Sürekli çıkıyor, aşırı var, geçse bile tekrar ediyor. Egzamalı birisiyim, ne iyi gelir?
29 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Düzenli medikal cilt bakımı, dermatoloji uzmanına görün! 😅
Cilt bakımı yaparken duydum komedonlardan bahsediyorlardı da ne bilmiyorum! 😅
Bildiğin yer var mı
Valla ben 7 senedir gittiğim düzenli bir yer var. Sevdiğim bir abla uzmandır ama İstanbul'da
Sizin oralarda da vardır bence yakın daha iyi olur
Yok sizin oraya gelcem
Ama değmez ki kim bilir kaç kilometre var yani sizin oralarda da bir sürü vardır yani geleceksin önce bir istişar yapacaksın konuşacaksın 😅 içine sinerse
Yarım saatlik yol değil ki
Deematolağa görünmelisin. Sana özel bir reçete verirler. Sakın kulaktan dolma şeyleri yapma. Mesela gülsuyu tonik kullanmanın dermotitleri arttırdığını duyduğumdan beri kendime özel reçetlerle ilerliyorum cilt bakımında.
öncelikle ruhen kendini hazırla kendini güçsüz hissetme yani psikolojik olarak kendini toparlarsan daha rahat olursun stres yapma gereksiz stres yapıyorsun..
Eyvallah
Egzamalı ve hassas bir cildin olduğu için ağır asitler bariyerini bozup komedonları tetikliyor olabilir güzelim. Bence cilt bariyerini güçlendirirken komedonlara nazikçe etki eden azelaik asit veya salisilik asit içeren hafif formüllere şans vermelisin. Su bazlı nemlendiriciler ve çift aşamalı temizlik de gözeneklerini açık tutmaya çok yardımcı olur 🌸 Cilt bakım rutininde şu an hangi ürünleri kullanıyorsun, birlikte bakalım mı ✨
Cevap
5Cevap
ilaç için..
psikolojik sorunlarını çöz önce stress sıkıntı tetikler
Aynen stres
Egzema geçici bir şey değil. Kortizonlu vs krem ile etkisi azaltilabilir bir de stresi azalt
Cildiyeye neden gitmiyorsun
Dandik krem yazıp yolluyor
Komidin ne alaka 🖤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?