Kalyon sertleştirici falan da kullanıyorum ama ne zaman uzatsam böyle yan taraflardan çizgi gibi kırılıyor, önerileriniz neler kızlar
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tırnakların sürekli yanlardan çatlaması genelde vitamin eksikliğinden ya da çok fazla suyla temas etmekten kaynaklanıyor. kalyon gibi ürünler tırnağı sertleştiriyor ama esnekliğini aldığı için darbe aldığında çatlamasına neden oluyor. protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edip, ellerini yıkadıktan sonra mutlaka iyi bir el kremiyle nemlendirirsen tırnakların esnekliği artar ve o kırılmalar azalır.
Seni çok iyi anlıyorum güzelim, o yanlardan çatlama hissi gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor 💅 Sadece sertleştirici kullanmak bazen tırnağı daha esneksiz yapıp kırabilir. Sana tavsiyem, her gece tırnak etlerine ve yüzeyine tatlı badem yağı veya jojoba yağı ile masaj yapman ✨ Esneklik kazandıkça o çatlamalar duracak. Bir de keratin içeren tırnak bakım serumlarını rutinine ekleyebilirsin. Tırnaklarını törpülerken tek yöne doğru törpülemeyi denedin mi hiç 🌸
Cevap
5Cevap
badem yağı kullan vitamin
ben tırnak uzatırken buzlu suya limon ve zeytinyağı koyuyordum iki elimi de 5 veya 10dk bekletiyodum tasss gibi oluyodu hızlı uzuyodu ama artık uzatmıyorum 🥀🥀
bende aynısı ya lens kullandığım için artık eskisi kadar uzatmıyorum ama yine kırılıyor
Önerim uzatmaman kesmen canım. Uzun tırnak nedir Allah aşkına. Artık ünlüler zenginler bile tırnak uzatmayı yaptırmayı bıraktı.
aşkım zaten lens kullandığım için o kadar çok uzatmıyorum artık ama milim uzasa kırılıyor
Tam hatırlayamadım ama bir vitamin eksikliğinden oluyordu galiba.
@ZeynepBirinci27 benim kız kardeşim çok uzatıyor sağlık olarak ciddi bir zararı var mı tırnak uzatmanın siz daha iyi bilirsiniz
Vitamin eksikliğin olabilir kan değerlerine baktır bence
Doğru düzgün beslen cnmm
Benimde kırıyor ya bıraktım uzatmayı
24 yasında mısınız
Nemlendirici
nasıl bir nemlendirici
Normal el kremi.. sertleştrmek kırlganlığı daha çok srtırır bence
bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?