Ortalama bir sarışın kızı güzel bir esmer kıza tercih ediyorlar, kız bazlama yüzlü mesela, 20 kg yanakları var ya da uzun yüzlü, ütü masası gibi yüzü var ama kilosu iyiyse saçı da sarıysa onlara çok güzel geliyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortalama bir sarışın kızı güzel bir esmer kıza tercih ediyorlar, kız bazlama yüzlü mesela, 20 kg yanakları var ya da uzun yüzlü, ütü masası gibi yüzü var ama kilosu iyiyse saçı da sarıysa onlara çok güzel geliyor
Yani kanka ben dışarı çıktığımda çok yakışıklı erkekler göremiyorum en fazla boyu uzun oluyor tipi çirkin oluyor ya da yuzugu eli yüzü düzgün ortalama üstü oluyor boyu kısa oluyor yani öyle ayrıca Türkiye’de yani sarışınların olduğu bir ülke değil genel olarak çakma sarışınlar var ama umrumda bile değil sen kendine değer ver kendine bak yeter
işte senin bu tabirlerin yüzünden seni sevmiyorlar hemcinsin hakkında nasıl sözler bunlar kötü kalplisin ve herkes kalbinin ektiğini biçer bir erkek tarafından daha fazla begenilmemeye ve ağlamaya devam et sen
bunu diyen insana da dön aynaya bir bak derler hayatım
senin baştaki yanlışın ne biliyor musun aşkım erkekler tarafından beğenilmek uğruna hemcinslerinin fizikler özellikleri hakkında kötü yorumlar yapman ya bırak begenmesinler sen kendini seviyorsan bundan önemli bir şey yok ten rengin esmermis, beyazmis yok yüzün yuvarlanmış uzunmuş erkekler öyle kızları sevmiyormus erkekler için bunları dile getirmek bile ne kadar sacma
Güzelim, bu tamamen algı ve saçın kattığı o açık renk illüzyonuyla ilgili! Sarı saç ışığı daha çok yansıttığı için ilk anda dikkat çekiyor, ama inan bana gerçek çekicilik yüz hatlarının uyumu ve o içten gelen parlaklıkta gizli. Esmerlerin o gizemli, derin ve güçlü havasını hiçbir sarı saç gölgeleyemez. Sen kendi doğal ışıltına ve bakımına odaklan, gerisi teferruat. Peki senin gözünde esmer güzelliğini öne çıkaran en imza detay hangisi? ✨🌸
Cevap
16Cevap
kadınlar neden para ve yakışıklı erkek tercih ediyorsa ondan
Değişir eğer konu sadece güzellikse göreceli bi kavram
Çünkü Türk kızları çok egolu ve varoş geliyor bana
Ayranları yok içmeye atla giderler sıçmay@
Kizlar neden esmer seviyor? Ortalama bir esmer erkegi yakisikli bir kumral erkege tercih ediyorlar
Güzel ve çekici buluyorlardır
Erkekleri skm bir de kız b3ğ3nmezler maymun tipleriyle
İlgi çekici çünkü. Beyaz ten daha çok seviyorum
Alakası yok
Göğüslerin çok iyiydi mesela senin
iltifat ediyoruz o da boş
Ten rengine önem veriyolar
Sarışınlar güzel değildir, öyle arzulanır çünkü sayıca azlar.
benim öyle sarışın takıntım yok
Esmer tenli gacılar 5-0 önde bana göre
Esmer varken sarışın veya başkası tercih edilmez
güzel oluyor çünkü
Esmerler daha çok ilgimi çekiyor
Ruslardan kaynaklanan bir durum
Hı hı
Herkes öyle değildir bir kısmı öyle sever
Ben kimseye güven olmaz
pembe oldukları için
Sevmiyorum sarışın
Koyu tenli çok zayıf olmayacak