Jiletten sonraki o pütür pütür hissi kalıyor mu
karınız da bundan rahatsız olur musunuz
karınız da bundan rahatsız olur musunuz
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Rahatsız etmez merak etme hatta bazen farklı iyi bile gelir
Karımdan neden rahatsız olayım onun canini yerim ben
Ama eline batıyo. Yaşadın mı ki konusuyosun
Olsun ne fark eder battı diye karimizdan mi rahatsız olacaz soguyacagiz
Bencede olmasın zatn
Sorun nedir o zaman
Tamam işte Merake ttim olunur mu diye
Yani değişen bir şey kişiden kişiye sonuçta ben şahsen olmam ama kimisi takik olur halbuki kendileri de pürüzsüz olmazlar mesela falan. Sen lazere mi gittin ya da gidecen mi
Ben kendim yapıyorum lazer evde biraz zor geliyor ama ona göre salcam
Sende mi yapıyon bende yapıyom. Gerçi lazer değil IPL olarak geçiyor, senin ki nedir farklı bir şey mi.
Ayrıca salmana ne gerek var yine temiz pürüzsüz olmakta ne zarar olacak sürekli kıllarını almaktan yorulmuyormusunuz ben kurtulmak istiyorum onun bakımıyla ömür boyu yorucu yani hem temiz durur terleme daha az olur falan iyi olur yani al al sende bence
Benimkide öyle geciyp işte biraz üstüne düşmek lazım bide haftada iki defa ondn
Senin ki hangi marka model ve iki defa o mu diyor bilmiyorum ama çoğu kişi sanırım orada hata yapıyor. Benim ki haftada 3 kere diyordu bende onu iki gün de bir olarak hesaplayıp yapıyorum şu an zaten ne zamandır kullandığım için hemen çıkmıyor kaç hafta yapmasam bile ama alışkanlık gibi aklıma geldikçe yine üstünden geciyorum ve lazer seansın gibi 4 hafta sanırım bu şekilde hafta da 3 kere daha sonra 8 hafta iki hafta da bir mi öyle bir şeydi en son zaten 1 seneye kadar falan cikmayabiliyormus ben o seans dönemini geçeli çok oluşumdur ama işte vuruyorum ne zararı olacak diye ve düzen biraz bozuldu kaç hafta kaç kere yaptığımi bilmediğim için. Evet üstüne düşmek gerek araya biraz zaman geçerse özellikle ilk başlarda hafif tekrardan eski haline donmeye başlıyor fark ediyorsun
Benim ki riomi marka şu an yaz oldupu için evdeyim yapılır ama tatilde değilken zor oluyor özellikle bunun içine bacak vs dr girdiği için çok uzun sürüyo hani odaya girip bi saat flan cıkmamam gerekşyo ondn yani
Bi ara yaptım her hafta çok zor gelsede baya azaldı sonra saldım tekrar eski haline döndü
He doğru siz full komple vücut yapiyorsunuzdur. Ben sadece özel bölge ön arka koltuk altı ve biraz kasik göbek bölgesi özellikle erkeklerde biliyorsundur belki göbek deliğine atletten falan o kumaşı birikebiliyor da hashsh kılları alınca olmuyor işte o yüzden aldım şimdi temiz sıkıntı yok ajshs riomi duymuştum Çin markasimiydi. Benim ki de Çin markası çünkü ve gayet memnunum hatta çok iyi diyebilirim almadan baya araştırmıştım bu bilindik popüler philips ve braun’dan bile iyimiş yorumlar olsun özelliği falan YouTube da yabancıların yorumunu dinlendim oylelikle aldım memnunum da. Dediğin doğru bende de yaklaşık 10 15dk sürebiliyor bide aynı yerin üstüne bir kaç kere geçiyorum ben hani iyi olsun ve ne olur ne olmaz diye daha etkili olsun gibisinden diye falan. Kendi odan mı yok acaba o yüzden mi sıkıntı yaşıyorsun
Odam var aslında şehir dışındayım orada yapmak zor toplu ortam onun dışında bi haftasonları evdeyim işte ondn zor oluyor
Hazır moda girmişken yapim shdh
Hee doğrudur tabi yurt falansa. Tuvalette de deneyebilirsin.
Yap yap tabi mis gibi ol tertemiz ajshsh
bakım önemli ya yapmak gerekşyo
Aynen hem görüntü için hem terlemeyi önlemek için falan. İnsan her gün duşa girebilir ama killarini uzun bırakan çok sık almayan biri yine temiz olabilir duşa girdiği için sıkça ama terleme konusunda bu sefer çok çabuk olabilir mesela işte
Biraz batık olur mu diye mi endişeleniyorsun
O his kalkıyor mı diye merak ediyprum
Bence sorun olmaz yaptır
Olur diyorlar genelde
Rahatsız etmez beni ham bulmuşum daha ne isterim 😂😂
Yaptıranlar öyle oluyor diye yaptırıyor
Buz pateni yapıyorum ben
Nası yani
Lazerle gidiyor
Kıllı mıllı yumuluyoruz mala ne yapalım
Rahatsız etmiyor mı
Gel Yap
kızarır
Dm gel bir şey söylicem
Lazer in iyisi jilet vurma
Rahatsız olmuyorum
Öyle bi karın var yani
Hayırr
Oluyor
Sen nerden biliyon
Yaptırdım
Bitti mi
Bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun tatlım! Lazer epilasyon jiletin bıraktığı o batık ve pütürlü hissi tamamen yok ediyor. Seanslar ilerledikçe cilt bebek gibi pürüzsüzleşiyor ve rengi bile açılıyor, için çok rahat olsun. Zaten partnerlerimiz de o ipeksi dokunuşu ve senin kendine olan öz güvenini çok seviyor. Düzenli nemlendirmeyi de ihmal etme sakın. Sen lazer sürecine başladın mı yoksa karar aşamasında mısın? ✨🌸