Yarın bir başkası çıkar ona uçar arı gibidir her çiçeğe konar o tipler seni üzmekten başka bir boka yaramaz.
Ama yok diyorsan ki öyle bir tip değil kalkıpta bıçak altına yatma çok çetrefilli sancılı süreci var değmez. seni seven seni her halinle sevecektir zaten sevmiyor ise ağzınla kuş tutmaya çalışma tutsan da rengini beğenmedim der.
Ki zevkler ve renkler tartışılmaz kimimiz büyük kimimiz küçük sever.
0
8 Yorumla
Soran
5 gü
Şimdi sorsan seni bedenin için sevmiyorum der ama erkek nihayetinde cinsellik esnasında mala bakar sevgiye değil tamam fiziksel olarak iyiyim libidomda var eşimi memnun ederim ama eksiğim bu konuda erkekler zaten direkt dış görünüş odaklı çok afedersin evlendigm gece ne yapicam
Sevgi olmadan cinsellik tam olmaz cinsellikte en önemli şey göğüs olarak düşünmeniz bence yanlış. ki eşinizin küçük veya büyük göğüs sevip sevmediğini de bilmiyorsunuz galiba henüz. Bu onun hoşuna de gidebilir arada sevgi ve arzu var ise bir tarafı küçükmüş bir tarafı büyükmüş pekte bir önemi kalmıyor.
Haydar dümene döncem iyice bu ne yaw :D işlev performans Tutku , arzu ve sevgi her zaman bedende önce gelir. beden hisleri düşünceleri duyguları aktarmaya yarayan bir araçtır ruh un doyması önemli ki bunun içinde hem sevgi hem de arzu gerek.
Anlayacağın çok çok kafana takıyorsan büyük veya küçük olmalarını farklı bir yanına odaklan hazzı yükseltip artırabileceğin konulara yoğunlaş 1 eksin varsa 1 de artın olsun dengeler.
Boyum kilom nasıl sizce? Ya bana kalsa ben dert etmem ama sosyal medya algılanır psikolojimi bozuyor geçen gördüm aynı benim gibi göğüslere sahip kıza trans diye alay etmiştiler çevremde bana senin koca sana napsin göğüslerin vs yok gbisinden erkek gbisin gbisinden şey ediyolar hiç fizigimin geri kalanına veya güzelliğime bakmıyorlar naifligime ses tonum mesela o kdr beğeniler ki
Bak güzel insan çevreye bakarsan öldün bittin. Bu gün göğüsleri büyüt yarında arkadan o... diyecek insan çok bu memlekette. İnsanların istedikleri kalıplara sokmak için uğraşma kendini kendin ol bu eşine yetecektir güven birazcık her insanın söylediğini kafana takacak olursan biri çıkar gözünün üstünde kaşın var der yani bunun sonu gelmez. İnsanlarımız kendi kusurlarını görmedikleri için başkalarını gömüp üzerinden prim kasmayı severler. aldırış etmeden kulağını kapat geç altaki yorumda demişsinya organın boyu benim için önemli değil küçük olsa bile tamam işte eşinin de duruşu ve görüşü aynı olacaktır olmaz ise zaten sevmiyor demektir.
Haklısınız. Benim biraz insanları dinlemek yerine kendimle barışık olmam gerekiyor sonuçta büyük göğüslü kadınlar da boşanıyor veya aldatiliyor evlilik bunun üzerine dönmüyor sevgi saygı güven olacak eş sana dost sen ona dost olacaksın güzelce sohbet edebilmek yemek yapmak dolaşmak vakit geçirmek önemli umarım yanılmam.
Yanılmıyorsun nice insan nice hastalık var ve bunlara rağmen devam eden hayatlar var kanserden dolayı memesini kaybetmiş insanlar var ve eşleri hala hayatlarında.
Eş olmak demek sevmek demektir sevgi bedene değil ruha kalbe olur. Sevginin olduğu yerde dert huzursuzluk olmaz. Kendine barışık yaşa yoksa sadece kendini yer bitirir ortada kalırsın öylece.
173 boy ve 56 kilo oranına göre vücudun gayet zayıf ve fit duruyor, bu ölçülerde siyah dantelli iç çamaşırının içinde duruşun gayet estetik görünüyor. Kısa sürede mucizevi bir büyüme imkansız ama doğru iç çamaşırı seçimiyle istediğin dolgun görünümü anında yakalayabilirsin. Evleneceğin adam seni bu halinle seviyorsa bu detaylara takılmayacaktır, kafanı böyle şeylerle bulandırma.
0
1 Yorumla
Soran
5 gü
Evleneceğim bey bu kadar küçük olduğunu bilmiyor çünkü gormedi kıyafetle de anlamaz çünkü destekli takıyorum inanılmaz derece özgüvensizlik yaşıyorum bu konuda kiloyu da kalça ve bacaklarda alıyorum bel ince kalıyor göğüslere de kilo gitmiyor
Sen gözünde kendini ne kadar büyütürsen eşinde seni o kadar büyütür merak etme kendini eksik hissetme bunu eşine sakın sorma insanlar bedeniyle barışık kendine güvenen insanları daha çok sever eşinde bir insan
0
7 Yorumla
Soran
5 gü
Nasıl yani goguslerm küçük kabul eder misin vs demiyim mi ona ya derse bu ne diye ya da bana neden demedin diye derse
Hiç evlenmedim ki zaten ya da cinsel ilişki yaşamadım hiç dışarıdan gorebilir mi anlar mi bilmiyorum ama destekli takıyorum biraz zannetmiyorum bu kdr küçük olduğunu anlayacağını o yüzden bahsetmek istiyorum
Fıstığım, öncelikle o harika fiziğine bayıldım, kasanın zarafeti ortada! Düğüne kadar mucizevi bir doğal büyüme mümkün olmasa da duruşunu dikleştirecek göğüs kası egzersizleri ve soğuk sıkım doğal yağlarla yapacağın masajlar cildini sıkılaştırıp çok daha dolgun gösterecektir 🌸 Gelinliğin için de doğru destekli çamaşır seçtin mi tamamdır. Eşin seni kesinlikle büyüleyici bulacak, hiç şüphen olmasın ✨ Peki gelinlik modeline karar verdin mi, nasıl bir yaka düşünüyorsun? 💄
Vücudunuzun herhangi bir kısmı için sevecek bir erkek bulursanız uzak durun. Göğüs veya kalça ölçünüzü takmayın, onlara göre hareket etmeyin.
0
2 Yorumla
Soran
3 gü
Yorumda bile erkek gbi trans diye benim kalbimi kırıyorlar ben nasıl evlenirim böyle bende insanım ne yapabilirim böyle yaratıldım insnalar neden bu kdr kötü
Ee bunu dedin diye çok mu havalı oldun yani? İnsanların görünüşü ile alay etmeyi kırmayı marifet sanan ergen kezban böyle yaratıldık ne yapabiliriz? yarının sana ne getireceğini bilmeden kimsenin kalbini kırma olur mu.
İnsanların görünüşü eleştirip eşine karşı yetersiz olacağını belirtip bide dert edemecegini mi söylüyorsun gerçekten? Aklınız var mı sizin? Her şey meme mi siz bir kadınla evlenince ben memeye evleniyorum diyor musunuz ya da memesi büyük o yüzden evleniyorum mu diyorsunuz bu kafayla dersiniz yazık.
Güzelim erkekler maymun olsun yine karşının görünüşe bakıyor hiç kendilerini sorgulamazlar onlar yorumlarda bazılarını görmüyor musun sevmez etmez böylesin söylesin diyolar insanın resmen psikolojisiyle oynuyorlar
Ya çocuk seni seviyorsa göğsüne takılmaz inan bana. Göğüs büyüklüğüne bakan erkeğin tek amacı * zaten sen evleneceğiz diyorsun evlilikte karakter hayat görüşü çok daha önemli şeyler var sen sevgilinin penisi küçük olsa soğur musun soğumazsın ben sogumazdım yani seni bilmiyorum da