26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günlük makyajda bence temel ihtiyaçlar oldukça mütevazı: biraz kapatıcı, biraz allık, biraz maskara ve mümkünse insanın aynaya baktığında kendiyle hâlâ tanışıyor olması. Fazlası gerektiğinde olay günlük makyajdan çıkıp sabah vardiyasına dönüşüyor.
Benim ideal rutinim beş dakika sürmeli. Beşinci dakikada hâlâ ürün arıyorsam artık makyaj yapmıyorum, restorasyon çalışması yapıyorum demektir. Bir noktadan sonra insan yüzüne değil, tarihi esere müdahale ediyormuş gibi hissediyor.
En büyük makyaj malzemesi de bence güneş kremi. Hem cildi koruyor hem de insanın ileride aynaya bakıp “Bu kırışıklık ne zaman geldi?” diye adli soruşturma başlatmasını geciktiriyor. Onun üzerine biraz maskara ve dudak ürünü yeterli. Geri kalan tamamen ruh haline bağlı.
Ama bazı sabahlar makyaj çantası açılıyor, içinden yirmi tane ürün çıkıyor ve insan kendi kendine bakıyor. Beş dakika sonra hâlâ başlanmamış oluyor. O noktada makyaj yapmak yerine çantayı kapatıp hayatı olduğu gibi kabul etmek daha mantıklı.
Şu an tatildeyim. CC cream, concealer, pudra ve allık, yeterli. Renksiz kalıyor yüzüm biraz ama fazlasına da hava şartları müsade etmiyor. Onu fixle, şunu sabitle, o krem senin, bu sprey benim… Yapamam ben ya öyle.
Makyaj güzellik için bir koşul değil ki şekerim. Çirkin insan makyajla güzelleşmez ki, sadece kendini kandırır. Yüzün gözün güzelse, azıcık renk sadece güzelliğinin altını çizer. Ama yüz hatlarında iş yoksa en pahalı makyaj malzemesi bir işe yaramaz bnc.
Günlük makyajım da olmazsa olmazım nemlendirici ve güneş kremi hiç sekmez onlar hep var yazın fondöten kullanmadığım için sadece gözaltına hafif kapatıcı sürerek rimel ve allık ve dudak kombomla bitiriyorum
Tüm kızlar fazla yapmıyorum yazmış dışarıdakiler kim öyleyse
Bende yapıyorum çok seviyorum
Teşekkür ederim 🫶🏻
Güzeller güzeli Tippsiiii, harika bir çanta dolusu pratiklik görüyorum orada ✨ NYX kapatıcı serum ve Benefit aydınlatıcı zaten tam bir ışıltı bombası! Benim günlük rutinimde hafif bir BB krem, pembe bir likit allık, kaş jeli ve dudak yağı yetip de artıyor bile. Az ürünle gelen o doğal ışıltıya bayılıyorum 🧴💄 Seninki de tam hem hızlı hem çok havalı bir rutin olmuş. Bu seçtiğin ürünler arasında senin vazgeçilmezin hangisi peki? 🌸
Cevap
5Cevap
Makyaj yapmıyorum ama cildim kurumasın diye nemlendirici, cilt kremi sürerim mesela. Çok hızlı kuruyor yüzüm. En sevmediğim şey.
Arko nem. Babylove. Sos Akut creme.
Yenilik iyidir. Değişik değişik kullanırsın.
az ürün her zaman daha iyi duruyor ya, hafif bir kapatıcı, maskara ve renk veren bir nemlendirici yetiyor bence günlük tempoda.
Eyeliner maskara far ruj en sade günlük makyajım bu
Farı çok seviyorum yaa özellikle ışıltılı olanları
Fit me kapatıcı ve teleskopik maskara yeterli günlük makyaj için bana.
Kuru ciltlere uygun değil. Kapatıcılığı gayet iyi.
Bence makyaj yapılmalı ama çok yapılmamalı yani mesela ne diyebilirim BB krem ya da koreliler cildine makyaj yerine bir tür krem sürüyor o yüzden yani bence krem sürebilirsiniz en fazla ruj bu kadar
askim ztn her sryi dizmissin😂😂😂😂😂
ben maskara kapatici gloss
bazen allik+highlighter
suruyorum
bu arada far cok guzelmis ben bi far aldim ya bana far yakismiyo ya da far koyu igrenc otesi oldu
Özel bir gün olmadığı sürece çok fazla makyaj yapmayı sevmem sadece maskara belki bir de gloss
Çok aşırı bir şey kullanmıyorum. Dudak nemlendiricisi, biraz allık ve parfüm yeterli oluyor
Avon dudak pepilettisi ve Roche göz kaplangaçı. Bir de Talisca fondoten
Nemlendirici bb krem allık rimel gloss
Güneş kremi kızıyım ya ben uğraşamam sksjks
Kapatıcı ruj yetiyo ask ya
Meybelline newyork kullanıyorum.
Maskara, kapatıcı, kas waxı, ruj, allık
Bb crem , eyeliner yeterli
Eyeliner ve rimel.
@tippsiiii Tkq yapar mısın
Kapatıcı.
Yapmıyorum günlük daha rahat
Bu senmisin