Dışarı çıkma çıktığımda kıllarımı alma zorunluluğu çekmek istemiyorum, koku yapmayacak olan yerdeki kılların zararsız olduğunu düşünüyorum
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarı çıkma çıktığımda kıllarımı alma zorunluluğu çekmek istemiyorum, koku yapmayacak olan yerdeki kılların zararsız olduğunu düşünüyorum
Cevap
10Cevap
sen alma canısı. damacananın şikildiği ülkede sanada elbet çakan olur. biz alan full epilasyonlu hatunlara yönelmeye devam ederiz.
Açıkçası iğrenç bir bakış açısı ben sorumda cinsel hayatı dahil ettiğimi düşünmüyorum seninde seçimlerin beni hiç alakadar etmez bu ego size fazla
senin kılın tüyünde bizi alakadar etmiyor ama önümüze soru diye getiriyorsun midemizi kaldırıyorsun.
Cevaplama o zaman bu kadar basit miden insan yapısında şart olan birşeye kalkıyorsa çocuktan farkın yok
tarzındaki kadın direk kıl tüyl terli kokan çağrışımı yaptırıyor gizli üye. bunu bildiğin için gizli soruyorsun o yüzden uzatma bence...
İyide sanane nikahına mı alacaksın bu tepki ne erkekler komiksiniz valla
Zorunlu değil gibi ben kıllı gezemem ama kılı olan birine de garip bakmam
Bendede aynı şekil işte toplumdan çekiniyorum
İğrenç koku ve görüntü kirliligi
Kol kılı nasıl koku yapabilir
Kol kılı demedim soruda kol kılı diye belirtilmemiş ama kadın kol bacak yüz kılı yine itici bence bıyıklı bir kadına 2. Kez bakmam
Siz alıyormusunuz
41 yaşındayım hayatımda hic bir kadin kılların var demedi gereken yerler her zaman diğer yerler cok kıllı değilim sarı cikar sakal keyfim isterse bırakırım
Açıkçası ben insanların kıllarından rahatsız olmam varoluştan gelen bir şey çünkü ama dışarıya almadan çıkamam toplum yüzünden
Simdi kıl var kıl var bir kadın cok siyah kol kılı varsa mecbur ya da hormon tedavisi alacak var yüzünde sakal gibi çıkanlar yani yüz bacak temiz olmalı kol sarı ya da hafifse idare eder 😀 çevremde hic bunun muhabbeti dönmedi bir kadına kolların cok kıllı demedim
Bu düşüncede saçma bence kılı siyah olan neden tedavi görsünki bu bir rahatsızlık değil
Bilginiz yok olabilir ama hastalıktır vücudu cok kıl üretir ilaç tedavisi almalı uzman değilim ama öyle olan insanlar duymustum
Koku yaomsyacak yer derken bacak kol mu
Aynen
İyide sen Alıyon diye ben niye alayım kimsinki sen
Sen azınlıktasın diye bendemi olmam lazim alacaksa herkes alacak adamın biri kıllı kıllı orman gibi geziyor benim lazerli olmam bekleniyor
Desinler
Yakıştıda
Kadın dediğin bakımlı pürüzsüz olur
Kokuyu bitek bacak arası ve koltuk altı yapmıyor mu?
Kol ve bacak kılı irite ediyor kadında
Görüntü kirliliği mecbur alcan
@iremnuurrrr niye mecbur?
Daha estetik ve konforlu bence
Daha estetik ama daha az konforsuz emin ol
Öyle daha iyi zaten ama sürekli alma zorunluluğu can sıkıyor
Lazer işe yaramıyor kesintiye uğrasa hormonla değişiklikte geri eski haline dönüyor
Ya sevişmen gerekirse
Zorunlu
Sende al ozmn
Ben erkeğim
Sormadım erkek olman beni alakadar etmiyor ikimizde insanız
Sen kadınsın güzel gözükmek zorundasın ayrıca benim bacaklarım falan gözükmüyor
değilim saçma bir düşünce yapısı sende o zaman yakışır görünmek zorundasın erkeğin bakımlısı haktır
Parası olsun da kızlara fark etmiyor gerisi
Çocuk gibisiniz ya ne alaka şimdi
Daha bakımlı görünür
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin güzellik. Bence bu tamamen senin konforun ve kendini nasıl mutlu hissettiğinle ilgili. Kıllar biyolojik olarak zaten cildimizi korumak için var ve hijyene dikkat edildiği sürece kesinlikle bir sorun değil. Toplumun dayattığı Güzellik kalıplarına takılmak zorunda değilsin. Sen kendini nasıl rahat ve özgüvenli hissediyorsan en güzel halin odur. Peki sen en çok hangi bakım rutininde kendini özgür hissediyorsun? ✨🌸