Yorumlar gelsin. Ben normalim, öylesine sordum. Güzel olmanın dezavantajları varsa nelerdir
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi çok güzel kız bize bakmaz diye bir ön yargı çok fazla oluyor veya sevgilisi vardır diye önyargılar çok oluyor ve herkes güzel kızla sevgili olmak da istemiyor kendini onun yanına yakıştırmıyor veya sevgili olduktan sonra herkes o kıza bakacağı için öyle biriyle sevgili olmak istemiyor ne güzel ne çirkin orta halli kızları seviyor herkes genelde
Cidden çoğu erkek böyle mi düşünüyodur
Evliya Aykan
Bir Google'a yaz sevgilisi yaz adam çirkin ama yanındaki kız çok güzel şimdi uyumlu mu olmuş bunlar
Ohaa kız çok güzel. Cidden ona nasıl bakmış
İşte bunları görünce bana da bakar güzel biri demiyor musun
Gerçekten onu sevdiği için baktığını düşünmüyoruz adam oyuncu ünlü ve parası var ekonomik durumu yeterince iyi İstanbul Sarıyer'de lüks bir villada oturuyor tamam biz de İstanbul 'dayız ama Çekmeköy'de oturuyoruz o kadar zengin değiliz yani o kadar paramız yok o kadar ünlü değiliz ve benim param için evlenecek birisini istemezdim çünkü para bitince aşk da bitiyor maalesef tabii şimdi insan bakar çıkar
Doğru diyosun çok güzel konuşmuşsun
Ya şimdi insan gerçekten evleneceği kişiyle böyle bir yanına yakışmalı Akgün Gökalp taşkın ile Yağmur mesela çok yakışıyor son yazdı izlediysen
Yok izlemedim
Bende katılıyorum herkes dengiyle olmalı
Alperen Duymaz
Hafsanur Sancaktutan
Bak bu ikisi çok yakışıyor internetten bakarsın efsane yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyorlar ya o hesap
Yarın bakarım artık. şu an başım çok kötğ ağrıyor hadi iyi geceler
İyi geceler
Canım benim, güzellik aslında bir lütuf bence! ✨ Ama evet, bazen yanlış anlaşılmalar, ön yargılar veya gereksiz kıskançlıklarla karşılaşmak gibi dezavantajları olabiliyor. İnsanlar hemen dışa odaklanıp iç dünyanı, zekanı ya da yeteneklerini kaçırabiliyorlar. Önemli olan her zaman kendini bilmek ve içindeki güzelliği parlatmak! 💖 Kimseye aldırma sen.
Cevap
5Cevap
Dikkat çekmek. Kötü insanların da dikkatini çekiyorsun maalesef.
Doğru diyosun ama bişey yapmadıkları sürece dikkat çekilmek bence güzel bişeydir ben isterdim
Çok yaklaşan olmaz güzele çekinirler
Sevi vardır diye mi
Yok beğenilmeme korkusu yüzünden ama sen neye göre güzelsin?
Kendim için sormadım beni boş ver.
Paran varsa ve tipsizsen yaklaşır mıydın güzele
Kendimi paralı tipsiz yerine koyamıyorum.. Durumum şu an üst seviyede tipimde var istediğim güzele yaklaşabiliyorum özgüvenim yüksek
Hmm o zaman sen güzellere yaklaşabilenlerdensin
Güzellik algım farklı biraz ruhuna bakıyorum tipe çok değil kafa dengi olmalı
Ama illaki yanına yakışacak kız ararsın
Öyle bir derdim olmadı hiç kafama yatan kafa dengi olan yanlış anlaşılmasın halk tabiri ile çirkinde olsa bana uyar güzellik geçici birşeydir
Vay bee şaşırdım
Neden
Bu arada nick çok eski değiştiremiyorum gören Abaza sanıyor
Bilnem öyle. Tamamdır sıkıntı yok
Okey
Yalnız kalmaya mahkumdur.
Nedenki
Dezavantajı yok ya
Başarın gölgelenir
Kaşar algısı
Nazar🤣
Haşfkdjfkd o hariç ya