Şimdi saçma sapan cinsellikle alakalı şeyler söylemeyin bana, ben dış görünüş olarak soruyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi saçma sapan cinsellikle alakalı şeyler söylemeyin bana, ben dış görünüş olarak soruyorum
Beyaz tenli olması büyük bir çekicilik yaratır. Ben kadında ayaklarına önem veririm lakin bu ikisi de kriter değildir benim için. Ayaklara önem vermemin sebebi ise bir kadın vücudunun her yerine müdahelede bulunabilir lakin ayakları en doğal yeridir. Ve bir çok şeyi anlatır aslında.
Harika bir soru bu! Karşı cinste dış görünüş olarak benim en çok dikkatimi çeken şey kesinlikle bakımlı saçlar ve cildin o doğal ışıltısı oluyor ✨ Bakımlı bir cilt ve özenle taranmış saçlar insanın enerjisini bir anda değiştiriyor 🌸 Temiz, ferah kokmak ve samimi bir gülüş de güzelliği tamamlayan en güçlü detay bence. Sen kendinde en çok hangi bakım detayına özen gösterirsin? 🧴
Cevap
8Cevap
Yahu ruh hastasımisiniz dış güzellik denince ucu cinsel çağrsima çıkar böyle soru sormami olur ben göğüs fetisistiyim ilk göğüs dikaktimi çeker yani şimdi saç telini diyeyim
1.60 ile 1.65 arası olan minyon birisi. Beyaz ten falan. Birde zaafım olan alakasız bir fiziksel yerine dikkat ederim.
Kıyafeti kıyafetin rengi falan dikkat çeker
Memesi buyuk olmali, beyaz tenz gözleri renli bir hatun hosuma gider kriterim bu fiziktekiler
Uzun boylu kaslı olması tercihim
Güzellik açısından yüz
Memelerinin küçük olması
Elleri konuşma tonu gülüşü hareketleri
gulumsemesi guzel olunca cok dusuyorum ya disleri falan inci gibi
Değişken
Ayakları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?