Gay ile ne alakası var bunun, ben tam tersi düşünüyorum, çok kıllı iğrenç duruyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gay ile ne alakası var bunun, ben tam tersi düşünüyorum, çok kıllı iğrenç duruyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Böyle düşünen birini görmek o kadar mutlu etti ki kıllı bacak huzursuz hissetiriyor rahatsız ediyor almak çok rahatlatıyor s4lak saçma şeyler yönelimle ilgisi yok sadece kıl değil her şeyi yönelimle ilişkilendiriyorlar bakımlı biriyim bakımlı erkek mi olur erkek bakım ürünü kullanmaz gay veya kadınlarda prenses erkek falan gibi şeyler halbuki normal hani hiç yönelimsel veya kadınsılık gibi bir yanım yok bunları her insanın yapması gerek bakım ve temizlik önemli cinsiyeti yok böyle bir soru görünce mus mutlu oldum
@derindüşüncem1 bu üye kocasını dövüyor aşağılıyor esenlerde oturuyor annesiyle sohbetlere gidiyor kocasının paralarını çalıyor kocasının mirası ona kalsın diye aldatan kocasını kocasını boşamıyor 110 kilo ağzı kokuyo çocuklarını dövüyor kocasının mirası ona kalsın diye öldürmeyi planlıyor bu kadını artık durdurun
Sizin hemcinslere bir türlü anlatamıyoruz bu durumu, geçen gün buraya bacagımı attım demedikleri laf kalmadı homospein bilmem ne gibi şeyler dediler ahaha
şu bacaga bile laf ettiler
https://ibb.co/hF6pqPLz
Ben kıl sevmiyorum komple. Estetik durmuyor bence. Kimsenin ne dediği de umurumda değil. Gay diyen olursa testosteron ölümüne gel gidelim derim :)
Ben asla kıllı sevmiyorum ya orman gibi görünüyor. Bence tüm erkekler kıllarını almalı.
ya bence bir erkek dediğin kılsız olmalı yani özel bölgesi de daha hayır çünkü kıl çok kötü bir şey bence evet yaşlılıkta dökülüyor ama yani sevmiyorum
Benim bacağım öyle orman gibi değil 😃
Kısaltmaları taraftarıyım. Tıraş makineleriyle iyice kısaltsınlar kadın kadar pürüzsüz de olmasınlar, evrimini tamamlamamış gibi de olmasınlar.
Bencede kıllı ne öyle ya 🤮
Bazı erkeklerın tuyu az ve cok bellı olmuyor ben o sekılde okuncada beyenıyorun cok fazla olunca beyenmıyorum evet
Ben erkeği kılsız severim. Kolda bacakta göğüste kıldan hoşlanmıyorum.
Erkeğin bacağı ne orman gibi olmalı, ne de tamamen tüysüz olmalı
Çok kıllı cidden itici tabiri yani dağdan inme gibi, ahda yapılmış gibi olmadığı sürece ideal bence
kılsız bee kılda keramet olsa ayilar el üstünde olurdu
Ben kılsız erkek sevmem. Gaylik ile alakası olmasa da
sagdaki cok iyi ya. kılsız, sarisin, beyaz tenli lokum erkek favv
Benim için fark etmez. Eğer bana kılsız olacaksın derse, bende onda kıl istemem. O da alacak. Ha bana karışmazsa bende ona karışmam
Ben abartı kılları olacak ne de kılsız olacak
Erkeğe kilsiz bacak hatta kilsiz vucut pek yakişmaz benim fikrim gerçi kilda keramet olsa o malum yerde cikmaz oylede bir gercekte var ama ginede bence erkek killi bayan kilsiz olmali
Kılsız erkek mi olur yaa Şu bir şey Bildiğinş Sanan kızlara inanıp da tüylerinizi almayın.
Erkek de kıllarını alırsa kadından farkı mı kalır cildinin
İkisinin ortası daha iyi
Yakında makyaj da yapar bunlar bize
bakım her ciltte güzeldir
Ladyboy olma işi
Kılsız bacak mi seviliyor
Katılıyorum
Kıl iğrenç
Aşırı kıl çok kötü
Kılsız bacak erkeği feminenleştiriyor
Taşaktada kıl olsun mu 🤫
Aynen iğrenç ay