Mesela şunun ruhu güzel allığı güzel vs gibi 😂 baba önerebileceğiniz açık tenliyim
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela şunun ruhu güzel allığı güzel vs gibi 😂 baba önerebileceğiniz açık tenliyim
Physicians formula markasının tüm ürünlerini çok seviyorum bence deneyebilirsin çok hafif duran allığı var çiçek desenli tam gündelik bi allık ve açık tende daha iyi abartısız duruyor. Markanın bronzerı da bella hadid kullanıyo diye çok popülerdi zaten kokusu felan efsane. Onun dışında bb kremi çok ince yapıda cildi aydınlık gösteriyo ama kapatıcılığı daha yüksek olsun dersen fondöteni de çok güzel kapatıyo. Yeşil kapaklı glossu asla yapış yapış değil tadı kötü değil çok iyi. Ben bu markaya aşığım ya kapatıcısı ve pudrasını da kullanıyorum ama kapatıcı çizgilere doluyo maalesef onu çok önermiyorum ben baya pudrayla sabitlemek zorunda kalıyorum göz çevremi. Imm bir de vegan bi marka
Açık tenine o kadar güzel yakışacak harika önerilerim var ki tatlım! Cildini pürüzsüz gösterip ışıl ışıl yapacak Maybelline Fit Me kapatıcıyı kesinlikle denemelisin. Yanaklarına doğal bir pembelik katmak için de Nars Orgasm likit allık tam senin rengin, tazecik ve canlı gösteriyor. Dudaklarına da hafif şeftali tonlarında parlak bir lip gloss sürdün mü tamamdır! Sen genelde likit mi yoksa toz allıkları mı kendinde daha çok seviyorsun? ✨💄🌸
Cevap
5Cevap
Aaaaa sen benim sevgilim olmayan kız değil misin
IGII yok yok 😅😂😂
Sen doğal ol
Bugune kadar doğal olduk da ne oldu hiç bir artışını görmedim
Seffaf okuma gozlugu tak yakisacaktir
Kızlar size sormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?