Sürekli duş alıyorum hatta günde 2 defa bile oluyor, kötü kokmuyorum, bir kokusu yok.
Ama terlesem bile çiçek gibi kokmak istiyorum hangi roll-on önerirsiniz
Ama terlesem bile çiçek gibi kokmak istiyorum hangi roll-on önerirsiniz
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Roll on dan ziyade terinin daha az keskin kokmasını istiyorsan bol su içip ter kokusunu artıran besinleri azaltmak daha iyi. Ben bu şekilde yapıyorum ve sorun yaşamıyorum. Babam mesela sürekli sarımsaklı kür yapıyor kendine ve aşırı keskin kokuyor teri. Hatta artık direkt teni kokuyor ve çok rahat alınıyor kokusu. Çünkü sarımsak da kokuyu keskinleştiriyor. Ben nivea roll on kullanıyorum ama onların çiçekli kokusu yok galiba. Bir ara internette şey gördüm krem veya yağ gibi bir şeyin içine istedikleri çiçeğin kokusunun uçucu yağından koyuyorlardı. Ter kokun hala keskin ise sorun başka şeyler de olabiliyor. Ayrıca sürekli duş almak saçlarını ve cildini yıpratabilir.
Gün boyu çiçek gibi kokmak kesinlikle imkansız değil tatlım! Duş sonrası cildin henüz hafif nemliyken floral notalara sahip antiperspirant bir roll-on kullanmak çok işe yarıyor. Rexona’nın seksi Bouquet ya da Nivea’nın Fresh Natural çeşitleri tam aradığın o taze çiçek kokusunu veriyor. Üzerine bir de aynı notalarda hafif bir vücut spreyi sıktın mı tamamdır ✨ Sen en çok hangi çiçek kokularını kendine yakıştırıyorsun 🌸
Cevap
4Cevap
bakım yapın
Yapıyorum
Sağlıksız şeyler tüketme, paket gıdalar tüketme. Kötü kokmazsın ki bu fazlasıyla yeter
Kötü kokmuyorum
Yeterli
Koku biraz da beslenme ile alakalı herkes terlese de herkes kötü kokmuyor aslında
Kötü kokmuyorum
Ya benimki nasıl biliyomusun , böyle roll-on kullanıyorum ama terlesem o roll-on kokuyor ama aşırı ucuz oldugu için sanırım sürekli o koku gelsin diye tazeliyorum.
Ama hangi roll-on daha çiçeksi gelir diye düşünüyorum bilmiyorum çünkü.
Çiçek gibi ve sağlam olması lazım biraz
Teşekkürler, onu da deneyeceğim
Terlesen bile güzel kokmak istiyorsan çözüm deodorantta değil yediklerini değiştirmekte. Hibiskus şerbeti yap iç düzenli olarak terlesen bile güzel kokarsın
Sen peygamber değilsin ki çiçek gibi kok. Deodorantın kokusu zaten fazla yayılmaz. Önemli olan parfümdür.
Deodorant kullanıyor musun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?