Sakal tıraşı yapmazlar, dişlerini fırçalamaz, kişisel bakımdan bihaber gezip üstüne giyinmeyi bilmezler ama sonra minyon, büyük kalçalı, memeli isterler. Önce kendinizi düzeltin beyler.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sakal tıraşı yapmazlar, dişlerini fırçalamaz, kişisel bakımdan bihaber gezip üstüne giyinmeyi bilmezler ama sonra minyon, büyük kalçalı, memeli isterler. Önce kendinizi düzeltin beyler.
Genelleme yapıyorsun o saydıklarını geç ben bakım olarak normal bir kadından daha bakımlıyım cinsiyeti yok bakımlı olmanın saç yüz cilt ağız tüm bakımıma dikkat ediyorum fazlasıyla ama işte sizin gibiler sinir bozucu bir taraf çıkar bakımlı erkek prensestir der bir taraf erkekler bakımsızdır der bıktım midemi bulandırıyorsunuz kusucam artık cidden ön yargılarınız yüzünden
Bu tamamen ebeveynlerin hatası. Her istediği olan, şımarık ve bencil insanlar yetiştirdiler. Karşısındakini sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü araçlar olarak görüp, empati dahi yapmayan bireylere dönüşünce, ortaya böyle bir tablo çıktı. Size de daha fazla dikkat etmek, bu tipleri ifşa etmek düşüyor.
herkesi aynı kefeye koymamak lazım, kendine bakan adam da az değil ama haklı olduğun taraflar var, özensiz gezip her şeyi beklemek işin kolayına kaçmak oluyor.
Çok haklısın güzellik, bazen kişisel bakımı ve stili tamamen ihmal edenlerle karşılaşmak gerçekten yorucu olabiliyor. Oysa bir erkeğin kendine özen göstermesi, temiz kokması ve diş bakımına dikkat etmesi öz saygının en temel göstergesidir. Neyse ki kendi tarzını oluşturan, bakımına sadık beyler de var. Bence erkekler de cilt bakımı ve stil konusunda biraz ilham almalı. Sen çevrende kendine gerçekten iyi bakan, tarz sahibi bir erkeğe denk geldin mi hiç? ✨🌸
Cevap
15Cevap
Öyleleri normalde sıradan kezbanlardan bile yüz bulamadıkları için olmamışken bari en iyisi olmasın diyerek bol keseden sallıyorlar işte ehehehehe
Ben öyle kiz istemem zap zayif incecik begeniyorum. Kücük gögüs, ince bacak, kücük veya düz kalca. 1.60 40 kg, 1.65 45 kg, 1.68-1.70 45-48 kg gibi mesela
Hepsi aynı değil sen aynılarını seçiyorsun ve farkında olmasan da bilinçli yapıyorsun bunu
Kişisel bakımına önem veririm ama sizin yazın kot pantolon giymem. Şalvar Pijama tişörtden devam ben
Ne biliyorsun kendimize bakmadigimizi hele hastanede calisan biri isek
Ben hiç denk gelmiyorum demek ki senin dengin onlar ki o ortamlarda dolanıyorsun
Gö*üme bak hele profili dahi yok gelmiş burada bizi eleştiriyor
Üstüme alınmadım ama doğru bir önerme, milletin ağzı yüzü kenef taşı gibi geziyor
Balık kokan hemcinslerine de seans yap bize akıl verdin sıra onlarda
Ben Aynı Değilim, Kişisel Bakımıma Özen Gösteriyorum
Ahaha katılıyorum ama yinede bizlerden daha bakımlı görünmeleri çok can sıkıcı
Daha bakımlı görünmüyoruz zaten daha bakımlıyım siz de ise sadece ön yargı herkes aynı değil
alınırım ve üslubuna dikkat et herkes aynıymış gibi genelleme yapmış beni de içine dahil edip neden alınmayacakmışım soruyu yazandan bile daha bakımlıyken pis ilan edilmeye sen olsan sen de alınırsın ama şu taşralı gibi bir üsluba sahip birine ne açıklıyorum ki
ergenoş? benden küçüksün ve böyle diyerek olgun olduğunu mu sanıyorsun komik seni çok mu komiksin sen hahaha zorlama random atmış bir de bak ne diyeceğim acınası ya düşünüp de yazmış olman bu yorumu daha da zavallıca haklı bir şey söylemişim ona bile tersleyecek şeyler buluyorsunuz cinsiyetcisiniz kızım siz sizin gibiler yüzünden feminizim geriliyor işte şu toxic kafadan kurtul bence önce sonra gülersin he bir de gülmek içinde kendini fazla zorlama bence komik görünüyorsun
tamam ilgisu ne biliyorsan o küfür etmeden konuşamıyorsun sen sanırım konuyu nerelere taşıyor diyor bir de tuhafsın ya ergenliğe falan çeken sendin cinsiyetçilik yapıp işinize göre yoruyorsunuz yeri gelir bakımsız yeri gelir prenses yalan mı söyledim cinsiyetçilik değil de ne bu düzgün bir üslupla konuşamıyorsun bakar mısın ama gerçekten acınası olan ne biliyor musun söylediklerinde haklı değilsin ben ettiğin hakaretlerin hiç biri değilim ya da onlara dönüşmüyorum hehe ama sen benim senin hakkındaki haklı olduğum şeylere cevap bile veremeyip hakaret etmeye kalkıyorsun çünkü egondan ödün verip haksız olduğunu kabul edemiyorsun ama şunu bil ki bu sandığın gibi utanılacak ya da rezil olunacak bir şey değil haksız olduğumda kabul ederim bundan senin gibi gram utanmam ya da korkmam ama sen bunu yapamazsın işte üslup dışında aramızdaki bir diğer farkta bu benim iletişim becerilerim zayıf değil senin aksine mantıklı bir şey söyleyemeyip gelişmemiş kelime dağarcığın ile ağzını pis kokutacak kelimeler çıkardığında zaten kaybettiğin farkına vardın bunu da biliyorum o yüzden sorun yok iyi geceler
hmm küfürlü yorumunu silmişsin ilginç
Geneli geçim sıkıntısından yoksa onlarda biliyor bu şeyleri benim de ara ara bu duruma düştüğüm zamanlar olmuştu ama genelde spor tarzı ve İtalyan tipi giyinirim Özden gösteririm yani
150 kadınların 190 erkek istemesi, vasıfsız kadınların yüksek maaşlı erkek istemesi bunlar da var cinsiyet yerine karakter eleştirsek artık
hayır kımse yanı genellıkle cogu kız 190 ıstemıyor sadece kendımızden uzun olsun istiyoruz illa 190 değil
@shdknakcskcmmdmc zaten onu demek istiyorum her kız böyle değil her erkek de öyle değil mesele erkek kız da değil karakter
anladım
Ağzına sağlık...
Hiç olmasa erkekler giyiniyor sizin gibi çıplak dolaşmıyoruz, tek gecelik olarak bakıyoruz.😁
Tek gecelik olarak bakman sizin mezhebı genıs cano olmanızı gösteriyor zaten
günaydın yeni mi farkettin
İddaa ediyorum bir çok kadından daha bakımlıyım
Yanlış erkekleri görmüşsün
Deme öyle.
Aynnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?