Sarışın olmak Türkiye'de ekstra avantaj, esmer erkeği hiçbir kız istemiyor. Sarışın değilim diye bunca yıl sevgili yapamadım, neden sarışın değilim çünkü
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Doğdu bendede aynı sorun var, eger dertlesmek istersen yaz
yoo türkiye'de kadınlar tarafından esmer erkekler daha çok beğeniliyor bence. ben hariç ama hshah
O yüzden mi yalnızlar esmerler?
yalnızlar mı
Yalnızlar tabi
Dünyada esmer erkekler bi bizim ülkede seviliyor haberin olsun
Esmer olup da sevgilisi olan ben görmedim şu ana kadar kızlar hep beyazlara hasta
Bizim ülkede ben beyaz erkek nadir gördüm
Sen niye laflara bakıyorsun etrafına bak esmer olup da sevgilisi olan gördün mü hic
Evet arkadaşlarımın beyaz sevgilisi yok bir ben beğeniyorum sarışın kumral dmdkşsndnd
Arkadaşlarının Beyaz sevgilisi yok esmer de yok
He tm
İnşallah güzel bı aldatilirsiniz o zaman esmerlerin ne kadar karakterli olduğunu anlarsiniz
Dünya derken, Hindistan iran arabistan Afrika Çin latin amerika güney avrupa hepsi esmer olup ta nasıl esmer sevmiyorlar
@Spiderlord güney Avrupa esmer değil Hindistan vs onlar da esmer değil brown kategorisinde Afrikalılarda esmer değil siyah negroid ırk ve erkekte esmer sevmiyorlar cilt beyazlaşma endüstrileri çok geniş
Sarışın görmek istemiyorum
Aldatiyorlar ondan dimi ; ))
6 yıl önce sarışın bir Miami'li sayesinde sarışınları beğenmeye başladım.
Ismi ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç öyle düşünüp kendini üzme derim, esmer erkeklerin o karizmatik ve güçlü havası kesinlikle çok çekici! Bakımına özen gösteren, kendine güvenen ve güzel kokan bir erkeğin etkileyemeyeceği kimse yok. Sarışınlık sadece bir renk ama karizma ve öz güven tamamen senin elinde. Cilt bakımını aksatmayıp tarzını konuşturduğunda farkı göreceksin. Kendinde en çok hangi özelliğini seviyorsun, hiç düşündün mü? ✨🧴