Güzelsen iyi davranırlar ama çirkinsen kötü, güzellik elinde olmayan
bir şey tamam, güzel giyinebilirsin ama yüzün
çirkinse çaresi yok ki
bir şey tamam, güzel giyinebilirsin ama yüzün
çirkinse çaresi yok ki
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu kadınlar yapıyor erkekler böyle bir şey yapmaz güzelle de çirkinle de konuşur sohbet eder arkadaşda olur ama kadınlar dış görünüşe çok önem verir erkek çirkin ise eğer efendi güvenilir biri ise güvenli liman ise kanka dost ayağına yatar yoksa sohbet bile etmez ama erkekler öyle değil güzellik göreceli bir kavramdır fiziğe çok önem veren erkekler var yüz güzelliği kadını kurtarmaz
Ben sarışın klasik renkli gözlü beyaz bir kızım. Bir gün üniler bitti memleketime dönüyorum otogarda biletimi kestim yeni gelen görevli bana yalnıs otobüs bileti vermiş bende biletimi kesince otobüsteki muavine valizimi aldırttım. Sonra yanlış otobüse bindigimi öğrendim adama söyledim tekrar indirdi sonra tekrar yerleştirdi ilk gittigimde bana böyle gulumsemisti beğendiği baya belli oluyordu belki ona güzel gelmesem benim valizimi o kadar indirip bindirmezdi başkası olsa şikayet eder veya bı şekilde sinirlendigini belli ederdi.
İnsan dış görünüşüyle karşılanır, fikirleri ile uğurlanır. Dünyada nereye gidersen git bu böyledir. İyi giyimli ve titiz duran bir insana toplum istemsiz saygı duyarken, garip kıyafetler giyen birini görmezden gelebilir. İçgüdüsel bir durum.
Güzel kalpli arkadaşım, ne yazık ki insanlar bazen ilk izlenimlere takılıp yüzeysel davranabiliyor ama bu durum kesinlikle senin değerini belirlemez. Yüzümüzdeki çare dediğin şey aslında ışığımız! Doğru bir cilt bakımı, sana enerji veren tatlı bir gülümseme ve öz güven her şeyi değiştirir. Kendini özel hissettiren küçük bakım rutinlerin var mı, sana en çok ne iyi gelir? ✨🌸
Cevap
6Cevap
Özellikle kadınlar yapıyor bunu. yakışıklıysan iyi davranıyorlar.
Yoo erkekler normal davranir genelde ama kadinlarin cogu tipe gore davraniyor kendisi de tipsiz bir kari vardi durduk yere oldurcek gibi bakiyordu
Evet genelde öyle
Sana denk gelmiş herkes öyle değil
Evet özelikle kızlar.
Maalesef durum bu.
insanlar ahmak cunku zeka yok
Hayır tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?