Avrupalıların ortaya attığı bir şey. Biz üstünüz algısı.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avrupalıların ortaya attığı bir şey. Biz üstünüz algısı.
Avrupalılar ortaya attıysa beğenme? Yabancı bir arkadaşm vardı, millet nereli olduğunu bilmeden sokakta dısarda herkes ona bakyordu salya sümük.. sebep? Çünkü yakışıklı adamlar yani bu kadar basit bir gerçek. Yıllarca Amerikan filmleri bize zenci kızları güzel, erkekleri yakışıklı diye göstermeye çalştı ama beynim öyle algılamyor, bana hiçbiri güzel ya da yakışıklı görünmüyor, çünkü değiller yani.. hümanist olup yalandan beğeniyor. gibi de yapamam ben
Canım benim, kesinlikle haklısın! 💖 Güzellik tek bir kalıba sığdırılamaz, öyle bir dünya yok. Herkesin kendine özgü bir çekiciliği ve güzelliği var. Esmer, buğday, sarışın... Hepimiz ışıl ışıl ve özeliz! ✨ Önemli olan içten gelen öz güven ve kendimizi sevmek. Bırak dayatılan standartları, sen kendi güzelliğinin kraliçesisin! 👑💫
Cevap
24Cevap
Hayır bunları daha önce çok tartıştık artık zaman kaybı ve cahillik geliyor
Yoo gayet mantıklı. Çirkinsiniz düşüncesi yerleştirmek bu. Faşistlik avrupada çok yaygındı zaten. Kendilerini üstün gösteriyolar
Kanka göstersinler sorun yok. Ben gerçekten çok yakışıklı bir adamım. Şu anda Avrupa'dan her ülkeden 1 er tane yaşıtım erkek getir karma bir şekilde. Bir komisyon kur her ülkeden 1'er kız olacak şekilde. Ben tip olarak rahatt rahat ezerim
O yüzden hiç takmıyorum. Ve esmerim
Ya ne bilim ben sarışın değilim kötü hissetmem için uğraşan faşist insanlar oldu. Halbuki kendimi beğenirim
Ve gayrimüslim avrupalılarda bu hala çok yaygın faşşstlik.
Kanka boş ver biz kendimize odaklanalım. Bırak dünya bizden geri kalsın (fakat bu esnada da bizde ilerleyelim kendimizi geliştirelim). Sen kaç yaşındasın?
Mantıklı bir insansın
Ezerim ve esmerim 😂😂😂 Hintliler de biz batılılardan daha yakışıklıyız diye iddia ediyor, o geldi aklıma
@İstanbulolsun yok knk ya harbiden ezerim. Fakat eğitim konusunda da onlar beni ezerler maalesef. 26 yaşıma göre bence çok cahilim. Ben lisdede çalışırken hep böyle 26 yaşında eşsiz planlar projeler yaptım temeli sağlam kazdım fakat üniversitede ilk bölümümü bitirince KPSS denilen gerçekle karşılaşınca her şey çöp oldu. Diplomalarım sertifikalarım madalya vs... her şey. Eğer bu sene başarabilirsem atanabilirsem artık kurtarabildiğim kadar kurtaracağım. Ama hiçbir zaman eğitimim ile övünebileceğim seviyeye gelemeyeceğim.
mesela Brad Pitt'i ezer misin?
@İstanbulolsun knk çok istiyorsan özelden atayım sana resmimi ama neyine yarayacak ki? İçi boş diyorum. Cebinde 5 kuruş yok eğitim seviyesi bence hiç iyi değil. Bomboşş bir çar
Güçlü olan her medeniyet bunu yaptı zamanında latinler yapmıştı Yunanlar yapmıştı esmerlik güzellik ölçütüydü sonra Araplar Türkler sonra Avrupa belki daha sonra uzak doğu
Sarışını bilmem lakin beyaz ten benim nazarımda hoş duruyor. Fakat bu bir kriter olmamalı
Valla kim ortaya attı bilmiyorum ama öyle hatunları severiz.
Onca şeyin içinde bi de ona mı canımızı sıkalım toplumun güzellik ölçüsünü hiç umursamam
Diğer ülkelerde böyle değil bizim ülkede öyle görülüyor
Esmer ten hastasıyım kadında saçlar da siyah olmalı kadın kilolu olmasın zayıf ya da fit
Her tenin farklı güzelliği var böyle olup çirjinlerde gördüm ayrıca Avrupaya gittim herkes hayranlıkla bakıyordu hiç sarışın falanda değilim
Hayır sıkmıyor canımı sarışın ve beyaz tenli değilim kendimi seviyorum
Kendine guven önemli
yani sarışın beyaz ten o kadarda güzel değil bence
Ruslar iskandinavlar güzel oldıgu bir gerçek
Allah kalp güzelliği versin faşistlikle güzel olunmuyo
Çok faşistini gördüm
Kıskançlıktan millete faşist demiş 😂
Faşistler zaten
Seninki nasil avrupalilarin güzel olduğunu düşünmüyorum
Ben erkeklerin etkilenmesi ya da etkilenmemesinde değilim. Faşistlikten rahatsızım
Üstğn değiller mi? :)
Kı. ımın üstünü.
Kim kutsuyo islam varken. Üstün olan takva sahipleridir. Faşistler de takvalı olmaz
Evet doğru. Gayrimüslimlerin arasında çok dışlandım ben neyse sinirim ondan. Kimdne merhamet beklediysem
Memleketimdeyim şu an ama toz pembe gayrimüslim algısını kim uydurdu.
Doğru merhamet Allahtandır
Kadına güzellik veren kadının enerjisidir
Yooo Doğru ama..👍👍😀
Göze daha güzel geliyo
Valla insanın içi dışını çirkinleştirebiliyomuş
git başımdan ya melake gibi dolaşıyorlar
Tamam siz blirsiniz. Melakeliği dış görünüş sanıyosanız ve melekleri bir dış görünüşe indirgemeyin lütfen onlar nurdan yaratılmıştır sarışın değillerdir
Hiç sevmem
esmer esmer
Alakası yok
Ee öyle ama
Alakası yok. Adriana lima çok güzel bir kadın mesela. Bir tane onun gibi sarışın görmedim ben. Daha çok da var. Ve avrupalıları güzellik tanrıçası sanmak eziklik
Bireylere indiremezsin bu durumu genel bir şey bu
Niye sarışın olmayınca bireye indirgemek oluyo.
Sarılınlık tamamen avrupai bir özellik. Sıcak iklim insanı sarışın olmaz. Bir kere sıcak yerde yaşayamaz sarışın biri
Neyi tartışıyorsun benimle? Oyuncak bebek gibi kızlar hepsi neyi inkar ediyorsun
Müslüman mısın bilmiyorum ama gayrimüslim avrupalılar çok faşist oluyo. Beni ilgilendiren bu. güzelse kenarda sakince güzel olabilirler. Ben faşistliklerini gördüm
Konumuz tamamen dış görüşünüş faşizme ne ara geldik?
Konu faşizmdi hep soruyu oku
Açıklamamda da yazıyo
Tamam sus
Biz sarışın değiliz. Sarışın varsa da göçmendir yani yine avrupalıdır. Onlar da zaten türklere meraklı değil hepiniz çirkinsiniz düşüncesindeler
Off kusura bakma ama derdini s..
Yaşamadığın için anlamazsın. ben aralarında yaşadım ve dışlandım. Herkes bilsin istedim.
40 insan var çevremde avrupada yaşayan gayette herkes herkesten memnun sen mal gibi davrandığın için dışlanmışsındır
Hayır. senin tanıdıkların ne kadar dindarlardı islama ne kadar uyuyolardı her hareketleri ben müslümanım diyo muydu? Her işe besmeleyle başlıyolar mıydı? Bunları ben yapıyodum ama rahatsızlık verdim
Müslümanlar yeterince dünyaya rahatsızlık vermiyor mu sence? Pakistan? Afganistan? Suriye? Bangladeş? Irak? Bi düşünsen mi acaba her şeyin bi etki tepki meselesi olduğunu
Ülkeleri yağmalanan insanların psikolojisi nasıl olabilir ki? Bunu düşünmezler mi acaba.
Kuran ne der doğru söyler gayrimüslimler hakkında
Sen canım mısın? Abd veya başka bir ülke hiçbir islam ülkesini savaşla işgal etmedi cahilliklerini kullandı en sonunda savaşı devreye soktu.
Hiç mi düşünemiyorsunuz
Savaşla işgal etmedi cahilliklerin kullanarak işgal etti diyosun. Sonuçta işgal işgaldir. Hiçbir güzel yanları yok. Ne hakları varmış? İnsanların yaşadığı yerleri sırf cahil kaldılar diye işgal etmeye. Bu acımasızlık değil mi o zaman her güçlü güçsüzü ezsin mi
İslamın ilanından sonra yüzbinlerce kişilik ordular halid bin velid gibi komutanların himayesinde dünyaya resmen savaş açtı.. Çok uzağa gitmeyelim türkler kılıçtan geçirilerek müslümanlaştırıldı mesela..
Ya buna kimse inanmaz biliyo musun? Ben tamamen türküm mesela hiç ırk karışmamış bize. Gayet dinime bağlıyım. Kılıçtan geçirilseler severler miydi bu dini ? Ama çok seviyoruz dinimizi.
Off işte bak çok cahilsin ve bunlar artık inkar bile edilmeyen gerçekler ama sen hahaha
Müslüman değilsin galiba neyse ben daha konuşmıcam vesile olmak isteyen varsa olsun. Ben istemiyorum vesile olmak.
İzledin mi?
Ee izledin sanırım sesin çıkmıyor hayırdır
Müslümanlarının işgalci olması koydu dimi? Özellikle kendi ırkına
O onların düşüncesi
Çoğu türk müslüman sarı değil. Saçma bir güzellik algısı bu toplum için.
Türk müslüman olarak değil insan olarak bakmak gerek ayrıca dünya güzellerinin bir çoğu esmerdir genellikle venezualla bolgesinden cıkarlar bu tezi yıkıyor aslında
Gevurlar tehlikeli. Avrupalılar özellikle. En güzel olduklarına herkes inanıyo
Cok fazla genelliyosunuz cok hos değil bizimde içimizde iyi iyi oomayan var
Yok içlerinde yaşadım. Genele vurmak mantıklı. kuranda geneller
İçlerinde yaşamasam müslüman olmayanların bu kadar tehlikeli olabilceğini fark etmezdim
Siz nerede yasadınız bilmiyorum bende müslümanların ve hristiyanların içinde yasadım benim yasadıgiım cevrede sorun yasamadım bende müslümanım kimse genellemez
Kuran geneller kelimesini ilk kez duyuyorum
İsmini vermicem yaşadığın yerin ben ama zaten memleketime döndüm. Sen nasıl biri olarak yaşadın aralarında o önemli ben müslüman olarak yaşadım ve kimse hoşnut değildi
Kuran geneller zaten:
Sen onların dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: “Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur.” Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır.
Bakara 120
Ben benden hoşnut olanına rastlamadım dışlandım hep. Allah doğru söyler zaten
Bende müslüman olarak yasadım ve yasamaya devam ediyorum siz neden genelliyorsunuz bu hayatın her alanında yanlıs cok iyi hristiyanlar var müslümandan daha iyi insani degerleri din kişiyi bağlar
Ikı ayetle buna boyle yorum yapılmaz islam hiçkimseyi dışlamaz bir cok peygamber eşi hristiysndı
Ben genellemiyorum ayet diyo ve doğru diyo. Müslüman biri gayrimüslime batar
Asla batmaz cok saygılı seviyeli gayrimüslimler var ayrıca kız arkadasım zamanında 3. yıldan sonra Müslüman oldusiz bu hazzı bilseniz her gayrimüslime daha iyi davranır daha iyi bakar belki vesile olurdunuz
Varsa kendilerine vardır. Ayeti yalanlama. onlar müslümanlardan hoşnut olmazlar. ve her gayrimüslime iyi davranırız biz. onlar bize kötü davranıyo. vesile olmaya çalıştım ama yoldan çıkmışlardı. Ben pes ettim.
Kız arkadaş da dinimizde olmayan bir şey zaten. Doğru bile değil bir Müslümanın kız arkadaşı olması
Siz hangi görüşe sahipsiniz nasıl bir kafadasınız iyi ki olmus ki müslüman oldu ayrıldık daha dua ediyor
Ne münasebet müslümanın kız arkadası olamaz bu nasıl bir gerigörüştür
Tabi ki olmaz haramdır zinadır
Ben de saftım önceden gayrimüslim birinin müslüman olması kolay sanırdım ama düşündüğüm kadar kolay değilmiş. peygamber ne zorluklar çekmiş hem
Hanımefendi kız arkadasınız olması haram zina değildir siz haram zina işlerseniz o oyle olur özürdilerim ama yaş kaç sizin
Gayrimüslime emek verip müslüman olmasını saglamak elbette zaman alır Allah hidayet verise seni vesile kılar ama bakıslarınız cok bağnaz üzücü
Zaman çok alırmış ama insanı da bazen yıpratırmış ben hayatımda daha gaddar insanlar görmedim. bağnaz olmak için uydurmam gerek ben canlı gördüm.
erkekler iffet konusunda ve haya konusunda kadınların gerisinde müslüman kadınlar erkeklerle gezmiyor ama müslüman erkekler geziyo. Ve bir fark yok kafına da günah erkeğe de günah
Sustun.
yok ablam be
Evet
18 misin sen
Yoo öyle
Bence çok dogru
Ben sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?