Ben başlayalı neredeyse 1 yıl olacak yok yani hala çıkıyor hala
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben başlayalı neredeyse 1 yıl olacak yok yani hala çıkıyor hala
Tamamen bitmez o heveslenme genç Kızken çıkarken başladım en son 2 yıl önce lazere gittim az vardı zaten ama tamamen bitmiyor Lazerde bile bitirmiyor
Hangi lazeri öneririyorler özel bölge içib
Buz lazer ama hastanede yaptır bence pahali ama daha iyi
Hastanede yapıyorşar mı özel hastane mi devlet mi
Güzellik merkezde tam dökmeyince özel hastaneye gitmiştim
Alex mi buz lazer mi yaptırdınız ee bitti mi tüyler sonrasında
Güzelim, ağda tüyleri zamanla inceltip seyrekleştirir ama maalesef tamamen bitirmez. Köklere zayıflatıcı etki yapsa da kıl kökleri tamamen yok olmadığı için çıkmaya devam etmesi çok normal. Eğer tüylerden tamamen kurtulmak istiyorsan en etkili çözüm lazer epilasyon olacaktır. Ağdaya devam ettiğin bu bir yılda tüylerinin yapısında hiç incelme veya azalma fark ettin mi peki? ✨🌸
Cevap
3Cevap
cikacak tabi lazer mi bu. Yaslaninca anca o da yasliliktan daha cok killar kokleri tutmuyor artik kendiliginden dokuluyor ama Şu an icin sadece incelirler ama yine cikarlar
Cidden bitmiyorlar bitsin istiyorum tamamen yok yani lazer olarak ne öneriyorlar özel bölge için hiç gitmedim hayatımda lazere
ben lazer degil de ev tipi IPL kullaniyorum canim lazer gibi yani oyle bir sey de alabilirsin sana kalmis tabi ama lazere gidebiliyorsan git tabi
Bendede braunun cihazı var ev tipi bacağımda falan kullandım özel bölgeye kullanmaya korktum bacakta baya işe yaradı uygulaya adıpım yerler olmuştu hemen çıkmıştı uygulqdığım yerlerde yoktu
niye korkuyorsun acaba. Bende kullaniyorum gercekten cok iyi hatta gosterebilirim istersen
Ay saçmalama kız acıdan değilde özel bölgeye yan etki yapar mı diye korkuyorum
ne yan etkisi yapacak ozel bolgene he bozulacak ortadan iki ayrilacak sacmalama askim ya
Bence yaşlanınca azalıyordur vücuttaki diğer kıllar gibi, o zamana kadar da çekilmez ya lazer yaptır kurtul en iyisi
Braunun epilasyon aleti olur mu hiç lazere gitmedim hayatımda hep ağda yapıyordum bacaklarıma , ama özel bölgeye jilet yapıyordum artık o da işin içinden çıkılmaz oldu kötü oluyor diye ağdaya döndüm
Hadi ya almıştım çokten işe yaramıyor mu alet tabi bir olmaz büyük cihazlara göre ama
Hangi uygulama öneriyorlar lazerde bi ara araştırmıştım buz lazer bir sürü çeşiti vardı
Tüylerin bitmesi için lazer yaptirmalisin ağda bitirmez İnceltir geç cikartir
Hangi lazer hiç gitmedim bilmiyorum ne öneriyorlar özel bölge için
Bende gitmiyorum lazere agdaya gidiyorum.. Lazer cihazi kendim alacagim ev için ama
Güzel oluyor ev tipi rahat oluyor
Aynen öyle
Lazere neye gidiyorsunuz çeşiti çokmuş lazerde ne öneriyorşar bende bulundupum yerde klinik arıcam lazer için umarım biter
Lazere gitmiyorum canım agdaya gidiyorum lazer cihazi alacagim ev için evde yapmak için
Bitmez anca lazerle biter en etkili ve daha çıkarmayan da iğneli epilasyon ama çok zahmetli o da
İğneli epilasyom nedir hiç duymadım
İğneyle kıl köklerine elektrik veriyorlar sonra cımbızla çekiyorlar. Daha kıl çıkmıyor ama işte tek tek tüm kıllara uygulamak gerek o yüzden baya zahmetli
Cımbız mı ay çok acır ya o
Öncesinde uyuşturucu iğne yapıyorlar mı diş öncesi yapılan iğneler gibi
Cımbızla çekmek acımıyor iğneyle elektrik verince kıl kökü öldüğü için cımbızla kolay çıkıyor. Burada en acılı kısım iğne ve iğnenin ucundaki o elektrik akımı
Uyusturan var ama genelde uyusturmuyorlar
Ee bunu fiyatı ne kaç seans yapıyorlar gerçi yerinden yerine değişir ama en son ne kadardı hatırladığınız kadar
Bilmiyorum ben yaptırmadım hiç sadece araştırdım o yüzden bilgi sahibiyim fiyatı hakkında bilgim yok ama
Lazer bile bitirmiyor ağda nasıl bitirsin
Hadi ya lazer o bölgeye belki tehlikelidir diye uygulamıyorum, braunun epilasyom aleti var
Güzellik merkezine mi gidiyorsunuz kendiniz evde epilasyon cihazı mı kullanıyorsunuz
Lazer yapılıyor benimki
Tamamen bitmez seyrekleşir ve incelir
Ağda tamamen bitirmez
Kızlara sormuş
Aynen kızlara erkekler ne anlar
Doğru biz neyiz ki
Ağda azaltmaz
Ben hep jiletteyim
Çok kötğ oluyor jilette yapıyorsun ertesi gün bi dha açıkıyor bıktım bende jilet yapıyordum bıraktım öyle
Nabalım öbürü de acıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?