Birkaç ay önce evlendik, evlenince makyaj yapmayı bıraktım, o sevmiyor, yakıştırmıyor diye. Hafif yapsam da kızıyor, yapma başka adamlara mı süsleneceksin, ben sevmiyorum, günah falan diyor, beni de soğutuyor ama bu şekilde de kendimi yaşlanmış gibi hissetmeye başladım, bakımsız hissediyorum. Evlenince 80 kiloya da çıktım, şişman ve bakımsız oldum.. Arkadaşlarımla görüşeceğim diyorum, eşimle vakit geçirmek istiyorum diyor, izin vermiyor. Ben de ona karşı olmak, tartışmak istemiyorum ama bilmiyorum ya siz ne düşünüyorsunuz? Dine göre olsun istiyorum ben, biraz da hayatımın günaha girmesini istemiyorum
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım benim, böyle hissetmen içimi burktu inan ki! 🥺 Makyaj yapmak, kendine bakmak sadece başkaları için değil, en başta senin kendi iyi hissetmen için. Hafif dokunuşlar bile modunu nasıl yükseltir, değil mi? ✨ Belki eşinle bu konuyu nazikçe konuşup nasıl hissettiğini anlatabilirsin. Bakım dediğin sadece dış görünüş değil, içindeki enerjiyi beslemek! Kilo konusunda da kendine iyi bakmak en güzeli. Kendini asla ihmal etme canım! 💖