27 yaşındayım ve kendimi eski çıtırlık ve güzellikte hissetmiyorum. 25'ten sonra biter diyorlar bu doğru bir düşünce mi yorumlarınız neler?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım ve kendimi eski çıtırlık ve güzellikte hissetmiyorum. 25'ten sonra biter diyorlar bu doğru bir düşünce mi yorumlarınız neler?
Ay yazık bu yorumdaki kadınlara nasıl saldırmışlar nasıl boşuna kadın kadının düşmanıdır demiyorum yemin ederim. Hadi erkekler kötü yorum yapar da size noluyor yani. Kanka hiç boşuna takılma yaşa, 27 gayet genç benim ablam 28 yaşında gören 19 20 sanıyor çöküş falan yok çöküş dediğin kendine bakmayan genç yaşta bile çöküyor maalesef. Kimi 18 yaşında kızlar var şakasız 30 falan gösteriyorlar. Bunu küçümsemek için söylemiyorum sadece yaşın olduğundan büyük görünmek daha kötü27 yaş daha genç çıtır kız incel ve evde kalmış kuru kadınların pis yorumlarını aldırma. Kendine baktığın sürece her yaşta güzelsin 🫠🌸
Canım benim teşekkür ederim hep çiçekler açasın 🌸
Sendee çiçeğim 🤩💖 takılma 27 çok güzel bir yaş
Yanlış bir bakış açısı hiç katılmıyorum
İnsan her yaşta güzeldir ve güzellik yaşla almak değil
Kendini obje olarak görmek yerine kendisinin güzel ve değerli olduğuna odaklan
Kişisel bakım ve doğru teknikler daha geç yaşlanmak mümkün
Ve daha çok gençsin bu düşünceden vazgeç
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve tavsiyelerin için dikkate alıcam 🩵
Rica ederim 🩷
Öyle bir şey yok. Güzelsen güzelsindir. Yalnız çocuk doğurmakta sınır 35. Yani 35 yaşını aşmış bir kadındaki sağlıklı yumurta üretimi yarı yarıya düşüyor. Bu da doğacak çocuğun kusurlu şekilde mesela down sendromlu olarak veya sakat doğmasına sebep oluyor. Tabi sağlıklı çocuk da doğurabilirsin ancak istatistikler bunu söylüyor.
Yarı yarıya düşer ancak bunun engelli çocuk dünyaya getirmeye sebebiyet verdiğini bilmiyordum bi sağlıkçı olarak bu konuyu Araştırcam 😄
artık 40 yaş üstü doğumlar bile çok normal. Yani down sendromu daha farklı etkenlerle de olabiliyor anatomi bilgim biraz zayıf olabilir ama down ya da otizm li çocuk sahibi olan 20 yaşımda bir sürü insan var.
Sacmalama 40 da bile dogum yapabilir kadın menepoza girmedikce yapabilir
@Toxictulip Literatüre göre 35 yaşından sonraki gebeliklerde otizmli doğum yapma riski artıyor. Nereden biliyorum? Eşim 38 yaşında üçüncü çocuğumuzu henüz iki ay evvel doğurdu. Çok şükür bir problem olmadı.
Bize Doktor'un anlattığı 35 yaşından sonra annenin rahmine düşen yumurta kalitesi göreceli olarak azalıyormuş.
Valla kendine bakan kadınlar 40 da bike çok güzel oluyor. Bakımdan kastım kimyasal maddelerke süslenmek değil. Mümkün olabildiğince doğal kalabilmek, alkol sigara vb durumlardan kaçınabilmektir. Şu köylerdeki neneler dedeler nasıl güzel ciltleri oluyor. Fatkettin mi hiç
Güzellik bitmiyor, sadece karakterin ve öz güvenin getirdiği o güçlü kadın enerjisine evriliyor 🧠. Toplumun dayattığı yaş algısı zihnini bulandırmış olabilir. 27 yaş, ne istediğini bilen, çekiciliğin zirvesine ulaştığın harika bir dönem 🔍. Fiziksel değişimler yerine bu yaşın getirdiği olgunluğun tadını çıkarmak seni çok daha çekici kılar ✨. Sence seni gerçekten zorlayan şey aynadaki görüntün mü, yoksa çevre baskısı mı? ☕
Ah be guzelım krske herdey guzellık olaydı kaderin bu dunyada ahrette olucak benim hıc ıyo olmadı kaderim bu funyada umarım senın cok ıyı olur
Amin her şeyden önce kader güzelliği umarım sizlere bundan sonraki hayatınızda olur
Cevap
57Cevap
Aksine daha güzel olursun gadası
Gadası ne demek
Tam tersi 27 ergen bir yaştır. asıl güzellik kadınlarda 35 den sonra başlar
Cildine ve kendine nasıl baktığınla alâkalı bunlar. Ben güzelliği yaşın belirlediğini düşünmüyorum.
Yanlış tamamen yanlış buna asla katılmıyorum. Kendini sevdiğin ve iyi baktığın sürece her zaman güzelsin
Ostorojen hormonu yüzünden vücütları çok hızlı çöküyor ne yazık ki
Erkekler hayatın yükü ve stresi altında bile çok dayanıklı olabiliyorlar.
Erkeklerin yaşadığı zorlukları yaşasalar sanırım 20 li yaşlarda tamamen çökerler
Bazı kadınlar 45 yaşına kadar hala güzelleşir 46 yaşındaki eski sevgilim hala bebek gibi ama herkes için aynı şeyi söyleyemem eğer bekarsan bence biran önce evlenmelisin 😉😉
Tamam evleniyorum şimdi sen dediğin için
Tabi
🙏
Olmaz 😄
Yok oyle bısey kadın her yasta ayrı guzeldır kendine bak formunu koru
Bence değil kendiyle barışık olan insan her yaşta güzeldir
bedenle alakalı değil bu bence aşkım ya kafa yorgunluğu büyüdükçe stresimiz de artırıyo enerjimiz düşüyo bu da ister istemez dışardan belli oluyo aynaya baktığında da gördüğün şey bu yorgunluk aslında bi de gençken daha fazla şeyden mutlu olmasını biliyor insna her şey heyecanlandırıyor çünkü yoksa güzelliğindne bi şey gitmiyor 27 mis gibi bir yaş
Evet canım 20 li yaşların verdiği güzellik tazelik yavaş yavaş azalır ve cilt yaşlanmaya başlar kolojen düşer
Acı gerçek 😪
Bu sadece sizin için geçerli değil. Erkeklerde öyle, ama buradaki kritik nokta, sağlıklı kalmak için çaba, gençken çaba göstermek sonrası için avantaj oluyor
30 lara yaklaşıyorsun ev en şahane döneminde olacaksın hem güzellik hem beceri hem seks her anlamda en verimli yıllar geliyor hazır ol 😉
Çöküş demeyelim de kendine daha çok özen göstermen gerekiyor
Özenlik bi durumum yok ki ne gibi özen
30 40 prime dönem daha ben de sabırla bekliyorum umudunu yitirme sndjdnd
Hayırr prime dönem güzellik anlamında 20 Li yaşlardır bunu unutmaaa
Abla deme ama üzülürüm 😂
Umarım öyle oluruz 🌸💅
Evrimi 25 ten sonra tamamladım da yeni nesil daha erken tamamlıyor öyle diyeyim djdjdkdk
Güzellik göreceli bir kavramdır. Kimisi aşırı etkilenirken, kimisi itici bulabilir.
Ne varmış yaşınızda 50 ye kadar formu korumaya devam bir şey olmaz
Bitse o kadar kadın 40-50 yaşında nasıl güzel görünsün
34 bedenli küçük memeli isen hâlâ çıtır hala tazesin bebiş 😝
Ya ne alaka. Saçma sapan erkek teorileri bunlar. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır
Sanmıyorum çünkü 35 yaşında doğal güzelliğe sahip bir kız var estetik veya makyajı da yok
Öhh abartma. Kadın şarap gibidir, yillandikca güzelleşir 😎
60yaşında hairka insna tanıyorum hayvan yetiştiricisi
Bitmez daha bitmesine çok var
Süperrr kaça tahmini 😂
Nasıl bir ruh halin olduğuna göre değişiklik göstermesi kaydıyla 37 den 43 e kadar zamanın var
Tam tersine o zamanlar daha güzel daha çıtır daha olgun olursun
kadınlar yaş aldıkça talep azalır erkekler yaş aldıkça talep artar
Eskidendi onlar ya şimdil 40 lar 30 gibi, 30 lar 20 gibi. Genetik bakım uyku hepsi önemli.
Seni bilmem ama ben büyüdükçe daha güzel olduğumu düşünüyorum 24 şu an
HAyır bu biraz yaşantına ve genetiğine bağlı
Erkek için gwçerli o kadınlar 30'dan sonra gençleşmeye başlıyo
Ayyy inşallah 💅
Seni kim kandırdı 🤣
Beni kimse kandırmadı bizzat gözlerimle şahit oluyorum
Biyolojik olarak bilimsel olarak kadınlar erkeklere göre daha hızli çöküyor.
Ostorejen hormonundan kaynaklı
Ya da erkekler kadınları çökertiyor hashaha ama 30'unda hortlamış oluyor erkekler 30'unda kadınlarımız taş gibi
Türk kadınları baş tacıdır.
Türke türk yakışır benim düşüncem.
Ama sanırım yazdığım şeyi pek anlamadınız.
Biyolojik bir gerçekten bahsediyorum siz diyorsunuz erkekler çökertiyor. Her iki cinsin birbirini anlayabileceği kişiler karşımıza çıkar umarım.😊
Ben de Türk'e Türk yakışır kafasındayım. Ama ciddi anlamda gözlem olarak gördüğüm 30 yaşındaki kadınlar 20 gibi duruyor erkeklerinse saçları dökülüyor göbekleri çıkıyor benimki de gözlem
Anladım 🤍saç dökülmesinde doğru söylüyorsun
Ben sizin artık hasta olduğunuzu düşünüyorum
Niye be
27 yaşındayım ve her geçen yıl dahada güzel hissediyorum kendimi
Profıldeki sensen doğru söylüyorsun bence de 🌸
Daha daha neler
Güzellik 40 a kadar bitmez
25 ten sonra kadının güzelliği 30 dan sonra erkeğin yakisikliliği gidiyor
Daha olgun donem giriyor devreye ve daha iyi zamanin 40 a kadar devam
Bilmiyorum her insan farklı objektif olabilitik resim atarsan
Ya sen Şu an tam uçuracak yaştasın
Gece gece zaten 🤭🤭
Asıl çıtırlık şimdi başlıyor güzelim😂
Devrimiz başlasın o halde 💅
Olgunlaşmaya başlamışsın
Asıl güzellik o zaman başlar
Profılden anladığıma göre olgun yaşlar seviyorsun 😄
Annemle akşam yemeği idi tatilde
Ay peki çok pardon o zaman
Sıkıntı yok herkes sevgili sanıyo zayen
Hayir ne alaka kendine bakmakla ilgili ben hatta 25 twn sonra 5 yil önceki halimden daha genc gozukmeye başladım tamamen tarzla alakali bakimla
Yavaş yavaş yalanıyorsun
Ah amcam benim ya
Evet maalesef zirveye doğru gidiyorsun
🤦🏻♀️😪
Zirveye gitmek olumlu bir şey
Olumsuz anladım sorryyy
Kadının en güzel yaşı 30'lu ve 40'li yaşlardır.
Sen daha çok güzelleşirsin
İnşallahhhhh
Bence her yaşın bi güzelliği vardır
Yok sen kendin için hep citirsin unutma
Çöksün ne olacak kazık dikeceğiz dünyaya :) bu yaşta sıkıldım herşeyden
27 den sonra seri çöküş başlıyor
Aksine 30 dan sonra kadın güzelleşiyor.
Bakım olursa çöküş olmaz
Yok öyle bir şey
Yok ya kim demiş
Aksine yüz hatları yeni yeni oturmuş olur
İyi bakmaksak iyi görmeriz.