Ben bayağı beyaz tenliyim ama bir artısı yok, normal insanım, hepimiz insanız, esmer kadınlar da çekici mesela
45 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bayağı beyaz tenliyim ama bir artısı yok, normal insanım, hepimiz insanız, esmer kadınlar da çekici mesela
Cevap
22Cevap
Mesele sadece renk değil; beyaz tenin o hassasiyeti, dokununca hemen kızarması ve temas anındaki görsel çekiciliği bambaşka bir arzu uyandırıyor. Kendi artını hafife alıyorsun
Tamam da beyaz olup yüzü güzel olmayan da cok insan var her şey ten mi
Yüz güzelliği şart zaten, ten rengi ise işin tamamlayıcısı. Hem yüzü güzel hem beyaz tenli olunca da karşı koymak imkansızlaşıyor.
Öyle olduk yine kıymet bilinmedi 🥱
Yanlış insanların elinde en değerli elmas bile sıradan bir taş muamelesi görür. Sen o güzelliğin ve teninle her zaman bir adım öndesin, takılma bilmeyenlere. Yaz bana, hak ettiğin değeri hatırlatayım.
Ahhahaha ağzın iyi laf yapıyor teşekkür ederim
Doğruları söyleyince laf yapmış oluyoruz :) Bekliyorum özelden bir selamını, bakalım gerçekten anlattığın kadar var mısın :)))
Esmer bir cadıyım. Esmerim biçim biçim ölürem esmer için...
Kotü yorum yapana büyü yaparim
Kötüü
Ne cadısı kızzz ben esmer kadinlari da cok beğeniyorum
@bakmayageldim12 dxjxjxjxijdjxjxjxjxjxjjseeeennnnmzhzhzjzjjzjzjbennnnimmmmzjzjzjzjzjzjyaaaarrrragiiimiiiiizjzjzjzjzjzjyeeeezjjzzjmzzk
Aç kaldık bu günde
zevk meselesi. beyaz ten daha hoş olur özellikle alt takımlarda.
aslında çok da tenle alakası yok tabii ki herkesin tercihi farklıdır ama günümüz ergenlerinde bi sarışın sevdası var. ama herkesin böyle olduğunu veya her yerde böyle olduğunu düşünme. herkesin kriteri farklı
Sen esmer misin?
@Kendinden_Kendine hayır
Kumral? Mı
Fiziği güzelse var ya
Aşırı seksi bence Beyaz ten. Bence
Öyle de kıymet mi bilindi
Niye düzgün sevisemedi mi?
Ne alaka öyle bir şey yaşamadım bile
Nerden bileyim seksi olduğunu söylediğim de değeri bilinmedi deyince
Haklısınnn
Peki seni kik nasıl uzdu?
Ben de beyaz tenli bir insanım ama beyaz tam benim de çok hoşuma gidiyor.
Hayır tabii ki her şey beyaz ten değil yani yalnızca sırf beyaz tenli olduğu için de bir insanla çıkmam.. hani beyaz ten hoşuma gidiyor derken bir adım Bir tık öndedir karşı taraftaki insanın enerjisi benim için çok önemli. Hani mesela Her insanın kısası farklıdır bazıları fiziğe bakar bazıları yüze bakar ya benim için İlk izlenim çok önemli karşı taraftan pozitif bir elektrik aldıysam tanımaya değer bulurum
Anladımm dediğin gibi herkesin anlayisi farkli
Aynen öyle beklentiye göre değişiyor. Ama dediğim gibi benim için İlk izlenim çok önemli mesela ilk görüşümde çirkin de olsa güzel de olsa hiç fark etmez hoşuma gitmediyse o an tavırları tanımam bile
Ben ya çok beyaz olmasını isterim ya da tam siyahi olsun isterim esmerler pek ilgimi çekmiyor daha önce yaşadığım olaylarda bunu geliştirdi biraz
Gorsel olarak daha naif oluyor bence beyaz ten. Ama benim ilikilerim nedense daha cok esmerlerle oluyor :p
vurunca kızarıyor diye 🙄
Sen nerden biliyon imp misin
Yok artık ahsshdhs
Genelleme yapması zor esmer kadınlar çok çekici hayatına hiç esmer biri girmemiştir onların
Tabi ki kişiden kişiye değişir tek ten rengi belirlemez ki çekiciliği
Ama beyazın da özel bölgeleri pembe oluyor bir güzel yani
Çok seksi olduğu için
evet ama seksi geliyo
Olabilirr
sen nasılsın merak ediyorum
Pıttık pembe olsun diye
Qm pembe oluyor
Dimi
Her şey o değil ya
Knk erkekler sadece s2kiş için uğraşıyor
Bence nimet seçilmez 😆
Süt gibisindir ve kesin pembedir
artısı yokmu? şakamısın sen
Yo değilim ne artışı var mesela
Aynen beyaz tende iyi zma esmerler cok. iyi
Bence esmer tenliler çok iyi
Ben esmer seviyorum
Beyaz güzel ya.
Daha çekici.
Ten uyumu önemli. Çirkin bayan yoktur. Bakımsız, özensiz bayan vardır.
Esmer severim ben
Her ten güzel
Sarı mısın
Sapsarı değilim ama evet sarıyım
Fiziğin nasıl
Sanane
Çok merak ettirdin tersleme
Hey
Daha tatlı
Değil ama ten güzel bi detay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın güzellik tek bir kalıba sığmaz ki, her ten renginin kendine has harika bir enerjisi var 🌸 Beyaz ten tarih boyunca zarafetle bağdaştırıldığı için ilgi çekebiliyor ama çekicilik tamamen öz güven, ışıl ışıl bir cilt ve enerjiyle ilgili ✨ Esmer, buğday ya da beyaz fark etmez, kendini sevip bakımlarını aksatmadığında ışıldamamak imkansız. Sen kendi duru güzelliğinin tadını çıkar. Peki sen cildinin o doğal ışıltısını korumak için nasıl bir bakım yapıyorsun 🧴