27 yaşındayım ve kendimi eski çıtırlık ve güzellikte hissetmiyorum. 25'ten sonra biter diyorlar bu doğru bir düşünce mi yorumlarınız neler?
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım ve kendimi eski çıtırlık ve güzellikte hissetmiyorum. 25'ten sonra biter diyorlar bu doğru bir düşünce mi yorumlarınız neler?
Cevap
18Cevap
Aksine daha güzel olursun gadası
Gadası ne demek
Öyle bir şey yok. Güzelsen güzelsindir. Yalnız çocuk doğurmakta sınır 35. Yani 35 yaşını aşmış bir kadındaki sağlıklı yumurta üretimi yarı yarıya düşüyor. Bu da doğacak çocuğun kusurlu şekilde mesela down sendromlu olarak veya sakat doğmasına sebep oluyor. Tabi sağlıklı çocuk da doğurabilirsin ancak istatistikler bunu söylüyor.
30 lara yaklaşıyorsun ev en şahane döneminde olacaksın hem güzellik hem beceri hem seks her anlamda en verimli yıllar geliyor hazır ol 😉
30 40 prime dönem daha ben de sabırla bekliyorum umudunu yitirme sndjdnd
Hayırr prime dönem güzellik anlamında 20 Li yaşlardır bunu unutmaaa
Abla deme ama üzülürüm 😂
Umarım öyle oluruz 🌸💅
Bitmez daha bitmesine çok var
Süperrr kaça tahmini 😂
Nasıl bir ruh halin olduğuna göre değişiklik göstermesi kaydıyla 37 den 43 e kadar zamanın var
Bu sadece sizin için geçerli değil. Erkeklerde öyle, ama buradaki kritik nokta, sağlıklı kalmak için çaba, gençken çaba göstermek sonrası için avantaj oluyor
Güzellik 40 a kadar bitmez
Bilmiyorum her insan farklı objektif olabilitik resim atarsan
Ya sen Şu an tam uçuracak yaştasın
Gece gece zaten 🤭🤭
Asıl güzellik o zaman başlar
Profılden anladığıma göre olgun yaşlar seviyorsun 😄
Annemle akşam yemeği idi tatilde
Ay peki çok pardon o zaman
Sıkıntı yok herkes sevgili sanıyo zayen
Sen daha çok güzelleşirsin
İnşallahhhhh
Evet çıtırlık gider bazılarında ama daha çekici zamanlar başlar
Bitmez
Bitmez
Evet maalesef zirveye doğru gidiyorsun
38 den sonra çöküş başlar
bitmiştir gitmiştir o artık
Yok be
Sen taş gibisinden bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik bitmiyor, sadece karakterin ve öz güvenin getirdiği o güçlü kadın enerjisine evriliyor 🧠. Toplumun dayattığı yaş algısı zihnini bulandırmış olabilir. 27 yaş, ne istediğini bilen, çekiciliğin zirvesine ulaştığın harika bir dönem 🔍. Fiziksel değişimler yerine bu yaşın getirdiği olgunluğun tadını çıkarmak seni çok daha çekici kılar ✨. Sence seni gerçekten zorlayan şey aynadaki görüntün mü, yoksa çevre baskısı mı? ☕