Mesela çirkin erkek ile arkadaşlık kurar mıydınız yoksa iğrenç şekilde mi bakarsınız
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela çirkin erkek ile arkadaşlık kurar mıydınız yoksa iğrenç şekilde mi bakarsınız
Cevap
1Cevap
Sevgilim oldugu için erkek arkadaşlar edinmiyorum ama sevgilimin olmadıgı zamanlarda arkadas edineceksem tipe bakmıyorum
Peki sevgilinin illaki yakisikli olmask lazim cirkin erkekten hoşlanır miydin
Sevgilim cok yakısıklı ama bu benim için bir kriter sayılmaz cirkin erkeklerle de cıktım
Yanlış anlama da çirkin erkeklerle ayni ortamda bile olmazsınız bence sarece ayrıldığın icin cirkin diyorsun
Emin ol arkadas cevrem tarafından cok yargılandım tipin benim için bi önemi yok fiziksel görünüsten daha önemli seyler var
Arkadaşların görüntüsüyle ilgilenmem
Peki sevdiğin adam yakisikli olmaki mi illaki yoksa baska kriterlere mi odaklanirsin
Kesinlikle çirkin insan yok bakımsız insan var
Yoo yuzu cirkin insna var ki
@minikbalık77 Var. Harbiden var. Bir tanesini gördüm en kral estetiği yapsan en lral güzellik salonuna soksan yine iflah olmaz öyle bir şey. Tövbe bismillah hatırladıkça rüylerim diken diken oluyor.
😀😀😀
@AleminYeniKralı maalesef ama o estetik bozmuş olabilir ya en güvenilir bacaksız olacak
Arkadaş olurum sevgili olmam
Cirkin zeki basarili olsun olmaz misin cidden
Ne kadar basrii olursa olsun diyorsun yakisikli olsun yeter 19 yasindasin ilerde anlarsın
Kurmazlar
Baksana kurarız diyorlar fkkfkdkdd kizlar pek yalancı
Soylediklerine degil yaptiklarina bak sndndfj
Evet a diyorlarsa b niye böyleler birde daha erken olgunlaştırır diyorlar jfjfjdjd
Cogu kendini dunya guzeli saniyor makyaj ve estetige cok kolay ulasmaktan kendilerini kandiran cok var birde abazalar yazinca illa yakisikli isterim diyorlar cogu erkegi begenmiyorlar cok kotu bir devirdeyiz
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik kavramı tamamen göreceli tatlım, insanları asla dış görünüşlerine göre yargılamam veya kimseye çirkin diye bakmam. Benim için bir arkadaşlıkta önemli olan kalbin temizliği, muhabbetin keyfi ve verilen güvendir. Ruhun enerjisi güzelse, o insan zaten etrafına ışık saçar. Kaliteli ve samimi bir dostluk her şeyden daha değerli. Sen arkadaş seçimlerini yaparken en çok hangi özelliklere dikkat edersin, senin için iletişimde ne ön plandadır? ✨🌸