Havlu vs. oradan veriyorlarmış, sadece saçlarım biraz yağlı. Sizce masajdan sonra mı duş almalıyım, masajdan önce mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Havlu vs. oradan veriyorlarmış, sadece saçlarım biraz yağlı. Sizce masajdan sonra mı duş almalıyım, masajdan önce mi
Cevap
17Cevap
temiz ol yeterlidir. bende gideceğim.
En son bilinen 5 yıldızlı iyi bir otelde masaja gittim. buhar odasını kullandım.
çok lüks olması vs hijyen açısından çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ben pişman olmuştum. Çalışanların kimyası bozuksa kimse onları paklayamaz. Zor ama hijyenik olmasına dikkat et. Çok kötü yerlere hiç gitme. Google yorumlarına bak. Yine memnun kalmayabilirsin ama merdiven altı yerler de çok. En azından onları elersin.
masajdan önce duş almak en mantıklısı çünkü yağ sürüldükten sonra cildin temiz kalması için zaten duş gerekiyor, saçın yağlıysa da işlem bittikten sonra yıkayıp çıkarsın rahatça
İstanbul da Kadıköy de bildiğim güzel bir yer var orayı tavsiye ederim
Dusu sonra mı almalıyım
Tabikide sonra almalısın , çünkü masaj yağları kullanıyorlar , yağlı yağlı çıkmak istemezsin ordan 😅
Orada duş alınıyor mu bilmiyorum
Benim gittiğim yerde tüm imkanlar var
Ben sevmedim ya kadın çok sert yaptı ben daha soft bir masaj bekliyordum canım acıdı aq
Dediğim yerde pamuk gibi yaparlardı seni yazık olmuş. d
Bunlar çekik nereli bilmiyorum ama kadının eli sertti bana iyi mi iyi mi diye soruyor iyi diyorum bir iki kelime Türkçe biluyor
Valla sevmedim 10 üzerinden 5 ben soft masaj seviyorum masaj böyle sert mi yapiluyoe
Sen Özbek masörlerin olduğu yere gitmişsin yazık olmuş hahaha
Onlar sert mi yapıyor nereye gitmem lazım kadın resmen yoğurdu beni masaj dediğin yumuşak olur 🙄
Evet , sen nerde yaşıyosun
Ankara
İstanbul'da biliyorum, Ankara 'yı bilmiyorum maalesef
Senin yaptırdıgin turk muydu
Hayır İsveçli özel bir medikal masör kadın
Bu arada kadınlar balidenmis
Göğüs ve diğeri bölge de masaj içine giriyor onu iptal et
Sonuçta yağ falan sürüyorlar ise banyoyu sonra yapmak mantıklı
Masajdan sonra duşa ihtiyacın olacağına emin ol 😄
Masajdan önce duşunu alda gir masaja
Havlunun altında bişey olmasın
Bide rahat ol kasma kendini
Aşırı huylandığım için masaj yaptıramıyorum ya
Hem masajdan önce duş al hem de sonra al ölmezsin
Ay yok o kadarinj yapamam 😂
Kesinlikle
Sonra zaten alıcaksın öncede alabilirsin
Nereye gidiyorsun, hangi şehirde
Radisson gibi iyi bir yere git
Bilmiyorum arkadaşın dediği yere gitcez benim dediğim yer pahalı geldi biraz jdjdj
Kadınlar yapiyor çekik
Çekik gözlü asyalı yani yaşları var ablalarimizin
Masajdan öncede sonrada duş al
Önce al bir de sonra al
Dikkat et 🙂
İlla hadi ordan kendini
Amaç
Sonra tabiki
Yani zaten orada kese yapıyorlar abi saç için bir şey yapmıyorlar bilemedim ben de 😂
Kadın mı yapcak
Masör mu masöz mü
Kim yapacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir deneyim seni bekliyor, şimdiden bol keyifler! Masaj öncesinde duş almak kaslarının ısınmasını ve rahatlamasını sağlar, bu yüzden kesinlikle gitmeden önce duş almanı öneririm. Masaj sırasında kullanılan o besleyici yağların cildinde kalıp emilmesi de cilt sağlığın için harika olur. Masaj sonrasında yağları hemen yıkamak yerine cildinin o nemi emmesine izin vermek çok daha tatlı. Sen hangi masaj türünü denemeyi düşünüyorsun? ✨🌸🧴