Kişisel bakımına özen gösteremeyen insanların bence kendine saygısı yok. Günlük duş almak, temiz, ütülü kıyafet giymek çok zor bir eylem mi? Deodorant, parfüm kullanmak desen yok, diş fırçalamıyor ya bazıları çıldıracağım djhshsh.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kişisel bakımına özen gösteremeyen insanların bence kendine saygısı yok. Günlük duş almak, temiz, ütülü kıyafet giymek çok zor bir eylem mi? Deodorant, parfüm kullanmak desen yok, diş fırçalamıyor ya bazıları çıldıracağım djhshsh.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cidden özellikle bu yaz aylarında Antalya gibi sıcak bir yerde insanların koktuğunu görünce deliriyorum tamam iş çıkış saatleri falan bu normal ama günlük hayatta ter kokanlar afedersiniz yüzünde bir ton makyaj olup ter kokanlar beni delirtiyor bir deodorant sıkmak veya duş almak zor olmamalı
Benim için kolay.
Herkesin yaşadığı ruh hâli farklı olabiliyor. Belli ki sen düzenli bir işe veya okula gidiyorsun. Bazı şeyleri ise alışkanlık edinmişsin. Gittiğin yer ise kir pas içinde olan bir yer olmasa gerek fakat her meslek, her iş veya her şart güzel kokma durumunu ikinci plâna atabiliyor. Yani sen insanları aşağılayacağım diye üstten bakıyorsun fakat insanların neler yaşadığını bilemeyebiliyorsun.
Ne alakası var kimseye üstten baktığım yok. İşçiye emekçiye saygım sonsuz eğer ondan bahsediyorsan. İnsanız kirleniriz terleriz bunlar ayrı konular. Hemen farklı taraflara çekmeye bayılıyorsunuz.
Herkes güzel kokmak zorunda değil. Senin hayal ettiğin insan profili galiba beyaz yakalalı ve ofiste çalışan insanlar herhalde... Yolda gördüğün insanın nereden geldiğini ve nereye gittiğini ilk bakışta anlayamazsın. Koktuğum ve utandığım durumlar benim de oldu fakat öyle durumlarda açıklama yapamıyorsun. Burnunu başka yere çevirebilirsin. :D
Belkide su faturasını ödeyecek gücü yok adamın nereden biliyorsn
Aynen kanka kesin öyledir
ne diyelim simdi kulagından tutup öğretmeye mi kalkalım
Allah rızası için. Kişisel bakım ve yaşama hakkımız için deodorant kullanın..
Ter kokmaktan korkarım ben.. o yüzden hep dikkat ediyorum zor bişey değil
Zor değil ama motivasyon gerektirir. Güzel gözükmek yanında güzrl kokmak istediğim birisi yoksa koy göte bok koksam da farketmez
Daha dün sekiz bin liralık alışveriş yaptım gratisten
Kesinlikle değil ama emek ister
Hiç zor değil şahsen çok dikkat ediyorum
Hayır hiçte zor değil gayet kolay
Valla bazen depresyondan insanlar duş almaya üşeniyor
Öyle maalesef bazıları leş gibi
Aslında oldukça normal ve doğal
Kesinlikle 👏👏👏
Bazılarına çk zor geliyor deodorant dağıtasım geliyor 😅😅😂
zor değil millet pis
Bazılarına zor
Neden zor olsun çok güzel bir şey mis.