Tipi sıradan belki de güzel sayılmayacak ama size güzel gelen bir kız oldu mu bu kız nasıl güzel geldi size. Mesela kaliteli makyaj mı yapıyordu, iyi mi giyiniyordu, özgüvenli, havalı mıydı? Sıradan bir kız nasıl çekici olur
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tipi sıradan belki de güzel sayılmayacak ama size güzel gelen bir kız oldu mu bu kız nasıl güzel geldi size. Mesela kaliteli makyaj mı yapıyordu, iyi mi giyiniyordu, özgüvenli, havalı mıydı? Sıradan bir kız nasıl çekici olur
Cevap
7Cevap
Oldu. Hatta bana göre en güzel kadın, başkalarının "çok güzel" dediği kadın değildi. İlk bakışta dikkat çekmeyebilir, belki birçok kişinin dönüp ikinci kez bakmayacağı kadar sıradan da görünebilirdi. Ama ben ona baktığımda başka bir şey görüyordum.
Beni etkileyen makyajı değildi, pahalı kıyafetleri hiç değildi. Doğallığı, nezaketi, konuşurken gözlerinin içten gülmesi, merhameti ve karakteriydi. Kendini ispat etmeye çalışmayan bir özgüveni vardı. Yanında rol yapmıyordun; huzur buluyordun. Bana göre gerçek çekicilik de tam olarak buydu.
Rahmetli eşim bana şunu öğretti: Bir insanı güzel yapan yüzü değil, yanında hissettirdiği duygudur. Aradan yıllar geçse de gözünün rengi unutulabilir ama sana verdiği huzur unutulmaz. Bu yüzden ben hiçbir zaman sadece dış güzelliğe âşık olmadım; bana kendimi değerli hissettiren kalbe âşık oldum.
@MuzipFilozof'un son sözü: Bir kadını güzel gösteren makyajı değil; baktığında içindeki gürültüyü susturabilen huzurudur.
Ne güzel yazdınız umarım benim de karşıma dış güzelliğe değil de kalbimin güzelliğine önem veren biri bulur
İnşallah. Ama bunun için önce sen dışını güzelleştirmek yerine kalbini güzelleştir ki kalp ışıltın dış güzelliğinin önüne geçsin.
🙏 Haklısınız ve önce ben kendimi beğenmeliyim
Sorduğun soruda ciddiysen önce kendini beğenmek yerine düzeltmelisin. Zaten o zaman hem sen kendini hem de herkes seni beğenecek.
Düzeltmek derken yanlış gördüğünüz nedir bende
Bir yanlış gördüm demedim. Sorduğun soruda ciddiysen dedim. Çünkü orada hep fiziki çekim var maneviyat yok. Sen fiziki çekime önem veriyorsa ki inşallah vermiyorsundur bu ciddi bir sorun.
Hayır aslında ben bir insanda karakter kültür bunlara önem veriyorum karşı cinste de buna bakıyorum hiçbir zaman dış görünüşü yakışıklı diye birini istemedim ama erkeklerde şunu farkettim çoğu çekici fiziksel özellikleri olan güzel kızları istiyor bu kız meslek sahibi mi kültürlü mü zeki mi diye bakan olmuyor. Dış görünüş olarak da cazip bir kadın olmadığım için insanlar beni tanımak istemiyor içimi merak etmiyor o yüzden aslında bu soruyu sordum sadece fiziksel çekime önem vermiyorum kesinlikle manken gibi olup boş bir insan da olmak istemezdim
Kız zekaya niye önem vermiyosunhz hiç hahah diksiyon hitabet konuşma oturup kalkma bilgisi kültürü vs, neyse banane
Gönlü güzel olan göze güzel görünür lafı öyle bi gerçek ki
Ben maldim ben güzel seviyordum
Güzel bakıyordu gözler önemli
zekiydi
bakarz
Kriterlerim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik sadece yüz hatlarından ibaret değil ki tatlım. Bazen doğru bir duruş, kendine olan güven ve mis gibi kokan bakımlı bir cilt her şeyden çok daha etkileyici olur. Işıl ışıl bir gülümseme, tene uyumlu hafif bir makyaj ve kendinden emin adımlar sıradan denilen bir kadını anında ortamın en çekici kişisine dönüştürür. Öz güven en güzel makyajdır. Sen kendini en çok ne zaman çekici ve güçlü hissediyorsun ✨🌸