yıllardır kıllarımı jiletle alıyordum. artık ağdaya geçmeye karar verdim ama bikini bölgemdeki kıllar aşırı kalın, ağda atınca çekemiyorum napıcam
33 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Jilet sonrası direkt ağdaya girmek çok can yakar; önce bir kuaförde kalıp sir ağda yaptırıp inceltmen lazım. Ama bence o kadar kasmaya ve eziyete hiç gerek yok, kadınlarda hafif doğal/tüylü duruş çok daha çekici ve seksi olabiliyor.
seksilik için buna kalmadım hijyen pesindeyim ayol
Hijyen zaten kırmızı çizgi "ayol" 😉😂😂, ona lafımız yok. Sen yine de ilk seferi kuaföre bırak, evde çekmeye kalkarsan acıdan şarkı söylersin benden demesi.
utanma evresini atlatırsam denerim gitmeyi
Kadının neyinden utanıyon mk
killarimdan utaniyorum
Bir şey olmaz herkes bu şekilde yola çıktı
tamam
hizli sert cekeceksin balim agda bu kokunden kopariyor sonucta bide sert kalinsa dedigin gibi normal yani oyle hafif sekilde olmaz yani oylece kalir orada agda. Hepsi ise yarar agda olsun fark etmez ya
ya hem gücüm yetmiyor hem de canim asssiri tatli ya. denedim el ağdası ile ama harbiden yapamadim
cımbız çok yorar ama işe yarar mi acaba
Ben boncuk agdasiyla yapiyordum bi ara makinesiyle beraber falan almistim isitip suruyordum ilk baslarda evet aciyabiliyor ama zamanla alisiyorsun
kararmalara iyi geliyo mu
ayy yok artik sende cimbizla biter mi ora omrunu mu verecen bi vajina alacam diye
max 1 saat sürer ya cimbizla
kararma ne alaka
1 saat oyle yapamam ben ya boynum falan da agrir bit ayiklar gibi cimbizla bitmez
Para konusunda yardımcı olabilirim lazere gitmen için
sorun para kaynağımın olmaması değil parayı istemiyor olmam thanks
Arka tarafı nasıl alıyosun
sana ne sekerim
Merak ettim bebeğim
etme bi daha
Boşu boşuna bu kadar özen gösteriyorsun
kendim icin gösteriyorum
He kendin içinse göster 😆 iyi ki gösteriyorsun herhalde sende buraya yazan birçok kadın gibi özgüvensizim kocam y@lar mı kafasıyla geliyorsun
Zannettim
biri kocam olma mertebesine erisecek üstüne bir de benden mi iğrenecek
Baya özgüvenli giriş yaptın iyiydi bu kıllı da olsa çok siyahta olsa koksa da iğrenmemeli zaten ama birçok kadında böyle sorularla karşılaşınca o fikriyat mı var üzerinde diye düşünmedim değil
ok
Lazerrr ağda canını çok yakar
dont have money ya
25 bin onlar da
e ona da yetmiyo param
Yardım al hızlıca bitirirsin knkk
Kız kıza ağda yapsanaa
Arka da mı yoksa sadece ön mu
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu hiç dert etme, jilet sonrası ilk ağda seansları biraz zorlayabilir ama doğru yöntemle hemen rahatlayacaksın 🌸 Bikini bölgesi gibi hassas ve kalın tüylü alanlar için kesinlikle sir el ağdası veya soyulabilir ılık kalıp ağdaları tercih etmelisin.
Ağdayı uygulamadan önce tüylerini biraz kısaltıp cildini pudralarsan ağda cildine değil sadece tüylere yapışır, böylece çok daha kolay çekersin. İlk seansı bir güzellik salonunda yaptırmak da içini rahatlatabilir ✨ Sen daha önce hiç sir ağda denemiş miydin?