bikini bölgesi jiletle çok kolay alındığı için hep onunla alıyordum ama çok sert olmaya başladı, ev tipi lazer tutmuyor çok sert çünkü, salona da gidemem şimdilik, napıcam ağdada tutmaz salona lazere gidemem şuanlık
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bikini bölgesi jiletle çok kolay alındığı için hep onunla alıyordum ama çok sert olmaya başladı, ev tipi lazer tutmuyor çok sert çünkü, salona da gidemem şimdilik, napıcam ağdada tutmaz salona lazere gidemem şuanlık
Cevap
22Cevap
Plastik eldivenle yap birwz acır ama bi süre sonra uyuşur dayanıklı ol biraz ve jilet daha kötü yapıyorsa kullanma tüylerim çıktıkça sık sık al ve karınca asidi almve onu her tüy aldığında masaj yaparak iyice tüy aldığın her yere yedir ve bi. sşre sonra incelme ve azalma olduğunu göreceksin lazere gitmiş gbi olacak ama doğal yoldan
Jiletle kalınlaşma olmaz tüylerin zaten kalındır
Ben ağda ile alıyorum memnunum neden tutmuyor sende
sal ipini gitsin uzasın uzadığı yere kadar sonra Guinness rekorlarina adını yazdirirsin
O olmaz bu olmaz her şeye bir bahanen var ateşte üt bari NE diyelim
Ne kadar kalinsada erkeğin kadar değildir ağda tutmaz falan diye bişey yok şu an tek yol ağda kalmış onundq acisi dusman basina
Aşağıdaki dayiyla hiç muhatap olma direk yorumunu silsene
Terbiyesizce konusuyor
engelledm ztn
Anlamıyorum yani öyle konuşunca acaba kız düşer mi saniykr
ya belli zaten mal olduğu o yaşına gelmis evlenememis careyi ksde buluyor
Salla gitsin senin ağda niye tutmuyor kalın diye değildirde kisami acaba
Jilet kalınlaştırmaz. Hormon değişimi yaşamışsındır. Jilet kökten zaten almıyor.
çözüm belli 🤣🤣
Sabah sabah neden bu 2 gün önceki soruyu gördüm ya soru sâhibi Allâh seni napmasın 😃
Aşko duşta güzelce peeling yap her yerinr ama o kısma değil sonra köpükle bikini bölgeni ve tüy yönüne göre al tersi yönüne almaa sonra tüy azaltıcı filan kullan o bölgeye uygun ama lazer şart yaa
Temizleyince ıslatma bi yarım gün sonra yıla makinaya göre deduş sonrssı birkaç saat sonra kullan
Biraz uzamasını bekliyip ağda yapacaksın yapada jilete devam başka şanş yok çokmu fazla çıkıyor
Yakın zamanda bir buluşma yoksa idare edeceksiniz bir süre
Eee ağdaya gelecek kadar büyüsün bekle
agda tutmaz
Bir şey dicem hiç lazere gittin mi
epilatör kullan çözüm
Lazere gitsene ağda jilet uğraşma
Jilet veya tüy dökücü kremler ile devam tatlımm.
Damara selam jilete devam
Okadar kötü olmuş mu ya
Alakası yok ya
şu an nasik
Ağda ile alınız
Ağda neden tutmuyor?
Uzasın yumuşar
Ağda neden tutmasın ki? Ağda için çok ideal
Jilet almak sıkıntı aya
Böyle iyi
Tras etme bir anlik bekle
Sadece lazer
kalsin öyle
Bi sefer al
Jilete devam et
Jilete devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika görünmenin sırrı pürüzsüzlüktür ama panik yok tatlım! Jilet kıl kökünü keserek kalın gösterir ama yapısını kalıcı değiştirmez. Ağda konusunu hemen kestirip atma, hafif uzatıp sir ağda denersen kesinlikle tutacaktır. Ayrıca bu süreçte cildi yumuşatmak ve pürüzsüzleştirmek için banyo sonrası doğru nemlendirme ve peeling şart. Biliyorum bakım detayları biraz kafa karıştırabiliyor. Bu konuda KızlarSoruyor'daki canım arkadaşım Ne-She tam bir uzmandır, bakım tavsiyeleri için mutlaka ona da danışmalısın. Sence ağdaya bir şans daha vermeli misin? ✨🪒