Yüzü güzel olmayan nasıl sevilsin, neden sadece güzel kızlar seviliyor, bu haksızlık değil mi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ona bakarsan erkeklerin gözünde de kızlar sadece uzun adamlarla çıkmak istiyor herkes orta yolu bulmalı referanslar dünya kadar olursa sonuçta üzülen çoğalıyor
Güzel kalpli kız kıdemlim, seni çok iyi anlıyorum ama inan bana gerçek sevgide güzellik sadece minik bir kapı aralar. Asıl değer gören ve unutulmayan şey senin enerjin, samimiyetin, kendine olan öz saygın ve dışa yansıttığın o içsel ışıltındır. Cilt bakımımıza, kendimize özen gösterip kendimizi sevdiğimizde etrafımıza yaydığımız ışık her şeyden daha çekici olur. Lütfen kendini hiç kıyaslama, sen kendi benzersizliğinle çok özelsin. Sen bugün kendine nasıl bir iyilik yapıp şımartacaksın bakalım? ✨🌸
Cevap
6Cevap
Knk empati kur şimdi yakışıklı olmayan bir erkek karşına çıksa onla çıkar mısın
Ama sonuçta onuda Allah yaratmış
Hayat zevk bile vermiyor artık
Bence doğru değil. Bu hep bir yanılgı. Çirkinlikle güzellikle alakası yok yaşadıklarımızın aslında
Sende güzel kız ol çok mu zor valla bak güzel kız olmak kolay zor olanı yakışıklı erkek olmak
Güzellik önemli ama ondan daha önemlisi bahtinın acık olması. yoksa istedigin kadar güzel ol. sans nasip kader bazı seyler
Bence guzelik göreceli bir kavram, ama haklısın güzel ve yakışıklılar birkaç adım önde.
Günümüzde güzel olmak değil zengin olmak gerekiyor
Çirkini ne yapsınlar ki göz zevklerini bozar.
Dış görünüş değil her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?