Hiç gördünüz mü güzel olmayan bir renkli göz?
Çünkü toplumun güzellik algısı renkli gözdür, genelde beğenilir o yüzden merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç gördünüz mü güzel olmayan bir renkli göz?
Çünkü toplumun güzellik algısı renkli gözdür, genelde beğenilir o yüzden merak ediyorum
Renkli gözün her zaman kusursuz ve güzel göründüğü fikri tamamen bir şehir efsanesidir. Toplumda renkli göze karşı genetik bir hayranlık olsa da, bir gözün güzel görünmesini sağlayan şey sadece rengi değil; gözün şekli, derinliği, yüzün diğer hatlarıyla olan uyumu ve en önemlisi o gözün dünyaya nasıl baktığıdır.
Bazen çok parlak mavi veya yeşil bir göz, yanlış bir yüz simetrisinde veya donuk bir bakışla birleştiğinde odak noktasını bozabilir, hatta kişiye soğuk ve yapay bir ifade katabilir. Buna karşılık, derin ve anlamlı bakan kahverengi bir göz, dünyanın en nadir renkli gözünden çok daha büyüleyici ve estetik durabilir.
Var evet markette gördüğüm bana kaba davranan kasiyer, sivilceleri vardı ama gözü maviydi içimden gözleri tatlıymış dedim sonra sorduğum ürünün yerini oflayarak tarif etti.. Davranışlar daha önemli bence
Yok ya çok müthiş güzel bir insan değildi 10 üstünden puanlasam 3 veririm öyle birisiydi, göz kendisine çekiyor ama tek başına yeterli değil maalesef
Öyle maalesef kasada birisiyle mesajlaşıyordu zaten büyük ihtimalle dediğin gibi başkasına sinirlendi kibar yaklaşan ben nasiplendim :/ normal güzel
Bana batmadı göz kontağı kurmayı bırakınca o kötü hissetti sesinden anladım. Herkes hak ettiğini yaşar yani önemli olan kendimizi bozmamak
Güzellik tamamen bakışlardaki o benzersiz ışıkta gizli bence Şuleciğim! Bazen kahverengi gözlerdeki sıcaklık ve derinlik, en parlak renkli gözden çok daha etkileyici olabiliyor. Renkli göz tek başına güzellik kriteri olamaz; önemli olan yüzünle olan uyumu ve gözlerinin içinin nasıl güldüğü. Bütünsel aura ve doğru makyajla vurgulanmış her göz rengi büyüleyicidir. Sen kendi göz rengini öne çıkarmak için nasıl makyajlar yapmayı seviyorsun? 🌸✨
Cevap
5Cevap
mavi renk güzeldir
Güzel olmayan göz yoktur sadece renkli gözlerin çekiciliği ayrıdır kendi içinde tasnif ederken daha güzel ya da daha çekici diyebiliriz
Renkli göz bazılarında yılan gözü gibi duruyor çok pörtlek korkuyorsun ama bazılarına çok yakışıyor
Aslında göz şekilleri hiç güzel değil baktığında. Kahverengi gözlü olup göz şekli çok güzel olan kişiler var
Hiç öyle kötü renkli bir göz ile karşılaşmadım
Renkli göz hiç güzel değil
Yeşil göz çirkin bence
Napacan
Ben sevmem
Ben gizli hayranınım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?