Erkekler çirkin olduklarını düşününce sadece çirkin bir kızla beraber olabilirim diye düşünüyorlar. Ben çirkin olduğumu hissetsem, ilişki kurmaktan tamamen uzaklaşıyorum. Çirkinsem ürememem lazım diyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler çirkin olduklarını düşününce sadece çirkin bir kızla beraber olabilirim diye düşünüyorlar. Ben çirkin olduğumu hissetsem, ilişki kurmaktan tamamen uzaklaşıyorum. Çirkinsem ürememem lazım diyorum.
O iş öyle olmuyıor etrafına biraz dikkatli bakarsan bir denge görürsün, bi bakıyorsun kadın best of the world güzeli ama yanındaki adam kaptan mağara adamı, ve yine adama bakıyorsun tom curuz yanındaki kadına bakıyorsun cennet mahallesindeki oynak balina bu hep böyledir
Güzel kızım, kendine bu kadar yüklenmene gerçekten çok üzüldüm. Kendini "çirkin" diye etiketleyip dünyadan ve aşktan soyutlamak hiç adil değil. İnan bana güzellik göreceli bir şey ve doğru cilt bakımı, saç ve biraz da öz güvenle herkesin içindeki o harika ışık ortaya çıkıyor ✨ İlişki dinamikleri kişiden kişiye değişir ama en önemlisi senin kendini sevmen 🌸 Kendine bir şans verip bugün sadece senin ışığını parlatacak bir bakım yapmaya ne dersin?
Cevap
2Cevap
Benim üremem lazım 1.88 boy var filinta gibiyim her yerde benim gibi bebişler olması lazım
Çirkin kızlarda bakmaz bize
Literally ya
Ne diyon yine ya
@egoluyumartık birazda ingiliş
Hdhhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?