Kürt kadınları, kızları güzel yoksa orta mı
Güzel
Normal
Çirkin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal işte. Onların da güzelleri çirkinleri var. Ortalama bir Türk kızı, ortalama bir Kürt kızından daha güzel bence. Çünkü Kürtler genelde karakteristik eğri burunlarıyla, kalın kaşlarıyla, esmer tenleriyle ve kıllı cilde sahip olmalarıyla bilinir. Bunlar da hoşuma gitmeyen özellikler. Yine de güzellik görecelidir.
Adana
Hayor
Ben üniyi iki sene doğuda okudum sarışın renkli gözlü beyaz bir Türk kızı olarak orada bana farklı bir cisim gibi bakıyorlardı sjsjsj garibim doğru düzgün güzel kız gormemislerki hep kara kuru🤣 Kürt erkeklerinin içinde çok yakışıklı olanlar baya var ama Kürt kızları birbirine benziyor hep karalar ve güzel değiller bazıları erkekten hallice
Kürt erkekleri sana bakıyorlar mı
Ağzımın içine düşüyorlar snsn
Nerde okudun hangi şehir kesin Egeli ya da Balkan göçmenisin
Aslında değilim erzurumluyum türküm.
Hepsi bı yana bende esmer erkeklere çekiliyorum insan zıttini sever genelde. Simdi mantıken erkekleri esmer olunca kizlarida esmer yani onlar açık tenliye düşkün oluyorlar
sen nerde okudun üniyi? doğudaki herhangi bir ilçenin yüksekokulunda mı ahahahahahhahahaa
yoksa siirt üniversitesinde bile taş gibi kızlar var sarışını ve renkli gözlüsü de olmak üzere. kaldı ki her sarışın ve beyaz tenli de güzel değil.
sanırım bir köyün meslek yüksekokulunda okuduğun için bu yorumu yapıyorsun ahahhahahahaa kaldı ki allah'ın erzurumlusun puhahahahhahahahahaah ordakilerin ortalama tipini biliriz.
1.50 boyun vardır. kim sana ne yapsın?
sanırsın slav ya da iskandinavlar ahhahahahahahaha sana başka amaçları için yaklaşmışlardır. burada bile o vibe veriyorsun zaten ahahhahahhaahha
@baharrrrrr5353 yav bas git kafa ütüleme ya neye kudurdun Allah aşkına? girdiğim çevrelerde beni tanıyan insanlar Erzurumlu olduğumu söylemesem asla bilmezler ki deyincede aşırı şasiriyorlar. ayrıca erkekler değil ben hayatım boyunca kadınlardanda aynı tepkiyi alıyorum senin canını sıkan nedir saçma sapan hasetlik kokan bir açıklama yapmışsın? ayrıca burada güzellikten mevzu acmisiz boy tartismiyoruz. Ben Ardahan'da okudum ve iki farklı yurtta kaldım çoğunlukla Diyarbakır Urfa Maraş ağrı Iğdır Hakkari Van gibi doğu illerinden gelmiş kızlar vardı türk ya bir ya iki kişi benimle beraber. Ben burada sana tecrübe ettugimi söylüyorum. tum doğu illerinden kızlar vardı yani. Evet iyi ki erzurumluyum 🐺ya hırt olsaydim😫düşünmek bile fena yani. Ben köyde möyde okumadım direkt merkezde okudum yurdumda merkezdeydi. O kadar çok Kürt kız gordumki hepsi birbirine benziyor bazıları erkekten hallice karalamak için demiyorum tek bı kız gormustum otobüste renkli gözlü aşırı güzel onun haricinde bir kişi görmedim güzel diyebilecegim kara kara dolaniyorlar.
ya kes sesini be!!!
türkleri görmeyen ve bilmeyeni de beyaz ırk zanneder puhahahahaa kürt'ün ortalaması nasılsa türk'ün de öyle. esmer- buğday ten ülkesi burası slavic veya nordik ülkesi değil ahhahahahahaa balkan göçmenlerinden dolayı bazıları daha farklı gözüküyor ama ortalamanızı biliyoruz yarma be puhahahahhahhaahah şimdi yallah. her renkli gözlü ve beyaz tenli de güzel değil. bir de boyu kısaysa swhhhhhhhhhhhh
allah bilir hakkari üniversitesinde süt ürünleri okuyordur bir de büyük bir özgüvenler "merkezde" okuyorum diyor ahahahhahahahahahahahahahahahahaha
taş gibi kızlarda var bir doğulu olarak kendim görüyorum kim sana ne yapsın ya? karakterinden dolayı ağzının içine düşüyorlardır. bir umut diyorlardır
Kızım ne diyorsun sarhoş musun bunları yazarken 🥴🥴🤦
bunları yazman normal bu sitede çok takılandan ne beklersin ki çoğunluğu ellerinde hiçbir şey olmayanlar. uykum geldi iyi geceler.
İnan dediklerinden hala bir bok anlamadım geldin saydın kendine kendine biseler dedin şimdi gidiyorsun? bı gidin ya ne içiyorsunuz da böyle konuşup duruyorsunuz? beni karalamak için elinden geleni yaptın farkında mısın senin ne zoruna gittj tam olarak hırt?
anlamazsın tabii okuduğunu anlamıyorsun, ne dediğini bilmiyorsun, yazdıklarına bakan bir erkek ve bir insan direkt soğur.. usul ve üslup bilmiyorsun. üniversite öğrencisisin 12-14 yaşındaki ergen gibi yazıyorsun.
kendini geliştir diyorum kısaca sana hadi iyi geceler
cidden dediğimi dikkate al acıdım, üzüldüm
Bas git şimdide diksiyonuma laf ediyor kızım ülken kadar konuş desem konusamassin az konuş gerçekten
kamyon arkası sözler yine ahahahaha
neyse iyi geceler
İyiki bir sarınim beyazım ne takıldın buna bu kadar ne yapalım Allah size vermemiş yapacak bişe Yok 😅süt ürünleri ne alaka Hakkari ne alaka?
Harbi Hakkari ne alaka merak ettim aciklasana
@VonRomeo kız hırt kanka kabul etmiyor boş ver 🤣
@baharrrrrr5353 sen ne cahil kıskanç bir tipsin..
kıza demişsinde sen ondan daha kamyon arkası lafları gibi yazıyorsun.. okuyunca sana acıyor insan
@cheekystaff kız senden 10-15 yaş küçük bu arada :) yaşın da 35 gözüküyor profilde.
35 yaş erkek niye bolca ergen kızın, kadının takıldığı sitelerde takılır acaba? kendinize yakıştırıyor musunuz? ben bile yakıştıramıyorum kendime bu yüzden burayı aktif kullanmam pek. bu sitenin eğitim ortalaması da belli. yerlerde geziniyor.
kendinize yakıştırdığınıza göre burayı kullanmak kapasiteniz ve seviyeniz de savunduğunuz kız gibidir. verdiğiniz cevap, ifade ediş tarzınızdan belli zaten. iyi günler dilerim
@baharrrrrr5353 ben 13 yıldır burdayım ve burada benden büyük bir çok arkadaş edindim. halada görüşürüz. 40 yaşın üstünde arkadaşlarım var hepside okumuş etmiş meslek sahibi insanlar. sen mabadından uydurduğun istatistikler ile kapasiten kadar bir genelleme yapabilirsin ama bu yukarda senin için yazdığım gerçekleri değiştirmez.
öte taraftan ben kimseyi savunmadım. senin tavrının çok daha basit olduğunu söyledim. ki öylede. keşke benim seviyemde olsan ama işte görünüyorki ihtimal dahilinde bile değil :)
@cheekystaff ya azıcık aklı başında olan kadın senin gibilerinin burayı hangi amaçla kullandığını bilir?
diğer kadınları, yaşça küçük kızları kandırabilirsin ama benim gibilerini hayır.
eğitim seviyesi yüksek insan da bunca okuduğunu anlamada sıkıntı yaşayan insanların barındığı bir sitede uzun süre kalmaya , kullanmaya tahammül edemez zaten. kalsa bile çıkarlarına uyan bir şey vardır ondan burada uzun yıllar takılıyordur :)
dediklerine de anca burdaki kendinden yaşça küçük kızları inandırabilirsin. devam et ekmek kapısı sonuçta :) sende haklısın.
@baharrrrrr5353 hala aynı eziklikte devam ediyorsun. ben yurtdışında mühendis olarak çalışan evli biriyim. eşimde aynı şekilde iyi bir mühendistir. ki kendisi buraya üye olduğumu bilir arada beraber yorumlaşırız. senin varoşluğundan ötürü sana hep farklı amaçlarda insanlar gelmiş olabilir. çekiyorsun demekki. burada çokta kaliteli insanlar var. senin karşılaşmamış olman normal. pekte dengimiz değilsin normalde. ki konumuzun bunlarla hiç alakası yok.
yukardaki kıza yazdığın herşeyin daha beterini sen yapıyorsun. bunu söyleyince neden X2 yapmaya başladınki? anladık Kürt sün. bu kadar delirmene gerek yok.
@cheekystaff senin gibiler hep aynı savunmalar yapıyor ya. tamam harun abi, tamam entel feridun :)
kimseyle burada muhatap olduğum yok ama ıq seviye - seviyelerinde olmayan insan buraya azıcık baksa bile ne olduğunu anlar.
hadi iyi günler seviyemiz bir değil. evet kürt'üm çok şükür ya devşirme olsaydım
@baharrrrrr5353 değil tabi. sen kimmm insanları anlamak kim. ırkçılık yapmayı sevmem ama o kadar klasiksinki. ne işin var ozman burada sana hep bahsettiğin insanlar geliyorsa? :) var demekki sende onları çeken bişey.. denkseniz demekki..
ay bide devşirme demiş. kürtlerin tarih içerisinde karıştıkları milletlerin haddi hesabı yok :D bre cahil :D
@baharrrrrr5353
İranî halklar: Persler, Lurlar ve diğer İran platosu toplulukları. Özellikle İran'daki Kürt, Lur, Pers, Azeri ve bazı diğer grupların genomik olarak önemli ölçüde örtüştüğü görülüyor.
Anadolu halkları: Tarih boyunca Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki yerel nüfuslarla güçlü süreklilik ve karışım var. Günümüzdeki Türklerle de yüzyıllar boyunca karşılıklı gen akışı gerçekleşmiş olması beklenir. Türkiye nüfusunun kendisi de Anadolu, Kafkas ve Balkan kökenlerinin bir karışımıdır.
Ermeniler: Özellikle Doğu Anadolu, Van, Bitlis, Muş, Diyarbakır ve çevresindeki binlerce yıllık coğrafi komşuluk nedeniyle genetik yakınlık ve tarihsel karışım bulunuyor. Kürtlerin Kafkasya ve Doğu Akdeniz topluluklarıyla yakınlığı bazı çalışmalarda gösterilmiş durumda.
Asurî/Süryani ve diğer Kuzey Mezopotamya halkları: Özellikle Irak'ın kuzeyi ve Güneydoğu Anadolu'da Kürt, Arap ve Süryani toplulukları arasında ortak baba soyları ve tarihsel gen akışı görülüyor.
Araplar: Irak, Suriye ve İran'ın batısındaki Kürtlerde komşu Arap topluluklarıyla tarihsel karışım mevcut. İran genom çalışmasında İranlı Araplarla Kürtlerin genel otozomal çeşitliliğinin önemli ölçüde örtüştüğü görülüyor.
Azeriler ve Güney Kafkasya halkları: Özellikle İran'ın kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'daki Kürtlerde Azeriler ve Kafkasya halklarıyla genetik temas bulunuyor. İran'daki Kürtlerle Azeriler arasında bazı genetik belirteçlerde yakınlık daha önce de gösterilmiş.
Orta Asya/step kökenli topluluklar: Daha sınırlı düzeyde Orta Asya ve doğu Avrasya kaynaklı hatlar da bulunabiliyor; ancak genel Kürt gen havuzunun ana bileşeni bu değildir. Örneğin Orta Asya'daki Kürtlerde bile doğu Avrasya mtDNA hatlarının görece düşük olduğu gösterilmiş.
bak bu 2004 yılında yapılmış bir gen haritalandırmasının sonucu.. bakta gözün gönlün açılsın nerelerden karmasın nerelerden neler karışmış.
sonra yavaş yavaş ilerle
@cheekystaff doğrudur inkar etmiyorum bunu ama en azından dna testlerinde baskın bir biçimde kürt çıkabiliyoruz. bazıları gibi başka ırklardan çıkmıyoruz :)
@cheekystaff abi ne takiyon bunu uğraşma boş ver
@baharrrrrr5353 :D okuduğunu anlıyormusun sen?
birincisi ona dna testi denmez gen haritası denir.
ikincisi dağda bayırda mağarada yaşıyanlarınız hariç hiçbirinizin kürt genleri %30-35 den fazla değil.
zaten dünyada öyle saf bir millet kalmadı gibi bişey. hele sizin gibi her gittiği yerden evlenip yerleşip 10 20 tane çocuk yapan bir milleten bunu bekleyemezsin. hala sırf ukalalık yapmak için bıdı bıdı konuşuyorsun.
napayım ya katlanamıyorum böyle kendini nimetten sayan 2 hücrelilere
@cheekystaff sırf üste çıkmak için laf kalabalığı yapmışsın. bir kere gen haritası bir organizmanın tüm DNA diziliminin yani tüm genomun baştan sona çıkarılmasıdır. MyHeritage veya Ancestry gibi şirketler senin tüm gen haritanı çıkarmaz. senin DNA'ndaki belirli genetik belirteçlere bakıyor.
yani DNA testi demem de hiçbir problem yok. bilim de bilmiyorlar :(
öyle olmadığını biliyorsunuz ama öyle olsun. evet ukalayım allahtan. ya okuduğunu anlamada sıkıntı çeken bilgisiz biri olsaydım? ya da bilimden habersiz.
hadi iyi günler
@baharrrrrr5353 :D HAHA :d hayatını bilimden kazanan bir mühendise 25 yaşındaki ne okuduğu belli olmayan çirkefin dediklerine bak :D MyHeritage gen haritası (etnik köken tahmini) dna profilini çıkarıyorlar bu sayede gen haritanı oluşturup anahtar genomlara bakıyorlar. buna dna testi denmez.
sen ukala ukala takıl kürt kızı. zira hayatın 10 tane çocuk doğurmak olacak bir yerlerde. öğretirler sana bilim.
sanada iyi günler.
@cheekystaff bilimsel terimleri kıvırma ya mühendisim diyorsun bir de eğitimli, bilim bilen insanlara hakaret ediyorsun öyle yaparak ama :)
çok şükür senden çok daha eğitimli olduğum yazdıklarımdan belli. elle tutulur bir argümanın olmayınca laf kalabalığına sığınmaktan başka bir şey yapmıyorsun ya da bilimsel terimleri kıvırmaktan.
eğitim olarak senden çok daha iyi yerdeyim. dedem bile eğitimli bir aileden gelme ayrıca 10 çocukta doğururum. zira ülkemizin okuduğunu anlayan, genç, zeki çocuklara ihtiyacı var. özellikle benim gibi kürt, eğitimli, zeki kadınlar karşılamalı ülkenin genç nüfus ihtiyacını.
hadi iyi günler
@baharrrrrr5353 ahhaha :D sen beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün :D
tamam sensin bilim kadını seni :)) bilim paçadan akıyor :) hadi kolay gelsin.
yine okuduğunu anlama sıkıntısı. kızım sen nasıl bir vakasın? aktif kullanmıyorum demişim zaten üst cevaplarda :( ki hesap var olmasına rağmen pek cevap verdiğim, pek kimseyle mesajlaştığım, pek soru sorduğum yok.
kitap göndereyim mi sana? yoksa gönderirim
@baharrrrrr5353 1.74 boy 55 kiloyum, popom ve bacaklarım sıkı; 60 kiloya çıkıp daha dolgun görünmeli miyim? ↗
güzellik abidesi olan bilime ilgili kadına bak :D
Neremle gülecegime şaşırdım aktif kullanmadığın için mi vızır vızır yazıp duruyorsun senin yüzünden bildirim gelip duruyor aynı uygulamayı kullanıp ikide bir uygulamayı kullananların zekasına laf eden biri nasıl ciddiye alınsın tam 6 gün olmuş hesaba girmesem haberim olmuycak ama haklısın sen kullana kullana mevye suyu olmuşsun bu nedir ya adam sonuna kadar devam ettirse susmayacak sjsjjs bacım en güzel sizsiniz akraba evliliğinden doğan 5 parmaklı baranlar dicleler bilmem neler... Siz karada değilsiniz Rus gibisiniz süt gibisiniz maşallah (hayal dünyanızda öyle varsayalim)
@cheekystaff allah her yönden vermiş işte. hem güzellik abidesiyim, hem bilim ve eğitim biliyorum.
rabbim tek yönlü vermemiş :) ondan 10 çocuk doğurmalıyım dedim. genetik, zeka. aktarmalıyım bunu nesillere
ya bir git üstte yazdıklarına bak oku. birkaç yıl sonra okuyunca yüzün kızarır yazdıklarından. ya da anlama kapasiten biraz daha gelişsin öyle oku. bu da tahmini birkaç yılı bulur. o zaman anlarsın cümlelerinin insanda nasıl bir olumsuz etki bıraktığını swhhh seninle zaten hiç tartışmayacağım bu son cevabım hadi iyi günler
Tartışma zaten. Bos boş şeyler yazıp duracaksın. yorumum sende nasıl olumsuz etki bırakacak ben gördüğümü yaşadığımı anlattım sana. Ayrica ben bugün buraya bu kadar ezikleyici şeyler yaşıyorsam sebebi belli.
güzel olabilirsin kimsenin buna bir şey dediği yok. üslup ve doğru ifade etme becerini geliştir.
güzellik hiçbir şey değil. günümüzde güzel kız sayısı çok fazla gelişen imkanlar sayesinde.
mutlu bir gelecek elde etmek istiyorsan her yönden kendini geliştirmelisin yoksa üzerler, iterler seni. yazdıklarından anladığım kadarıyla da birçok yönden yetersizsin hala. günümüzde bunca imkanın olduğu devirde bu kafayla ilerleme şansın yok. bir dünya kurmuşsun kendine orada bir inanç oluşturup kendini değerli hissetmeye çalışıyorsun elinde hiçbir şey olmamasına rağmen
bu sana tavsiyem iyi günler tekrardan işlerim var.
@VonRomeo şimdide sana çemkirecek. bulaşıcı hastalık gibi kadın :))
ama bilimden anlayan ve poposu dimdik bir kürtmüş öyle diyor :D
@cheekystaff beni boşverde senin bir şeyden anlamadığın kesin hahahahahaa sen hala konuşuyor musun ya belki diğerlerinden bir farkın vardır diye tartıştım ama nafile :(
evet çok şükür kürt'üm, güzelim, zekiyim. bu genlerimle de 10 çocuk yaparak ülkeye katkıda bulunmam gerekiyor. ayrıca sen yazdın dün bana. eline verince komik söylemlerini şimdi de laf kalabalığı yapıyorsun hadii naşşş hesabı sileceğim. benim gibi bir insanın sizinle muhatap olduğuna şükredin
@baharrrrrr5353 noolur sil. seviyesizliğin ve cahilliğinle midemizi bulandırıyorsun :)
Bana pek hitap etmiyor ama bazıları bakımlıysa güzel olabiliyor
Nasıl geliyor mesela
Yahu acayip güzelleri var. Kızları müthiş
Bence güzelliğin coğrafyası veya etnik kökeni olmaz güzelliği belirleyen en temel şey öz güven, güler yüz ve kendine gösterdiğin bakımdır. Her kültürün kendine has çok etkileyici ve karakteristik hatları var. Doğal ışıltısını ortaya çıkaran, cilt sağlığına özen gösteren her kadın gözümde muhteşem görünür. Sen de kendi doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için günlük bakımında en çok hangi adımlara özen gösteriyorsun 🌸✨
Cevap
11Cevap
Babamın kuaförlük yaptığı dönemde 2 tane kürt kız kardeş müşterimiz vardı. Kürt olduklarını çok sonradan öğrendim. Ben kürtlerde böyle güzel olabileceğini bilmezdim. Yeşil gözler beyaz ten doğal kumral saçları vardı.
Her kadın gibiler guzelleride var olmayanlarida var
Bazıları güzel oluyor gerçekten Sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli
gerçekten güzeller çoğunlukla kendine bakarlarsa az da baksalar güzzeller hiç bakmazlarsa berbatlat
Nerde gördün
1-2 tanıdığım var
ben beğeniyorum. aslında esmer ten çok çekici o yüzden ayrı bir ilgim var. denk gelir mi bilmem
Güzel olanları da var itici olanları da.
Çok güzel olanları gördüm
1.90 esmer Kürt erkek var yersen
Ben begenmiyorum ya
Neden
Peki erkekleri Yoksa kadınları mı dış görünüş olarak iyi
Güzel olanlar var
Genel olarak
Güzel olanlar va
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır
Cok iyiler
Maymunla insan arası kalmışlar evre tamamlanmamış
Neden böyle dedin