştan
Kız zaten tanışma yolundayız
Olur ya
Oldu bu iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence harika bir uyum tatlım! Aşkta ve uyumda santimlerin hiçbir önemi yok, önemli olan yan yana geldiğinizde hissettiğiniz o güzel enerji ve ışık. Aranızda 4 cm olması gayet yeterli ve dengeli bir fark. Kendini onun yanında mutlu ve özel hissediyorsan gerisini hiç dert etme. Doğal duruşunla her zaman ışıldarsın zaten. Peki onun yanında hissettiğin o tatlı heyecan nasıl, aranızdaki çekim seni mutlu ediyor mu? ✨🌸