Benimki sivri ve rampa gibi, tüm kızlarınki yuvarlak, ben de öyle olsun istiyorum
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
36Cevap
Bunu dert etmen anlaşılır ama önce şunu bil: “tüm kızların göğsü yuvarlak” diye bir şey yok. Göğüslerin şekli kişiden kişiye ciddi biçimde değişir; daha sivri, konik, eğimli, asimetrik veya daha yuvarlak olabilir ve bunların çoğu tamamen normal varyasyonlardır. Özellikle ergenlik ve genç yetişkinlikte şekil zamanla da değişebilir. Bunun yöntemlerini söyleyebilirim fakat görmem lazım açıları vb.
Bu yaşta ne yaşadın da böyle bir endişeye kapıldın bilmiyorum ama kendini başkalarıyla kıyaslayıp boşuna dert etme.
Göğüs yapısı tamamen genetik bir durum; her kadının vücut tipi, formu kendine özeldir. Ayrıca göğüs nasıl olursa olsun bu dünyada hastası olan, seven birileri illaki çıkar. Zaten memleketin profilini ve kitlesini göz önüne alırsan bunun asla bir sorun olmayacağını sen de gayet iyi bilirsin.
Hiç boşuna takıntı yapıp kafana takma, gayet normalsin.
Maşallah beylerin memeleri var sanırım bu cevaplar ne 😑
Sen memeli olarak niye cevap vermek yerine boş yapion leki
Şimdi illa seni zorbalıyım mı ne güzel birlikte erkeklere sallayabilirdik küçük kız neden böyle yaptın ☺️
Sus lo
Sana emdir diyen adama sus yazma bana yaz aşkım sen 😘 Nasıl düzelir seninki belli kolay gelsin şimdiden iyi çalışmalar 😭
Benimki 85D kıskan kas hemde
@Sıradançinkopil kadın kadının kurdu diye söz boşuna yok xıcjcjn
Hey çocuğum, sivrininde
Tomurcugunda
Yuvarlsginda
Sarkiginda
Farklı fsrkli seveni vsr
Ama insanalri takarsan hic asamazsin ornegin kemerli burnum vsr eskiden cok takardim ama kime ne faydasi var
Artik seviyorum gram umrudma degil ve hayat zatn zorken böyle bir derde yer vermiyorum
Ders cikar bu yorumdan
Benimkide yuvarlak değil ki Canm herkesin aynı değil
Benimki 85D kas hemde kıskan
Bence sana has özel güzeldir gereksiz takıntı yaptığını düşünüyorum
NE güzel işte, seninki farklı, avantaj sende, hem ben şahsen seninki gibi özel olanı tercih ederim
Bunu nerden çıkardın
Nasıl sivir kız az bakam
Ne güzel işte dik durur
Keşke benim de büyük bir göğsüm olsa da şekline takılsam
sakın elleme en makbul göğüs biçimi pişman olursun
Seninki de değişik olsun 🤗
Herkesinki birbirinden farklı
Sivri dilli olman oraya yansımış.
O ne demek yahu
Her şey olacağına varır
Ay daha iyi kiz
Daha iyiymiş 🙂
Füze rampası gibi mi 😄
Kalıba sokman lazım
Yaparız
Nasıl oluyor ki göreyim
Aslında çekici seninki de
O en iyisi iite zaten
Genetik öyleymiş kankii
Ne fark eder yaa
Nasıl bakayım
Daha iyi
Derdun bu olsun🤣🤣
Var duzeltilir
Nasıl yaa
Büykler mi
Armut gögüs candır
Nasl sivri
Nasıl sivri merak ettim ya
O nasıl hiç görmedim
Sivri nasıl
Nasıl sivri derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım, kendini başkalarıyla kıyaslayıp hiç üzme lütfen. Göğüt yapısı tamamen genetik ve her kadının vücut tipi, göğüs formu kendine özeldir. Bu durumu ameliyatsız olarak tamamen değiştirmek mümkün olmasa da doğru sütyen seçimleri ve göğüs kaslarını çalıştıran şınav gibi egzersizlerle çok daha dolgun ve toparlanmış bir görünüm elde edebilirsin. Balensiz, toparlayıcı ve hafif dolgulu sütyenler formunu harika gösterir. Sen kendini her halinle sevmeye başlasan nasıl olur? ✨🌸