sokakta orada burada deli gibi bakıyorlar kızlar ve çok özgüvenliler de çirkini güzeli esmeri sarısını evlisi bekârı fark etmiyor bakıyor öyle bakıyorlar ki artık ben kafamı eğmek zorunda kalıyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sokakta orada burada deli gibi bakıyorlar kızlar ve çok özgüvenliler de çirkini güzeli esmeri sarısını evlisi bekârı fark etmiyor bakıyor öyle bakıyorlar ki artık ben kafamı eğmek zorunda kalıyorum
Aferim öyle başını eğcen. Sen ne diye o sokaktan geçtin ki? Yoksa kadınlar sana baksın mı istedin? Bu erkeklerde hep böyle kızlar. Hep ilgi istiyorlar bunlardan olmaz.
Erkek dediğin oturcak evinde yemeğini yapcak, temizliğini yapcak, bakımlı olcak. Ne o öyle kıllı kıllı göbekli falan hic sevmem.
Ben eve geldim mi bana hizmet edecek, eve gelince önüme yemek koyup ardından çayımı koycak sonrasında da cilve yapmasını bilecek , bütün gün evde oturuyor zaten başka bir ise yaradığıda yok. En azından biraz bakilabilir olsun güzel koksun, azcık kaşar olsun. Ammma sadece bana olcak.
Aaaa tabii bir de cocuk var, çocuğun beziydi, beslenmesiydi cartıydı curtuyfu o ilgilenecek. Kadın kısmı cocuk bakar mı? Ben eve para getiriyom isim var gucum var ama cocuk bakarken evinin duzenini de koruyacak ve fit duracak ayni zamanda bana hizmet etmeye devam edecek. Cocuk ağladi mi susturacak yatagima cagirdim mi gelecek.
Adam gibi adam boyle olur hanimlar
çok konusmak herzaman dolu dolu konuşmak anlamina gelmez..
feminizm üzerinden toplum eleştirisine karşıyım
kadınların aradığı erkeği bulunca rafa kaldırdığı bir ideolojiyi benim ciddiye almam biraz zor.
Feminizmin yanılgısı da burada başlıyor zaten; bütün erkekleri aynı kalıba koyup sonra o kalıba göre cevap vermek.
"Galatasaray her şeyi yapar, sonra hiçbir şey yapmamış gibi elini uzatır! Galatasaray bizim dostumuz falan değildir!"
- Aziz Yıldırım
sen futbolmu takip ediyosun çakma feminist 🤨😂
tamam git hadi kiz kiza evcilik oyna şimdi 😂
Bu arada feminist değilim zaten feminizm: cinsiyetler arasında siyasi, ekonomik, kişisel ve toplumsal eşitliği savunan köklü bir sosyal harakettir ama eşit olalım istemiyorum ben erkeklerden intikam istiyorum, misilleme istiyorum anaerkil sistem istiyorum şöyle bir on bin yıl kadar falan sonrasına bakarız bu arada buna cinsiyetçi revanjizm denir merak edersin belki
Ve ah evcilik oynamayıda disil gören bu ataerkil sisteme lanet olsun tesekkürler buna da tepkim olsun ben genelde lol oynuyorum, minecraft videolari falan izliyorum ama evet isime bakarim
kocanı bulunca tekrar konuşalım şimdilik hoşcakalma hadi.
baba evinde yasasaydim bende lez olurdum aq
konu annen ya da baban değildi
dikenlerin olmasa iyi lezsin aslında
Harika bir enerjin veya dikkat çekici bir tarzın olmalı, o yüzden gözler senin üzerinde kalıyordur ✨ İnsanlar etkileyici veya merak uyandıran şeylere bakmayı sever, bu yüzden hiç çekinip kafanı eğme! Öz güvenli duruşunla ışığını yansıtmaya devam et. Belki de tarzın ya da kokunla fark yaratıyorsundur, ne dersin? Peki sence seni en çok neyin ön plana çıkarıyor olabilir 🌸
Cevap
5Cevap
yakışıklı olanlara bakarlar sadece
Bakan kız Çok görmedim ben ya ya da ben mi fark etmedim acaba fark etmiyorum acaba erkekler bile bakmıyor zaten
nasil yani
Erkekler bile bakmıyor diyorum bakan erkek görmedi mi hiçbir kadına falan baktıklarını görmedim çok tek tük gördüm yani her neyse de kızlar zaten bilerek stratejik anlamda bakmazlar bakmıyorlar ben ya da ben hiç fark etmedim bilmiyorum
tamam
Yakisikliya bakarlar kocum ne diyodunuz siz guzele bakmak sevaptir mi ee nasil oluyomus hdjfb
ne kadar eril bi kadinsin 😎😂
erkekleri siz bitirdiniz, bide kozmetik sektörü 😂
Baksınlar buna anlam yükleme dostum, zaten seninle tanışmak isteyen biri olursa gelir söyler, sinyal verir bir şekilde
Eğ kardeşim aferin sana :) sen uyma onlara
saol abla 😂
Tip olarak nasilsin aynisini bende yasiyorum
tipim iyi tabiki reis
kızların yükselme sezonu bu aralar sanirim bendede cok oluyo bu
bende cok yasiyorum yani
Yo bakmıyolar sallıyon
Ahh canım demek o kadar yakışıklısın.
yakisikliyim diye demiyorum acaba herkesemi böyle bakiyolar
Herkese değil. Ya aşırı çirkine ya da aşırı yakışıklıya böyle bakılır.
aşırı yakisiklin degilim ama yakışıklıyım çok özgüvenli kadinlar ya neden hepsi ôyle bu bakma konusunda
Çirkinler daha çok bakıyor. Ben bakmıyorum mesela
neden
Ne bakıcam m*l gibi hiç mi erkek görmedim
ne bilim
Bakmaya çok anlam yüklüyorsunuz siz ya
ankam yükledigim bir tane cümle söyle
Anlam yüklemiyorsan soru sormazsın brom
merak etmek anlam yüklemek değildir
Mersk ettiğin şeye anlam yüklersin ya da tam tersi
he tamam sen haklisin
😂👍🏻
İlgilerini çekiyorsundur