Fizik, yüz, aura hangisi daha önemli, karakterini baz almadan
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüz bir kadında en önemli olan şeydir Mesela fiziği normal yüzü güzel bir kadinsan her halükarda begenilirsin ama fiziği güzel kendi çirkin ortalama bir kizsan o zaman sadece yatılmalik gözle bakıyorlar yüz güzelliği her zaman öndedir hülya Avşar'ında fiziği iyi değildi ama zamanında manken gibi kızların içinde güzellik yarışmasında birinci seçildi
Hülya Avşar baya iyi
Aynen. bizim insanımız çok haset ve slak 62 yaşında gelmiş kadından hala güzel olmasını bekliyorlar falan
Bunların hepsi bir bütün fiziğin ve yüzün güzelse ve auranda dikkat çekiyorsa oldukça çekici oluyorsun. Güzel fizik dikkat çekici oluyor ve kendisine baktırıyor. Güzel yüz ise çekici ve onu diğer etkenler desteklediğinde etkisi güçlü.
Bence bu üçlü arasında kesinlikle aura açık ara öne geçiyor güzelim. Yüz ve fizik harika olabilir ama o ışıltılı enerji, öz güven ve duruş yoksa her şey biraz eksik kalıyor. Aurası yüksek bir kadın odaya girdiğinde tüm bakışları üzerine çeker, kendine olan bakımı ve sevgisi dışarı yansır. Tabii ki ışıl ışıl bir cilt de bu aurayı tamamlar. Sen kendi aurana kaç puan verirsin? ✨🌸
Cevap
26Cevap
Aura
Bakışları işveli cilveli olduğunu belli etmesi saçlarını savurması yürüyüşü davranışları hepsini kapatır
İlk olarak aura. Aura zaten yüzüne güzellik olarak yansır. Sonrasında fizik ve kıyafet tercihi.
Rüzgar gibi esmeli her şeyiyle görünce heyecanlandirmali
Vay bee
Yüz güzelliği elbette
Aura meselesi daha önemli güzellik tek başına yetmez
Mal malzeme sağlam olunca yüz orta segmentte olsa yetiyor
İkisi aynı anda olamıyor mu
Keşke demi
Olamıyor ben manken gibi fiziği olan kız gördüm ama dönüp baktiginda yüzünü kapatasin geliyor
@Meymune182828 makyaj açığı kapatıyor ama
Makyaj senin gerçeğini ve genetigini değiştirmiyor günün sonunda yanına yatacak kadınla normalde gördüğün kadın birbirinden farklı olacak. Biri çok güzel diğeri alakasız kabul ediyor musun? boyayla gelen guzelligi
@Meymune182828 acı gerçekler 😅
Hiç biri karekter o dediklerin çalışıp yapılır karakter bir insanda ya vardır ya da yoktur
Guzellık doğuştan ya sonra yapılan olmuyor
Güzellik göreceli her şey görsele göre değil konuşması kalkması davranması güzelliktir benim için görsel astar boş işler benim icin
Yüz güzelliği.
O çok değişkenliği oluyor ya emin ol
Değil mi bazen libido da etkiliyor seçimi
Benim libido hep yüksek
Ama aşk olmadan yapmam
Yüz ve aura ön planda
Bence fizik önemli kuru tahta olmasın :)
Karakteri baz almıyorsak yüz derim ben
Matematik daha önemli
Yüz onemli
Yüz sonra fizik
ten kokusu
Fizik
Kesinlikle yüz ve aura
İkiside önemli
Havası evet
Fizik
Hepsii. Neden birini seçerken diğerini ayıralım ki
Yüz güzelliği