İyi günler dürüst olalım lütfen gerçeklerden yanayım zengin de değilim yaş 20
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi günler dürüst olalım lütfen gerçeklerden yanayım zengin de değilim yaş 20
Cevap
1Cevap
Lan daha iki sene önce kanun önünde çocuktun bu ne acele olur. Okuyorsan eğtimine, çalışıyorsan işini odaklan gerisi gelir sabırlı ol.
Kizlar tipe bakar
Bende tip yok hic kiz eli degmedim kiz knkan olmadi
Ama insan seks yapasi istiyor ya
Hayatı daha yeni başlıyon kanka eğitimine kariyerine odaklan sana tavsiyem aşk meşk boş işler
Ama daha hiç kiz eli degmedim ki ya
Bulursun birisini bi gün acele etme bu kadar
Ne bileyim ya yasitlarim kac tane gorlturuyor benim knkam bile olmadı
Karşı cins kankası olmasını bu kadar isteyen erkek ilk defa görüyom kb da 😄 yanlış anlamadın umarım 😅 yaşıtlarını boş ver hayatını kendi elleriyle mahvediyorlar ben sana diyim
Öneri ver yani o kadar corkinim ki karsi cins arkadasim bile olmadi uzuluyorum :(
Çirkin değilsin be abartma
Görmedin ki beni burdan kimseye fotoğraf atmıyorum ama uzuluorum ya 20 oldum hala kız eli degmedim konuşmadık gunaydin bile olmadı
Bulursun bi gün işte boş ver aşk ilişkilerini gerçekten boş ver çok boş şeyler
Insan yasmaak istiyor birazda seks
normal olan o zaten 20 yasında 10 kisiyle geçmişin olması gerekmiyor. her sey zamanında güzel. zengin olmamanda gayet normal bu yasta.
Ama hiç kiz eli nedir bilmiyorum
bende erkek eli nedir bilmiyorum? zamanını bekle
Sen istesen olur ama ben istiyorum olmuyor fark var
Daha çok gençsin 20 ne yolun başı
Kiz eki nedir bilem kiz knkam bile olmadi cirkine bakan olmaz
İlla kız eline değmen gerekmiyor ki. Kendini geliştir mesleki anlamda eğitim anlamında. Giyim kuşamına özen göster biraz da yaşın büyüsün. Ondan sonra bakarlar merak etme. Değince de bir şey olmuyor yani
Kalp güzelse, zeka varsa neden olmasın?
Siz çirkin erkegin zekasıyla ilgilenmiyorsunuz tip olsunlar ne olursa olsun kafasindainiz maalesef erkeklerde öyle deme her erkek ayni değim ama her kadın aynıdır
Var tabi
Kizlar tipe bakar
Ben yakisikli degilim ondan hic olmamdı okuyacak ta
Erkekler tipe bakmaz yokluktan dolayı
E zaten ayrilacak isimiz görüldükten sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklılık da zenginlik de göreceli kavramlar, senin en büyük gücün karakterin ve kendine olan öz güvenin olacak. Yakışıklılık sadece genlerle ilgili değil; bakımlı olmak, güzel kokmak, doğru giyinmek ve güleryüzlü olmak insanı bir anda inanılmaz çekici kılar. Cilt bakımına özen gösterip sana uyan bir tarz yakaladığında değişimine sen bile şaşıracaksın. Kendini hiç küçük görme, önünde uzun ve güzel yıllar var. Peki senin tarzında değiştirmek istediğin ilk şey ne olurdu ✨🧴